0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
για το σημειο 1) που αναφερεις:αρα οτι ειναι νομιμο ειναι κ ηθικο; 2) την διαβασα την αποφαση του ΣτΕ ανθρωπε μου. την διαβασα. δεν εχει καμια σχεση ομως με αυτο που γραφω στο 2). εκει γραφω οτι ο νομοθετης τοτε (το 2013) επελεξε την χειροτερη λυση που οδηγησε σε δικαστικους αγωνες τοσο κ τοσο κοσμο. αν επελεγε την βελτιστη λυση, θα γλιτωναμε και την συζητηση που κανουμε τωρα!3) στο δικο μου 6), γιατι δεν απαντας;
Ερώτηση ... Τι θα γίνει με τις οργανικές που πήραν τα άτομα μετά από τους συναδέλφους αυτούς, που κανονικά έπρεπε να είχαν πάρει ΤΟΤΕ μετάθεση και ήρθαν άλλοι μετά από αυτούς και τις κατέλαβαν; Διότι, αν εγώ ήμουνα γυμναστής π.χ. και είχα τα περισσότερα μόρια αλλά τότε μου αρνήθηκαν την μετάθεση και ήρθε κάποιος άλλος μετά από εμένα και πήρε την οργανική τι γίνεται μετά από αυτό;
Θεωρώ ότι πρέπει να διεκδικήσουν δικαστικώς τη δικαίωσή τους, η δημόσια διοίκηση δε δουλεύει με αυτοματισμούς!!!
Χωρίς να είμαι νομικός δεν νομίζω ότι είναι δυνατόν να αλλαξουν οι υπηρεσιακές μεταβολές τόσων ετών.Οι συνάδελφοι δεν παρανόμησαν για να χάσουν τις θέσεις τους.
Εδώ ζητάνε ανακατανομή των οργανικών όσοι κάνουν δικαστήριο για να διατηρήσουν τα μόρια της β'θμιας κατά παράβαση του Π. Δ. που υπάρχει εδώ και χρόνια, αυτοί γιατί να μην το κάνουν;
δεν θελεις να απαντησεις στην ερωτηση... οκ σεβαστο. "προηγηθηκαν οι μεταθεσεις" γραφεις.. ποιες μεταθεσεις; αυτες οι 354 που ανακοινωθηκαν στις 24/05/2019; lol...
προφανως, δεν συνεφερε ΠΟΛΛΟΥΣ αυτες οι 354 μεταθεσεις (που ανακοινωθηκαν πριν 2 μερες) να γινονταν τοτε στις 12.06.2013, και μετα να προχωρουσαν οι υποχρεωτικες μεταταξεις.