0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΚΥΣΠΕΜπράτης Δημήτρης Αθήνα 1/5/ 2015Αιρετός του ΚΥΣΠΕ d.mpratis@gmail.comhttp://www.mpratis.gr τηλ. 6974750402 – 21033127902103442884fax: 2103246893Αναβολή συνεδρίασης της επιτροπής για τις υποχρεωτικές μετατάξειςΣυναδέλφισσες, συνάδελφοιΗ αναβλητικότητα και η σύγχυση που επικρατεί σε όλα τα θέματα ( διορισμοί, αναγνώριση προϋπηρεσίας, τρόπος προσλήψεων κλπ ), ισχύει και για το ζήτημα των υποχρεωτικών μετατάξεων από τη
Γιατί ζορίζεται ο αιρετός του fb μια χαρά το πάνε το γράμμα !!!Αυτός ένας απλός δασκαλάκος είναι και το πτυχίο του παίζει μέχρι την ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΎ.Άλλοι αφήσανε την χαρά της
To εχει παρει πολυ προσωπικα το θεμα του ανηκει η πρωτοβαθμια;
Το καλό πράγμα .... αργεί να γίνει!
Εσυ ΝΟΜΙΜΕ θελεις τα μορια των μεταταγμενων ή οσων εχουν κανει αιτηση;Παντως κατι που ξεχαστηκε κ δε γνωριζω αν εχει γινει στα πλαισια του οποιου ελεγχου.Οι ΔΔΕ πρεπει να διαβιβασουν στις ΔΠΕ τις αιτησεις των μεταταγμενων.ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
Οι ΔΔΕ πρεπει να διαβιβασουν στις ΔΠΕ τις αιτησεις των μεταταγμενων.ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
Νομιμε ενα πραγμα σε ρωτησα και παλι πατησες το play.Λοιπον. Ολων. Ορθως.Και αν βγουν αδικιες του στυλ πηγαν στις 10 θεσεις στα Δριμυκλαδα 10, αλλα υπαρχουν κι αλλοι 8 που πρεπει να ικανοποιηθουν βασει των μοριων του τελευταιου, χωνουμε και τους υπολοιπους 8 και ασε τους βλακες των εθελοντικων να σκουζουν ε;
Τα έχω πει όλα παλαιότερα, τα είπα και πιο πάνω, δεν χρειάζεται να τα επαναλάβω. Όσο για το το play, μάλλον είναι η απάντηση στις δίκες μου ερωτήσεις.ΥΓ. Για τα δικά μου μόρια σας έχω πληροφορήσει για να μην ψάχνετε άδικα. Κατά τα λοιπά το όνειρο μερικών κρύβεται εδώ.....................et preterea censeo Carthago delenda est.......