0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους θα ισχύουν οι γενικές διατάξεις των μετατάξεων ( δλδ θα μπορούν να υποβαλουν αίτηση μετάταξης πχ τον Οκτώβριο, όπως κάνουν ως τώρα οι αγγλικών και γυμναστές της
Τελευταία ζουμερά νέα: πηγα σήμερα στην αθμια της περιοχής μου και ρώτησα σχετικά με τις οργανικές την κοπέλα που κάθε φορά βγάζει κενά και οργανικές στην αθμια. Μου είπε ότι αυτοί δεν έχουν καμία ενημέρωσή για τις θέσεις ανά νόμο ούτε και για ποια σχολειά θα βγουν ανά νόμο. Μου είπε ότι ποτέ δεν έστειλαν στοιχειά οι ίδιοι στο υπουργείο και ότι δεν ξέρει αν ο πίνακάς με τα σχολειά που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο είναι έγκυρος...!!!Άνθρακες λοιπόν ο θησαυρός παίδες...Όπως καταλαβαίνετε αυτό αυξάνει την Αβεβαιότητά κατακόρυφα!Έχει κάποιος προσβαση- επαφή με Μπρατη να μας επιβεβαιώσει την ορθότητα του πινάκα των σχολείων;
Παράθεση από: bitch στις Μαρτίου 27, 2013, 04:30:54 pmΓια τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους θα ισχύουν οι γενικές διατάξεις των μετατάξεων ( δλδ θα μπορούν να υποβαλουν αίτηση μετάταξης πχ τον Οκτώβριο, όπως κάνουν ως τώρα οι αγγλικών και γυμναστές της