0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι ανθρωποι ομως δεν ειναι λοταρια. Κακως εγινε οτι εγινε; Ναι .ΔΕν ειναι λυση ομως αυτη ρε παιδια , δεν ειναι, δε το καταλαβαινει κανεις; Δε μπορουσε να βρεθει ενας συμβιβασμος; Το να ξεσηκωνουμε κι αλλους τωρα , να δημιουργουμε πανικο , σωρεια προσφυγων και ατελειωτη ενταση ειναι διορθωση της οποιας αδικιας;
@gkgianΔεν κατάλαβες.Συμφωνώ 100% μαζί σου.
προφανώς και είναι 4000 άτομα και δεν είναι 20-30. έχεις δίκιο σε αυτό. αλλά μπορεί να γίνει.Κατά τη γνώμη μου πρόκειται για διαρροή του υπουργείου για να δει αντιδράσεις.Αν δεν συνεδριάσουν ΔΟΕ ΟΛΜΕ και Υπουργείο μαζί και να καταλήξουν σε ένα συμβιβασμό δεν θα βρεθεί λύση
Και να προσθέσω ότι ο νόμος των υποχρεωτικών μετατάξεων δεν αναφέρεται πουθενά σε ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, αλλά σε ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. Επίσης, ο πίνακας που είχε διαρεύσει λίγο πριν τις εκλογές με τις οργανικές θέσεις, οι οποίες ήταν ακριβώς όσοι και οι μεταταγμένοι, δημοσιεύθηκε καθαρά για προεκλογικούς λόγους, αφού ήταν σίγουρο ότι σε περίοδο εκλογών δεν πραγματοποιούνται υπηρεσιακές μεταβολές. Η απάτη από τις δύο προηγούμενες ηγεσίες δεν είχε τελειωμό...Ας ελπίσουμε μόνο αυτή τη φορά να γίνει πράξη η εισήγηση για ανάκληση των μετατάξεων και να εφαρμοστεί μία διαφανής και αξιοκρατική διαδικασία. Επιτέλους ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΙ ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
Χαίρομαι που σιγά σιγά η κουβέντα ωριμάζει και αρχίζουμε να βλέπουμε με αντικειμενικότητα τα πράγματα. Όλοι συμφωνούμε σε μερικά βασικά σημεία. Την προχειρότητα, αδιαφάνεια, τα κόλπα με τις δυο διαπιστωτικές πράξεις. Το υπουργείο έχει γνώση από πολύ περισσότερα. Γιαυτό έρχεται και προτείνει κάτι τόσο ακραίο από την μια, αλλά φοβάμαι απαραίτητο για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Τέλος έχω την βεβαιότητα ότι οι μετάταχθεντες είναι στον αέρα κυριολεκτικά και γιαυτό ίσως είναι δώρο η πρόταση. Τέλος δεν είναι ηλίθιοι στο υπουργείο να καταργήσουν μια αδιαφάνή διαδικασία για να εφαρμόσουν μια εξίσου αδιαφάνή. Όλα θα πάνε καλά..
Να η ευκαιρία που περίμενες! Κάνε αίτηση για μετάταξη στην
Δεν είναι και άσχημη ιδέα να αρχίσω να σκέφτομαι όπως οι καλόπιστοι διοικούμενοι πολίτες εκπαιδευτικοί άλλωστε αν δεν είχα κάνει την επιλογή της Α/θμιας (προσωπική επιλογή) θα ήμουν δίπλα στο σπίτι μου εδώ και χρόνια.....στο τόπο μου μέχρι και το 2009!!!! οι