0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
@ admin . Τι έγινε ? θίξαμε την πολιτική σας κατεύθυνση ? αν ειναι το forum όργανο του ΤΣΥΡΙΖΑ τότε να μας ενημερώσετε να αποχωρήσουμε ΑΜΕΣΑ γιατί δεν θελουμε να έχουμε καμία απολύτως σχέση με τέτοιου επιπέδου άτομα. Μείνετε μόνοι σας να υμνείτε τα επιτεύγματα της κυβέρνησης. Κα να χαρείτε , μην αρχιςετε με κλισέ του στυλ ¨Δεν πρεπει να κατηγορούμε ¨ , ¨δεν πρεπει να εκφραζόμαστε με άσχημο τροπο ¨ ... κτλ. Sent from my iPad Air using Tapatalk
Οπότε το υπέροχο υπουργείο μας τι κάνει; Καταργεί τα ΕΑΕΠ! Καταργεί τα επιπλέον διδακτικά αντικείμενα! Ισότητα! Μπράβο!
Συναδελφε δεν χανουμε μονο οι ΠΕ06 ( 12 ωρες συνολικα), για παραδειγμα οι ΠΕ11 χανουν 8 ωρες απο καθε ΕΑΕΠ. Ασε που δινει και στους ΠΕ70 την δυνατοτητα αναθεσης του μαθηματος τους.
Πρώτον, χάνουν μόνο στην Ε και ΣΤ μία ώρα, οπότε χάνουν 4 όχι 8 ώρες. Κι έπειτα, υπάρχουν και τα μη ΕΑΕΠ σχολεία. Εκεί οι γυμναστές κερδίζουν από 1 ώρα σε Α,
Λαθος, χανουν 1 ωρα σε Α,
http://www.esos.gr/arthra/43851/den-egine-dekti-i-tropologia-gia-tis-metataxeis-4000-ekpaideytikonΗ κατατεθείσα από
Παιδιά μάλλον δεν έχουμε καταλάβει ότι στο νέο σχολείο οι ειδικότητες ευνοούνται, καθώς εισάγονται και σε 2500 σχολεία που μέχρι τώρα δεν υπήρχαν, και μειώνονται πολύ οι ώρες των δασκάλων. Οι δάσκαλοι χάνουν ίσως και 4000 θέσεις και είναι αυτή η εξοικονόμηση που επιδιώκει το υπουργείο με το νέο σύστημα. Οι περισσότερες ειδικότητες θα έχουν συνολικά περισσότερες ώρες συνολικά. Φανταστείτε π.χ οι πληροφορικοί. Χάνουν μια ώρα σε δύο τάξεις των ΕΑΕΠ, μπάινουν όμως στα μη ΕΑΕΠ σε όλες τις τάξεις, για πρώτη φορά. Μετρήστε και θα δείτε ότι συνολικά του χρόνου θα χρειαστούν αρκετά περισσότεροι πληροφορικοί. Από τις ειδικότητες μόνο οι ΠΕ06 χάνουν ώρες.
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω με το σκεπτικό σου. Τα ΕΑΕΠ γενικώς είναι μεγάλα σχολεία και εκεί υπάρχει μείωση 4 ωρών ανά 6 τάξεις. Στην πλειοψηφία τους τα ΕΑΕΠ είναι 12θέσια οπότε μιλάμε για περίπου 8-10 ώρες μείωση ανά σχολείο. Εγώ προσωπικά στα τελευταία 4 χρόνια έχω υπηρετήσει σε 2 σχολεία που η μείωση είναι 12 ώρες και σε άλλα 2 που η μείωση είναι 8 ώρες.Τα υπόλοιπα δημοτικά έχουν τα εξής προβλήματα:1.