0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ας υποθέσουμε ότι κάποιος έχει 100 μόρια και δίνονται στο αντίστοιχο ΠΥΣΠΕ του 3 οργανικές... Και τον περνάνε 3 άτομα στα μόρια, οπότε δεν παίρνει μετάταξη.. Σε έλλο ΠΥΣΠΕ δίνονται 10 οργανικά κενά και ο δεκατος π.χ. μετατάσσεται με 80 μόρια... Δε θα είναι άδικο? Ο ένας με 100 να μην μετατάσσεται κι ο άλλος με 80 να μετατάσσεται επειδή έτυχε στο ΠΥΣΔΕ του οι συνάδελφοί του να έχουν συγκεντρώσει λιγότερα μόρια ή επειδή δώθηκαν παραπάνω οργανικές στο ΠΥΣΠΕ.. Θεωρώ απόλυτα σωστό και διαφανές να γίνει Πανελλαδικά και να διεκδικήσουν όλοι τις θέσεις..
Επίσης ξέρω πως όποιο μοντέλο και να ακολουθηθεί κάποιοι θα αδικηθούν, οπότε δεν υποστηρίζω και κανένα μοντέλο. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην βρεθεί έστω και ένας άνθρωπος άνεργος και από εκεί και μετά να δούμε τι θα γίνει και με αυτούς που ήδη είναι άνεργοι, γιατί τα πράγματα πλέον είναι τραγικά.
tradewind δε νομίζω πως πολλοί πίστεψαν πως θα βγουν στη διαθεσιμότητα οι "στη διάθεση" από τη στιγμή που τα περί αντισυνταγματικότητας είναι γνωστά. Εγώ προσωπικά ένας απ' τους λόγους που παρότι έχω ωράριο πλήρες αλλά θέλω μετάταξη είναι γιατί βλέπω το μάθημα στο ΓΕΛ"χλωμό", μη σου πω και στο ΕΠΑΛ την ειδικότητα πληροφορικής. Κι έκανα αίτηση για μετάταξη μήνες πριν. Και θα έκανα ακόμη κι αν δεν ήθελα να πάω δίπλα στο σπίτι μου. Επίσης δε νομίζω να μετατάξει στο ίδιο ΠΥΣΔΕ - ΠΥΣΠΕ γιατί αλλού έχει πολλούς πλεονάζοντες κι αλλού λιγότερους.