0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μήπως μόλις επιστρέψουν στη δευτεροβάθμια τους ρίχνουν κ ένα χέρι ξύλο; έλεος
εγω βλεπω ότι όπως μας χτυπουσαν απανωτα τα εγκεφαλικα εμας (η περιοχη μου ηταν κλειστη 4 χρονια και ηρθαν 60..ουτε 1 ουτε 2 μεταταγμένοι με 20,30,40,50,60 μορια κτλ εγω εχω 80)τωρα συμβαινει το ιδιο με σας (και εχετε δικιο φυσικα γιατι απλα ανταποκριθήκατε στο καλεσμα και τωρα σας λενε συγγνωμη λαθος)..δυστυχως για όλα φταιει ο αρβανιτοπουλος, λασκαρης και λοιποι που την ειχαν δει δικτατορια και εκαναν ότι ηθελαν παρακάμπτοντας ολες τις διαδικασιες (λες και δεν μπορουσαν να κανουν μετατάξεις με την παγια διαδικασια και να μην υπαρχει πρόβλημα)
Tι να σας πω..Κάποτε σε ένσταση εκπ/κου που υπεβλήθη αναφορικά με το ότι η θέση που εκείνος διεκδικούσε και δικαιωματικάέπρεπε να του αποδοθεί ως προσωρινή τοποθέτηση δόθηκε σε άλλον (μπόρεσε να στοιχειοθετήσει ότι είχε γίνει σκόπιμη απόκρυψη του κενού),ο Δ/ντης Εκπ/σης τον κάλεσε στο γραφείο του, του χτύπησε παρηγορητικά τον ώμο και του είπε: "Έχετε δίκιο, αλλά για να μην αρχίσουν και άλλοι να κάνουν ενστάσεις - φαινόμενο ντόμινο - θα σας αφήσουμε για φέτος στο σχολείο που τοποθετηθήκατε αρχικά".. Εν προκειμένω..και μόνο στη σκέψη ενός τέτοιου ντόμινο.. τι να πω.. Ακόμη και οι αδικημένοι θα έμπαιναν στον κόπο να σκεφτούν(όχι κατ' ανάγκη να υποστηρίξουν) "αφήστε το, πορευόμαστε ως έχει.." Καλά ξεμπερδέματα ...