0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρε παιδιά,Ξυπνήστε,Αυτές οι μετατάξεις δεν πρόκειται να γίνουν,Ο πρώτος που τις θέλει είμαι εγώ.
Παράθεση από: allor στις Ιουλίου 15, 2013, 09:49:36 pmΡε παιδιά,Ξυπνήστε,Αυτές οι μετατάξεις δεν πρόκειται να γίνουν,Ο πρώτος που τις θέλει είμαι εγώ.Συνάδελφε διαφωνώ. Στο κάτω κάτω αναφέρονται και στην εγκύκλιο αποσπάσεων και άρα είναι διαδικασία σε εξέλιξη. Τώρα, μπορούμε να κάνουμε ΚΑΙ αίτηση για απόσπαση αν θέλουμε, το πότε θα βγει και το ένα και το άλλο δεν τους δεσμεύει τίποτα. Γιατί πανικοβάλλεστε όλοι δεν καταλαβαίνω. Μέχρι να απαντήσει το υπουργείο και να πει "ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΥΡΟ" οι μετατάξεις τρέχουν. Αργούν; Ναι αλλά δεν υπήρχε δέσμευση για το πότε θα βγουν άρα πάλι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.ΚΑΙ ΛΕΩ: Αν ακυρωθούν οι μετατάξεις θα γίνει ανακοίνωση. Είδατε καμία ανακοίνωση;Αυτό που μας καίει είναι το πότε τελικά θα βγουν τα αποτελέσματα για να ξέρουμε τι να κάνουμε με τις ζωές μας. Το ΠΟΤΕ. Όχι το ΕΑΝ. coolαρετε... Καλοκαίρι είναι.Και όπως λέμε στην 'Σαλλλλλονίκη... Χαλλλαρά Φραπεδάκι πίνουν στο υπουργείο... τι δεν καταλλλαβαίνετε;