0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τελικά τι ισχύει ;;;; ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ πάρουν οι μεταταγμένοι οργανικές ή δεν ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ πάρουν;;;;;;;;;;;;;;;;"....Οι μεταταγμένοι δεν θα πάρουν τις οργανικές τους και το ξέρουν όλοι οι σώφρονες αυτό. Δεν θα χάσουν καμία οργανική, άσε που μπορεί να "τσιμπήσουν" και μερικές ακόμα...."ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΣΟΥ....Το υπουργείο ανακαλεί τις υποχρεωτικές, από μόνο του...Δεν το ζήτησε κανείς εκπ/κος.....Ας εμπιστευθούμε τον rollo της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ διαχρονική αξία του πολιτισμού ....
Είναι κάπως ανήθικο να κόβεις τα λόγια μου και να τα χρησιμοποιείς όπως θέλεις. Ντροπή. Να σου θυμίσω το δικό σου σκεπτικό (!!!) που λέει ότι θα πρέπει οι μεταταγμένοι να παρακαλάνε να γίνει ανάκληση και έχουν το θράσος και διαμαρτύρονται. Όχι ότι παρακαλάς εσύ για να κάνεις αίτηση επειδή ξέχασες όταν γίνονταν και να πάρεις θέση Αθμιου, αλλά γιατί νοιάζεσαι για το καλό μας. Ίσως έχεις κακά πρότυπα
Το υπουργείο ανακαλεί τις υποχρεωτικές, από μόνο του...Δεν το ζήτησε κανείς εκπ/κος.....Κάνω λάθος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Αυτό που λέω εδώ και καιρό. Εσύ το είπες ποιό sic. Εγώ βλέπω ότι οι Αθμιοι δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τα τεκτενόμενα και είναι λογικό, αφού όσοι ήταν να πάρουν μετάθεση τα προυγούμενα χρόνια πήραν και όσοι προβλέπεται να πάρουν φέτος πάλι θα πάρουν. Οι μεταταγμένοι δεν θα πάρουν τις οργανικές των Α/θμιων και το ξέρουν όλοι οι σώφρονες αυτό. Δεν θα χάσουν καμία οργανική, άσε που μπορεί να "τσιμπήσουν" και μερικές ακόμα. Κερδισμένοι θα βγουν από όλη τη διαδικασία γι' αυτό και δε διαμαρτύρονται. Τον rollo του δικαστή παραδόξως τον παίζουν οι
Μπορείς να μου δικαιολογήσεις σε παρακαλώ γιατί κάποιος με μεταπτυχιακό αξίζει περισσότερο να πάρει μετάθεση ή μετάταξη; ΥΓ. να υποθέσω ότι έχεις μεταπτυχιακό!
Από τη στιγμή που όλες οι εν Ελλάδι σχολές δεν παρέχουν ευκαιρίες - ίσες - για εκπόνηση μεταπτυχιακού και ο πτυχιούχος προκειμένου να πάρει μία εξειδίκευση βρίσκει διέξοδο στο εξωτερικό (τις περισσότερες φορές με υψηλό αντίτιμο - δίδακτρα),είναι ευνόητοι οι λόγοι για τους οποίους δεν μπορεί να πριμοδοτηθεί σε διαδικασίες που αφορούν υπηρεσιακές μεταβολές. Αναφορικά με τη μοριοδότηση των λεγόμενων "κοινωνικών κριτηρίων"εσφαλμένως το Κράτος δίνει μόρια ως αντιστάθμισμα στην αδυναμία τουνα ενισχύσει μισθολογικά τους έχοντας οικογένεια, παιδιά κλπ. Το πτυχίο - για την ώρα - εξασφαλίζει επαγγελματικό δικαίωμα. Οποιαδήποτε μοριοδότηση αφορούσα σε υπηρεσιακές μεταβολέςθα αποτελούσε πλήγμα για την ισονομία.
Το πτυχίο - για την ώρα - εξασφαλίζει επαγγελματικό δικαίωμα. Οποιαδήποτε μοριοδότηση αφορούσε σε υπηρεσιακές μεταβολέςθα αποτελούσε πλήγμα για την ισονομία.
Η στάση των μεταταγμένων εκπαιδευτικών απέναντι στις θέσεις της ΔΟΕhttp://www.alfavita.gr/arthron/%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%BF%CE%B5
Θα συμφωνήσω μαζί σου σε ό,τι αφορά τα "κοινωνικά κριτήρια". Αντί για μοριοδότηση έπρεπε να παρέχεται επιδότηση!
Οχι να πάρει μετάθεση ή μετάταξη! Να μοριοδοτηθεί απλώς! Να μην απαξιωθεί δηλαδή η προσπάθειά του! Το βλέπω και ως κίνητρο για τον εκπαιδευτικό. Είναι ένας "δείκτης" ποιότητας και αυτός! Αλλά ας μην πιαστούμε τώρα από τη λέξη για να ανοίξουμε ένα άλλο θέμα. Το ξέρω ότι ο εκπαιδευτικός κρίνεται στην τάξη... Για μία μοριοδότηση μόνο μιλάμε! Όπως αυτή του γάμου (χωρίς παιδιά)!
Για τις ειδικότητες που προϋπήρχαν στην Α/θμια δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πρέπει να προηγηθούν οι μεταθέσεις όσων ήδη υπηρετούσαν στην Α/θμια. Το παράτυπο όμως της διαδικασίας αφορά όλες τις ειδικότητες (και όσες προϋπήρχαν στην Α/μια και τις καινούργιες)! Εκτός αν θέλουμε να το προσπεράσουμε! Το δημοσίευμα μου θυμίζει το "τώρα... ό,τι περισώσουμε...!"