*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4804113 φορές)

0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος PAMELA27

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #3178 στις: Αυγούστου 13, 2013, 02:21:32 pm »
escozul και guestteacher

αυτα αναρρωτιεμαι καθε μερα... απορω πως αυτοι βγαλανε ακρη κ συνεταξαν μια εγκυκλιο...

τωρα πια πιο πολυ με τρωει η περιεργεια για την εγκυκλιο παρα για το τι θα απογινω... (που λεει ο λογος...)  :D :D :D

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:13:56 »

Αποσυνδεδεμένος moon

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #3179 στις: Αυγούστου 13, 2013, 02:22:40 pm »
Μια απορία, ίσως λίγο απίθανο να συμβεί βέβαια. Αν η ανακοίνωση δεν αναφέρει πόσοι πλεονάζουν σε κάθε ΠΥΣΔΕ αλλά ότι π.χ. πλεονάζουν 2000 καθηγητές της τάδε ειδικότητας σε όλη τη χώρα, τότε δικαίωμα να κάνουν αίτηση μετάταξης έχουν όλοι. Και τι θα συμβεί στην περίπτωση που από κάποιο ΠΥΣΔΕ μεταταχθούν (βάσει μορίων σε πανελλαδικό επίπεδο) περισσότεροι από όσους περίσσευαν; Θα κάνει μετά υποχρεωτικές μετακινήσεις για να καλύψει κενά;

Αποσυνδεδεμένος gio66

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3180 στις: Αυγούστου 13, 2013, 02:24:01 pm »
Μια απορία, ίσως λίγο απίθανο να συμβεί βέβαια. Αν η ανακοίνωση δεν αναφέρει πόσοι πλεονάζουν σε κάθε ΠΥΣΔΕ αλλά ότι π.χ. πλεονάζουν 2000 καθηγητές της τάδε ειδικότητας σε όλη τη χώρα, τότε δικαίωμα να κάνουν αίτηση μετάταξης έχουν όλοι. Και τι θα συμβεί στην περίπτωση που από κάποιο ΠΥΣΔΕ μεταταχθούν (βάσει μορίων σε πανελλαδικό επίπεδο) περισσότεροι από όσους περίσσευαν; Θα κάνει μετά υποχρεωτικές μετακινήσεις για να καλύψει κενά;
H λογική(αν και έχει χαθεί από αυτό το υπουργείο προ καιρού) λέει πως κάποιο κριτήριο πρέπει να τεθεί ειδάλλως το μπάχαλο θα είναι ασύλληπτο!!!
Έχει ο Θεός.

Αποσυνδεδεμένος Φωτεινή ΠΕ07

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3181 στις: Αυγούστου 13, 2013, 02:24:23 pm »
PAMELA27

Αυτό το ξέραμε. Θέλει τόσοι από κάθε ειδικότητα να φύγουν από κάθε ΠΥΣΔΕ. Πιθανολογώ ότι θα είναι αρχικά σε εθελοντικό επίπεδο αλλά άμα δεν συμπληρώνεται ο αριθμός θα είναι υποχρεωτικά οι τελευταίοι ( το θέμα είναι ποιοι τελευταίοι; μόνο οι σε διάθεση; και οι υπεράριθμοι; και οι έχοντες ήδη οργανική;  :o ).Και το άλλο θέμα, το μεγαλύτερο, είναι που θα πάνε...στο αγνωστο με βάρκα την ελπίδα; Και πόσες Ελπίδες υπάρχουν; φτάνουν για όλους;
Αν δεν υπαρχει ονομαστικος καταλογος πως θα ξερουμε ποιοι θα πρεπει να κανουμε αιτηση?  :-\ Ετσι απλα καντε αιτηση και βλεπουμε μετα?Και ποτε θα τα προλαβουν ολα αυτα αναρωτιεμαι δηλαδη!!!
Η ελευθερία είναι παιδί της αγάπης.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:13:56 »

Αποσυνδεδεμένος mmmm

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #3182 στις: Αυγούστου 13, 2013, 02:24:51 pm »
Εγώ αισθάνομαι συμπόνοια προς τους αποσπασμένους στις Διευθύνσεις οι οποίοι θα κληθούν να υλοποιήσουν σε 10 μέρες διαδικασίες οι οποίες προφανώς απαιτούν περισσότερο χρόνο. Και αυτοί οι άνθρωποι (όπως και πάρα πολλοί άλλοι) δεν θα γνωρίζουν πού θα βρίσκονται από 2/9. Τι να πει κανείς!

Και η πλάκα είναι ότι το ίδιο χρονικό διάστημα η

Αποσυνδεδεμένος Γατόπαρδος

• Έμπειρο μέλος
  • Εκεί που ήσουν ήμουνα και εκει που είμαι θα έρθεις
    • Προφίλ
« Απάντηση #3183 στις: Αυγούστου 13, 2013, 02:27:10 pm »
Αμαν παιδια,απο την ωρα που το ειδα...οι παλμοι στα υψη!Στο μεταξυ σερνεται και το ιντερνετ μου γμτ..
καλο κουραγιο σε ολους μας ρε παιδια.Οποιος δει πρωτος το φεκ ας το ποσταρει εδω..πωπω..τα εχω παιξει λεμε. :o

Αποσυνδεδεμένος athapris

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3184 στις: Αυγούστου 13, 2013, 02:29:37 pm »
Πάντως, αυτό που πάει να γίνει, μετάταξη 5000 ανθρώπων, χωρίς το παραμικρό πλαίσιο, διευκρίνιση, στόχευση, στρατηγική, αποτελεί έγκλημα από όποια πλευρά κι αν το δει κανείς...

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3185 στις: Αυγούστου 13, 2013, 02:29:56 pm »
PAMELA27

Αυτό το ξέραμε. Θέλει τόσοι από κάθε ειδικότητα να φύγουν από κάθε ΠΥΣΔΕ. Πιθανολογώ ότι θα είναι αρχικά σε εθελοντικό επίπεδο αλλά άμα δεν συμπληρώνεται ο αριθμός θα είναι υποχρεωτικά οι τελευταίοι ( το θέμα είναι ποιοι τελευταίοι; μόνο οι σε διάθεση; και οι υπεράριθμοι; και οι έχοντες ήδη οργανική;  :o ).Και το άλλο θέμα, το μεγαλύτερο, είναι που θα πάνε...στο αγνωστο με βάρκα την ελπίδα; Και πόσες Ελπίδες υπάρχουν; φτάνουν για όλους;
Αν δεν υπαρχει ονομαστικος καταλογος πως θα ξερουμε ποιοι θα πρεπει να κανουμε αιτηση?  :-\ Ετσι απλα καντε αιτηση και βλεπουμε μετα?Και ποτε θα τα προλαβουν ολα αυτα αναρωτιεμαι δηλαδη!!!

Προφανώς όλοι της ειδικότητας. Οπως έγινε και με τις προσλήψεις. Απλά θα πάει ανάποδα. Κάντε αίτηση όσοι θέλετε για όπου θέλετε. Αν σας πάρω καλώς. αλλιώς για ότι περισσεύει θα πάρω τους τελευταίους στα μόρια και θα τους πάω όπου θέλω εγώ (εκεί που δεν συμπληρώνω αν δεν συμπληρώσω). Τέλος πάντων τώρα που κοιτάω και εγώ τι γράφω αμφιβάλλω πλέον και για τον τρόπο που σκέφτομαι. Οπότε το κλείνω εδώ γιατί το όποιο ΦΕΚ σίγουρα με ξεπρνάει. Μιλάμε το έχουν σκεφτεί αυτοί του Υπουργείου.  ;) δεν χρειάζεται να προσθέσω κάτι άλλο εγώ...

Αποσυνδεδεμένος crimson

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3186 στις: Αυγούστου 13, 2013, 02:31:56 pm »
Εγώ αισθάνομαι συμπόνοια προς τους αποσπασμένους στις Διευθύνσεις οι οποίοι θα κληθούν να υλοποιήσουν σε 10 μέρες διαδικασίες οι οποίες προφανώς απαιτούν περισσότερο χρόνο. Και αυτοί οι άνθρωποι (όπως και πάρα πολλοί άλλοι) δεν θα γνωρίζουν πού θα βρίσκονται από 2/9. Τι να πει κανείς!

Και η πλάκα είναι ότι το ίδιο χρονικό διάστημα η

Αποσυνδεδεμένος rollo_tomassi

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3187 στις: Αυγούστου 13, 2013, 02:35:13 pm »
.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 21, 2013, 09:41:28 pm από glory3 »

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3188 στις: Αυγούστου 13, 2013, 02:35:59 pm »
Το σκεφτομαι ως εξης.Σε καθε κλαδο και περιφερεια θα σου λεει οτι περισσευουν τοσοι αριθμητικα.πχ 5.Ο προισταμενος θα καλεσει ολους τους εκπ/.κους του κλαδου,και θα πρεπει 5 απο αυτους να κανουν αιτηση μεταταξης.ΟΙποιος θελει θα κανει.Αν δεν συμπληρωνεται ο αριθμος λογικα θα παει ο τελέθυταιος τοποθετηθης.Καπως ετσι τα σκεφτομαι εγω.Το οπροβλημα ξαναλεω ειναι για εμας που εχουμε κανει την εθελοντικη αιτηση μεταταξης των 900.Πως στο καλο θα ξερουμε αν θα γινουν η οχι;;δεν πρεπει να διευκρινιστει αυτο,ετσι ωστε αν πραγματοποιηθυουν να μην κανουμε αιτηση,και αν δεν πραγματοποιηθυοιυν να κανουμε;

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3189 στις: Αυγούστου 13, 2013, 02:40:33 pm »
@crimson

Εχω μάθει στη ζωή κάποια γραφόμενα και κάποιους συναδέλφους να τους αντιμετωπίζω με συμπάθεια.

@schmeichel3

Αν και κατάλαβα τι θες να πεις, ξαναδιάβσε λίγο την πρόταση σου και σκέψου. Μήπως πρέπει να ανησυχησείς με αυτά που γράφεις; (πλάκα κάνω συνάδελφε μην παρεξηγιέσαι  ;D αυτό λέμε η δοτικότητα μας έφαγε σε αυτή την ζωή...).

@Γατόπαρδε

Μέχρι στιγμής οι κατατάξεις γίνονται βάσει μοριοδότησης (τα κριτήρια υπάρχουν και στον πρόσφατο νόμο). Τις 900 από ότι φαίνεται ξέχνα τες. Πάμε για μεγάλα νούμερα. Το υποχρεωτικές αφορά ότι υποχρεωτικά φεύγουν τόσοι ανα ΠΥΣΔΕ. Το που θα πάνε αν θα είναι εθελοντικό ή υποχρεωτικό δεν τους νοιάζει. Είπαμε πρέπει να μειωθεί το Δημόσιο. Στόχος είναι τόσοι από 21 ή 20 ώρες να πάνε στις 24 ή 23 ή σε πλήρες 8ωρο στους φορείς για μόνιμα. Υπουργείο Παιδείας ----- Πάνω από όλα ο Υπουργός....τι δεν καταλαβαίνετε;

Αποσυνδεδεμένος athapris

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3190 στις: Αυγούστου 13, 2013, 02:41:34 pm »
Το σκεφτομαι ως εξης.Σε καθε κλαδο και περιφερεια θα σου λεει οτι περισσευουν τοσοι αριθμητικα.πχ 5.Ο προισταμενος θα καλεσει ολους τους εκπ/.κους του κλαδου,και θα πρεπει 5 απο αυτους να κανουν αιτηση μεταταξης.ΟΙποιος θελει θα κανει.Αν δεν συμπληρωνεται ο αριθμος λογικα θα παει ο τελέθυταιος τοποθετηθης.Καπως ετσι τα σκεφτομαι εγω.Το οπροβλημα ξαναλεω ειναι για εμας που εχουμε κανει την εθελοντικη αιτηση μεταταξης των 900.Πως στο καλο θα ξερουμε αν θα γινουν η οχι;;δεν πρεπει να διευκρινιστει αυτο,ετσι ωστε αν πραγματοποιηθυουν να μην κανουμε αιτηση,και αν δεν πραγματοποιηθυοιυν να κανουμε;

Τα ερωτήματα που μπορούν να τεθούν, αφορούν και στα ΚΡΙΤΗΡΙΑ προσδιορισμού των υπεραρίθμων κάθε ΠΥΣΔΕ. Θα αφορούν στο survey του Ιουνίου; Θα αφορούν στο νέο ωρολόγιο πρόγραμμα; Τι θα γίνει με τα λειτουργικά κενά που θα ανακύψουν στη βθμια, αν οι μετατάξεις υλοποιηθούν με γνώμονα το survey του Ιουνίου;...

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3191 στις: Αυγούστου 13, 2013, 02:45:21 pm »
Τ
Παράθεση
ις 900 από ότι φαίνεται ξέχνα τες.
Φιλε μου σαφεστατα και δεν τις ξεχναω τις εθελοντικες των 900,να εισαι σιγουρος για αυτο.Και αν θυμαστε ο μπρατης ειχε πει οτι θα τρεξουν μαζι.Το οτι βγαινει η εγκυκλιος με τις υποχρεωτικες δεν σημαινει οτι ακυρωνονται αυτες των 900.Το θεμα ειναι να διευκρινιστει.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182735
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)