0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
βρε περαστικε, γιαυτο εγραψα "πετυχαινε ή του τυχαινε" .... εσυ ο ιδιος μιλας για βυσμα. πετυχαινε το βυσμα, πιαναν λαχειο (χωρις να κανουν κατι μεμπτο) καποιοι αλλοι. και στις 2 περιπτωσεις σηκωνει ενσταση. αν εσυ ησουν στη διαθεση και σου ερχονταν 30 με μεταθεση και δεν εκανες ενσταση δεν θα σου εφταιγε κανενας... αυτα περι σεβασμου δεν τα καταλαβαινω πραγματικα. απο ποτε το να μην μιλας οταν σε @@ ειναι αρετη;
Δε σας πείραζαν ομως τότε οι παρατυπίεςΠροσωπικά αφου ξεκινήσω με προσφυγή για τις μετατάξεις μετα θα κανω και μια βασιζόμενη στην απόφαση του ΣΤΕ στην οποία θα ζητάω να προηγηθεί στους διορισμούς του 2009 γιατι διορίστηκα μέσω ΑΣΕΠ ενώ πολλές με πέρασαν που είχαν μονο προϋπηρεσία Να καθαρίσει βρε αδερφέ η βρωμια μια που έρχεστε εσείς οι αδιάφθοροι με φορα
"Παράθεση από: moon στις Σήμερα στις 05:46:01 μμΕγώ άφησα οργανική, και παρόλο που κατά πάσα πιθανότητα θα ξαναπάρω (αν και δεν είναι σίγουρο γιατί ο αριθμός όσων ζητήσουν τώρα μετάταξη θα αυξηθεί), δεν ανέχομαι να παίζει μαζί μου το υπουργείο και να μου λέει είσαι ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΗ." Δεν σου λέει το Υπουργείο ότι είσαι υπεράριθμη, από μόνη σου, υποβάλλοντας αίτηση για υποχρεωτική μετάταξη αυτοχαρακτηρίστηκες πλεονάζον προσωπικό, δηλαδή υπεράριθμη.
περαστικε, μην εξισωνεις την αποδοση νομιμοτητας (δηλαδη κανω ενσταση επειδη ειμαι στη διαθεση και πηραν και αλλους με μεταθεση) με το βγαζουμε ο ενας τα ματια του αλλου... το κρατος εχει νομους και ο πολιτης μπορει αν θελει να ακολουθησει τις νομιμες διαδικασιες και δεν ειναι επικινδυνη εξελιξη. φυσιολογικη εξελιξη ειναι σε κρατος δικαιου. το βγαζω τα ματια του αλλου, καταργω σωματειο και χωριζομαστε σε 100 κομματια μου ακουγεται πολυ δραματικο και δεν θα επρεπε να αποθαρρυνει κανεναν να διεκδικησει ΝΟΜΙΜΑ αυτα που πιστευει οτι δικαιουται.mariefrance εγραψες:προφανως στο ΣτΕ καποιοι προσεφυγαν τοτε με ενστασεις αλλιως δεν θα συνεβαινε τιποτα. οπως και τωρα με τις υποχρεωτικες μεταταξεις.... ο σεβασμος πρεπει να ειναι προς την νομιμοτητα και οχι εκει που παραβιαζεται αυτη. και γιαυτο εννοειται πως πρεπει να προσφυγεις σε ενστασεις και δικαστηρια αν νιωθεις αδικημενη απο την εξελιξη αυτη.
το μειζον θεμα με τις μεταταξεις ειναι οτι για τις θεσεις που κατελαβαν οι μεταταγμενοι παρακαμφθησαν κοσμος με πιο πολλα μορια (οι αθμιοι στις κοινες ειδικοτητες που αποκλειστηκαν ενω μιλουσαμε για τις θεσεις που σας αρεσει δε σας αρεσει ειχαν προτεραιοτητα διεκδικησης-αυτο λενε οι νομοι)και για τους καινουριους κλαδους παλι παρακαμφθησαν αλλοι βθμιοι με πιο πολλα μορια..το οτι τα ονοματα τα επελεγε ο αρβανιτοπουλος, το οτι εγιναν 7 κυματα μεταταξεων με ικανοποιηση ενστασεων κτλ ειναι το κερασακι..και αφου μιλαμε για 4000 εμβολιμους φανταστειτε ποσοι χιλιαδες θιχτηκαν.τωρα θα αποκατασταθει η αδικια.βεβαια ειστε θυματα γιατι σας εταξαν τον ουρανο με τ αστρα και τωρα σας το πηραν πισω