0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οπως εχω ξαναγραψει, η θεση μου ειναι οτι πρεπει καποιος να ασχοληθει συνολικα με τα κακως κειμενα: με φωτογραφικες μεταθεσεις, με "ειδικες κατηγοριες",με βυσματικες αποσπασεις πρωτα απο ολα. Ολα αυτα τοσα χρονια βολευαν κοσμο και κανεις δεν αντεδρασε. Αν ασχοληθουν με αυτα, τοτε ναι, να ξαναδουν και τις μεταταξεις.
Όσο για το υπόμνημα http://apf.gr/assets/YPOMNIMA%20FEV.pdfΗ ίδρυση οργανικών θέσεων που ζητάτε με όριο τις 12-14 ώρες τί είναι? Να δημιουργηθούν οργανικές 12ωρες σε όλα τα σχολεία? Καλώς λέτε για ομαδοποιήσεις αλλά ξέρετε ότι οι οργανικές είναι 24 ώρες στην Αθμια. Το 12ωρο είναι άλλη περίπτωση του νόμου των υπηρεσιακών μεταβολών και αφορά την κρίση υπεραριθμίας στη
Αυτό με τις 12 ώρες για οργανική στα Δημοτικά που προτείνει ο Σύλλογος των Γαλλικών δεν το καταλαβαίνω. Μήπως μπορεί κανείς να μας το διευκρινίσει;
Αφού θέλετε να γυρίσουν στα Πύσδε οι μετατάγμένοι εγώ λέω να επιλέξουν το Πύσδε που προτιμούν.Καλό ε;
Φως φανάρι που το πας ster.Εφόσων τους μεταλαγμένους δεν τους θέλει κανείς ούτε οι Α/θμιοι ούτε οι