0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σωστά τα λες. Απλά εγώ λέω. Το edata είναι έτοιμο με ένα κλικ φύγανε τα ονόματα. Γιατί δε γίνεται; Αν βγει η εγκύκλιος από δευτέρα όπως λένετελείωσε το παιχνίδι. Είναι πάλι άδικη η κατανομή. Μόνο οι 900 θα γίνουν σε όλη την Ελλάδα, οι άλλες 4000 θια γίνουν τοπικά. Κανονικά θα έπρεπεμισές μισές. Αλλά που να βρεις λογική;;;;
Δεν είμαι σίγουρος, απλά με όλα αυτά που ακούω καταλαβαίνω ότι για πολιτικούς λόγους θα τις κάνουν ανά ΠΥΣΔΕ. Έτσι μας κατάντησαν. Απλά να έχουμε όλου υπόψη μας ότι αυτοί που θα περισσέυουν σε κάθε ΠΥΣΔΕ - ΠΥΣΠΕ πάνε στο βυθό της θάλασσας.Σκέψου ένας να ανήκει ΠΥΣΔΕ Χίου και ένας άλλος ΠΥΣΔΕ Μαγνησίας. Πχ αν η Χίος βγάλει 3 οργανικές και η Μαγνησία 15 τότε ο ένας θα έχιε πρόσβαση σε 3 οργανικές και ο άλλος σε 15. Καταλαβαίνεις για τι αδικία μιλάμε.Δυστυχώς πιστεύω ότι όσοι περισέψουν πάνε για απόλυση αμέσως.
Παράθεση από: athan123 στις Αυγούστου 03, 2013, 03:27:19 pmΔεν είμαι σίγουρος, απλά με όλα αυτά που ακούω καταλαβαίνω ότι για πολιτικούς λόγους θα τις κάνουν ανά ΠΥΣΔΕ. Έτσι μας κατάντησαν. Απλά να έχουμε όλου υπόψη μας ότι αυτοί που θα περισσέυουν σε κάθε ΠΥΣΔΕ - ΠΥΣΠΕ πάνε στο βυθό της θάλασσας.Σκέψου ένας να ανήκει ΠΥΣΔΕ Χίου και ένας άλλος ΠΥΣΔΕ Μαγνησίας. Πχ αν η Χίος βγάλει 3 οργανικές και η Μαγνησία 15 τότε ο ένας θα έχιε πρόσβαση σε 3 οργανικές και ο άλλος σε 15. Καταλαβαίνεις για τι αδικία μιλάμε.Δυστυχώς πιστεύω ότι όσοι περισέψουν πάνε για απόλυση αμέσως.τώρα βγήκε υπουργική απόφαση που καθορίζει ποιοί βγαίνουν σε κινητικότητα ανεξάρτητα από υπεραριθμίες κλπ κλπ