*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4790769 φορές)

0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος oikat

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #420 στις: Μαρτίου 27, 2013, 04:28:10 pm »
1.στην τοποθέτηση ένας πε20 με περισσότερα μόρια θα προηγηθεί από έναν πε19 με λιγότερα μόρια;
2.το κενό που θα αφήσουμε πίσω μας, θα καλυφθεί από συνάδερφο ως οργανικό ή δε θα δοθεί καθόλου ως οργανικό λόγω μνημονίου;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:13:09 »

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #421 στις: Μαρτίου 27, 2013, 04:30:54 pm »
Σήμερα επιβεβαίωσα μερικά πράγματα και έμαθα λίγα καινούρια :

κατ' αρχήν να επιβεβαιώσουμε κάτι που ίσως ήταν θολό  : οι μετατάξεις ΕΠΟΝΤΑΙ των μεταθέσεων. Που σημάινει ότι πρώτα θα γίνουν οι μεταθέσεις και μετά οι μεταταξεις. Τούτου λεχθέντος, κατ' αρχήν δεν υπάρχει περίπτωση να σταθεί ένσταση γιατι πραγματοποιηθηκε μεταταξη σε μέρος που δεν έγινε μετάθεση, αφού μιλαμε για διαφορετικές βαθμίδες εκπ/σης.
Κατά δεύτερον, από όσους γνωρίζουν λίγα πράγματα παραπάνω, δεν διαφαίνεται επί του παρόντος πρόθεση για δεύτερο γύρο μεταταξεων με την ίδια διαδικασία ( δλδ έκδοση εγκυκλίου). Του χρόνου θα επιτραπούν μεταθέσεις όσων τελικά μεταταχθουν φέτος. Για τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους θα ισχύουν οι γενικές διατάξεις των μετατάξεων  ( δλδ θα μπορούν να  υποβαλουν αίτηση μετάταξης πχ τον Οκτώβριο, όπως κάνουν ως τώρα οι αγγλικών και γυμναστές της
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 27, 2013, 04:33:37 pm από bitch »
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος rollo_tomassi

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #422 στις: Μαρτίου 27, 2013, 04:45:01 pm »
.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 22, 2013, 03:35:16 pm από glory3 »

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #423 στις: Μαρτίου 27, 2013, 05:16:13 pm »
σαφώς, πρώτα οι μεταθέσεις και μετά οι μετατάξεις.

Για τα υπόλοιπα που ρωτάς : προφανώς αν υπάρξουν μεταθέσεις όσων μεταταχθούν φέτος, σημαίνει ότι θα ανοιξουν κενά , όπως ανοίγουν με την κανονική διαδικασία των μεταθέσεων ( δεν χρειάζεται δηλαδή σύσταση οργανικών κενών όπως γίνεται τώρα με τις εν λόγω μετατάξεις). Τα όποια κενά θα δημιουργηθούν πλέον με την διαδικασία των κενών/πλεονασμάτων.
Αυτο σημάινει ότι όσες θέσεις μείνουν κενές λόγω μετάθεσης ( ή οσες δεν καλυφθουν απο μετάθεση) θα μπορούν να δοθούν για μετάταξη.
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:13:09 »

Αποσυνδεδεμένος chrisk

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #424 στις: Μαρτίου 27, 2013, 05:24:04 pm »

Τελευταία ζουμερά νέα: πηγα σήμερα στην αθμια της περιοχής μου και ρώτησα σχετικά με τις οργανικές την κοπέλα που κάθε φορά βγάζει κενά και οργανικές στην αθμια. Μου είπε ότι αυτοί δεν έχουν καμία ενημέρωσή για τις θέσεις ανά νόμο ούτε και για ποια σχολειά θα βγουν ανά νόμο. Μου είπε ότι ποτέ δεν έστειλαν στοιχειά οι ίδιοι στο υπουργείο και ότι δεν ξέρει αν ο πίνακάς με τα σχολειά που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο είναι έγκυρος...!!!
Άνθρακες λοιπόν ο θησαυρός παίδες...
Όπως καταλαβαίνετε αυτό αυξάνει την Αβεβαιότητά κατακόρυφα!
Έχει κάποιος προσβαση- επαφή με Μπρατη να μας επιβεβαιώσει την ορθότητα του πινάκα των σχολείων;

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #425 στις: Μαρτίου 27, 2013, 05:27:54 pm »
πάντως εμείς ζητήσαμε από την αντίστοιχη σε μας πρωτοβάθμια να μας δώσει τα σχολεια που έδωσαν για οργανικά κενά ανα ειδικότητα και πράγματι μας τα έδωσαν. Αυτό που παρατηρήσαμε - συγκρίνοντας και με τους άλλους νομους της περιφέρειάς μας - ειναι πως οι πρωτοβάθμιοι συμπεριφέρονται περίεργα ως προς τα κενά. Τι εννοώ....
αντί πχ να δώσουν στο ίδιο σχολειο ( εφόσον αυτό ειναι δυνατό λόγω του αριθμού των μαθητών ) θέση  πχ και για γαλλικών και για πληροφορικής και για γερμανικών τα έχουν διασπείρει σε πολλά διαφορετικά σχολεια ώστε να ....μην συσσωρεύονται ειδικότητες σε ένα σχολείο ( ειναι εξάλλου γνωστή η αντιπάθεια των πρωτοβάθμιων για τις ειδικότητες... )

Αποσυνδεδεμένος happiness

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 19 - Μηχ. Η/Υ & Πληρ. - ΠΠ
    • Προφίλ
« Απάντηση #426 στις: Μαρτίου 27, 2013, 05:37:55 pm »
Για τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους θα ισχύουν οι γενικές διατάξεις των μετατάξεων  ( δλδ θα μπορούν να  υποβαλουν αίτηση μετάταξης πχ τον Οκτώβριο, όπως κάνουν ως τώρα οι αγγλικών και γυμναστές της

Αποσυνδεδεμένος pap_eri

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #427 στις: Μαρτίου 27, 2013, 05:40:55 pm »

Τελευταία ζουμερά νέα: πηγα σήμερα στην αθμια της περιοχής μου και ρώτησα σχετικά με τις οργανικές την κοπέλα που κάθε φορά βγάζει κενά και οργανικές στην αθμια. Μου είπε ότι αυτοί δεν έχουν καμία ενημέρωσή για τις θέσεις ανά νόμο ούτε και για ποια σχολειά θα βγουν ανά νόμο. Μου είπε ότι ποτέ δεν έστειλαν στοιχειά οι ίδιοι στο υπουργείο και ότι δεν ξέρει αν ο πίνακάς με τα σχολειά που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο είναι έγκυρος...!!!
Άνθρακες λοιπόν ο θησαυρός παίδες...
Όπως καταλαβαίνετε αυτό αυξάνει την Αβεβαιότητά κατακόρυφα!
Έχει κάποιος προσβαση- επαφή με Μπρατη να μας επιβεβαιώσει την ορθότητα του πινάκα των σχολείων;

Μάλλον η κοπέλα στην Αθμια της περιοχής σου κάτι έχασε. Φυσικά και ζητήθηκαν τα κενά από τις περιφερειακές Δ/νσεις εκπαίδευσης από τις Αθμιες που τους ανήκουν. Απλά αυτό που συνέβη είναι οτι ζητήθηκαν όλα τα κενά των δημοτικών με ΕΑΕΠ και μετά κάθε περιφερειακή έπρεπε να επιλέξει σε ποια θα προτείνει τη σύσταση των οργανικών καθώς όπως έχει ξαναειπωθεί δεν δίνονται όλα τα κενά των δημοτικών αυτών για μετάταξη προς το παρόν.

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #428 στις: Μαρτίου 27, 2013, 05:45:33 pm »
Για τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους θα ισχύουν οι γενικές διατάξεις των μετατάξεων  ( δλδ θα μπορούν να  υποβαλουν αίτηση μετάταξης πχ τον Οκτώβριο, όπως κάνουν ως τώρα οι αγγλικών και γυμναστές της

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #429 στις: Μαρτίου 27, 2013, 05:46:56 pm »
.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 22, 2013, 03:35:08 pm από glory3 »

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #430 στις: Μαρτίου 27, 2013, 05:53:40 pm »
εύχομαι τα καλυτερα σε όλους σας και όσοι δεν κάνετε αίτηση ή δεν πάρετε μετάταξη να ισχύσει το "κάθε εμπόδιο για καλό" !!

Αποσυνδεδεμένος gallikou

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #431 στις: Μαρτίου 27, 2013, 06:04:40 pm »
 Μην μου λέτε για τις Α'θμιες. Πέρυσι που έψαχνα για γαλλόφωνα - γερμανόφωνα δημοτικά, σύμφωνα με τους διαχωρισμους της Αννούλας, για να δω πού θα δηλώσω για μετάθεση, , δεν είχαν καν ιδέα τι ήταν αυτό που τους ρωτούσα και μου έλεγαν να πάρω την επόμενη μέρα για να ενημερωθούν. Επίσης μου επεσήμαναν, (θεωρώντας με με προφανώς ηλίθια) ότι δεν υπάρχουν οργανικές γαλλικών στα δημοτικά (γιατί δεν το ήξερα, αυτούς περίμενα)... Οι καλύτερες απαντήσεις που πήρα ήταν α) "στα δημοτικά κάνουν παντού αγγλικά, όχι γαλλικά" β)" γερμανόφωνο είναι η Ελληνογερμανική Αγωγή, γαλλόφωνο το Saint - Joseph κλπ (από το αρμόδιο τμήμα του υπουργείου)"

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #432 στις: Μαρτίου 27, 2013, 06:19:57 pm »
 ;D ;D ;D ;D  πρέπει να φτιαξουν εμοτικον με τη φατσούλα να κραταει τα μυαλά στα χέρια!!!

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #433 στις: Μαρτίου 27, 2013, 06:23:30 pm »
.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 22, 2013, 03:35:02 pm από glory3 »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871