0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δείγμα δωρεάν...
.... 27μορια ... εκτός Περιφέρειας ... 2ή φάση....... Μετά ενστάσεις -πάλι με ελάχιστα μόρια....
Nομικέ καλέ μου...Δεν σου απάντησα σε προηγούμενη αναφορά σου σε γραφόμενά μου...σου άφησα λίγο χρόνο να χαλαρώσεις...Ποιος σου είπε πως δεν ζητάμε και επίσημα την δημοσιοποίηση όλων...κάποιοι άλλοι πιέζουν να μην δημοσιοποιηθούν...και αυτοί δεν είναι η ομάδα που παλεύει τόσο καιρό για το νόμο και τη διαφάνεια....άρα σταμάτα να επαναλαμβάνεις αυτό σε εμάς....Μια απορία Νομικέ μου μπορείς να μου λύσεις; Κοιμάσαι καθόλου...ασχολείσαι με κάτι άλλο εκτός από το νήμα αυτό.... συνεχώς μας λες τα ίδια και τα ίδια...σου είπαμε ανάρτησε τι ακριβώς δήλωση μετανοίας θέλεις να υπογράψουμε και θα το κάνουμε...να χαλαρώσεις λιγάκι Σου ζητώ συγνώμη...αλλά μην ξαναπάρεις φωτιά και αρχίσεις τα τετριμμένα....
Είσαι εύκολος αντίπαλος..
Αυτή είναι η απάντηση σου;; Νοιώθεις ότι έχεις ασυλία και εκφράζεσαι έτσι.....;;
Ν.1566/1985Αθμια Αρθρο 4, παράγραφος 6.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΜΕΤΑΤΑΧΘΕΝΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥ Ν.4172 ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΟΚΠΕhttp://www.ipaideia.gr/deltio-tipou-ton-metataxthenton-ekpaideutikon-tou-n-4172-gia-to-deltio-tipou-tis-okpe.htm
@clintΜιλάς για την οργανική υπεραριθμία.Ο οργανικά υπεράριθμος ΔΕ ΧΑΝΕΙ την οργανική του θέση. Δε γίνεται Διάθεση ΠΥΣΔΕ.Άλλο αυτό, άλλο η υπόσταση των Διαθεσιτών.
Εννοείς πως οι οργανικά υπεράριθμοι της
Δεν ισχύει αυτό που γράφεις.
mpratis f/b:Η ενημέρωση που είχαμε σήμερα για τις μετατάξεις,είναι πως το υπουργείο αναμένει την επίσημη απάντηση του Γ.Λ.Κ. για την ίδρυση των 7000 και πλέον οργανικών θέσεων ειδικοτήτων στην ΠΕ,προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες των μεταθέσεων. (μάλλον θέλει να πεί μετατάξεων)