0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μετά την επικύρωση των πινάκων των υπό μετάταξη εκπαιδευτικών από το ΚΥΣΠΕ για την οποία θα υπάρξει από την υπηρεσία μας σχετική ενημέρωσή τους,
Μπράβο υπουργείο. Συγχαρητήρια. Έβγαλες το λειτουργικό πριν το οργανικό.Αν κάνω μια ένσταση δε θα δικαιωθώ άραγε να ακυρώσω όλη τη διαδικασία αποσπάσεων?Έχουμε βάλει 5 περιοχές στην αίτηση μετάταξης.Η σύζυγος είναι δασκάλα. Ο μπέμπης ούτε παιδικό μπορεί να πάει ακόμα.Που σκ..ά να βάλει στην αίτηση απόσπασης?Και που ξέρω αν θα πάρω?Και που ξέρω αν θα βγουν τροποποιήσεις?Στος γεννετήσιούς τους κανονικά.Αλλά η αίτηση απόσπασης δεν ανακαλείται, εκτός αν οι λόγοι προκύψουν μετά.Ποιοι λόγοι ρε ? Το να μην έχω πάρει μετάταξη?... μήπως να πάω για αδερφάκι?
Έχουμε βάλει 5 περιοχές στην αίτηση μετάταξης.Η σύζυγος είναι δασκάλα. Ο μπέμπης ούτε παιδικό μπορεί να πάει ακόμα.Που σκ..ά να βάλει στην αίτηση απόσπασης?Και που ξέρω αν θα πάρω?Και που ξέρω αν θα βγουν τροποποιήσεις?
Αν κάνω μια ένσταση δε θα δικαιωθώ άραγε να ακυρώσω όλη τη διαδικασία αποσπάσεων?
Συνάδελφε, από που συμπεραίνεις ότι θα βγούνε οι μετατάξεις πριν την λήξη αιτήσεων απόσπασης?? Ίσα ίσα το αντίθετο καταλαβαίνω εγώ... Θα βγούνε οι μετατάξεις ΠΡΙΝ βγούνε οι αποσπάσεις, αλλά ΟΧΙ πριν τελειώσουν οι αιτήσεις απόσπασης..
Η εγκύκλιος των αποσπάσεων είναι γραμμένη εδώ και πολύ καιρό, πχ γράφει κάπου ΥΠΑΙΘΠΑ ή αναφέρει ένα μόνο φορέα απόσπασης, και είναι γραμμένη στο πόδι. Κάθε μέρα, αν όχι ώρα, αλλάζουν τις αποφάσεις τους στο υπουργείο. Δε θα με εκπλήξει αν γίνουν αύριο οι μετατάξεις ή δε γίνουν ποτέ.
Παράθεση από: zademan στις Ιουλίου 13, 2013, 12:52:53 amΗ εγκύκλιος των αποσπάσεων είναι γραμμένη εδώ και πολύ καιρό, πχ γράφει κάπου ΥΠΑΙΘΠΑ ή αναφέρει ένα μόνο φορέα απόσπασης, και είναι γραμμένη στο πόδι. Κάθε μέρα, αν όχι ώρα, αλλάζουν τις αποφάσεις τους στο υπουργείο. Δε θα με εκπλήξει αν γίνουν αύριο οι μετατάξεις ή δε γίνουν ποτέ.Οι μεταθεσεις εγιναν,οι αμοιβαιες το ιδιο..η εγκυκλιος για τις αποσπασεις παλι το ιδιο..γιατι εχετε καποιοι λυσαξει με τις μεταταξεις δεν καταλαβαινω!Ξυδακι βρε..
Συνάδελφε, οι αμοιβαίες πότε γίνανε και δε το πήραμε χαμπάρι; Δεν είδα να έχει ανακοινωθεί κάτι.