*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4791275 φορές)

0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος athan123

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Θέλω να πιάσω το Τζόκερ.
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #546 στις: Μαρτίου 29, 2013, 08:36:38 pm »
@ICT
Ο πίνακας με τις αιτήσεις μετατάξεων πρέπει να βγει στις 15-04 σύμφωνα με την εγκύκλιο. θα έχεις μια εικόνα για τα μόρια όλων αυτών που ζητούν μετάταξη αλλά μόνο για την πρώτη επιλογή. Για τις άλλες επιλογές δε μπορείς να ξέρεις. οπότε περιμένεις....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:52:54 »

ICT

• Επισκέπτης
« Απάντηση #547 στις: Μαρτίου 29, 2013, 08:42:28 pm »
@athan123

Εχεις δίκιο για την εγκύκλιο. Απλώς έχω δει τόσα πολλά αυτές τις ημέρες που δεν θυμόμουν που το έχω δει, τουλάχιστον στην ημερομηνία έπεσα μέσα!
Οσο για το άλλο που λες το μόνο που θα καταφέρεις κοιτώντας τον Πίνακα είναι να χαρείς ή να απογοητευτείς μπορεί και μάταια.
Οπως είπες για κάποιον που έχει κάνει πάνω από 2 δηλώσεις ξέρεις μόνο την πρώτη. Ο πίνακας θα χρησιμεύσει αργότερα στις μετατάξεις για να δεις αν έχει κρατηθεί η νομιμότητα.
Επίσης να θυμίσω ότι οι μετεθέσεις προηγούνται και μπορεί και κάποιος μέχρι να αποδεσμευτεί από το ΚΥΣΔΕ να κάνει ανάκληση, αν δεν κάνω λάθος.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 29, 2013, 08:59:23 pm από ICT »

Αποσυνδεδεμένος athan123

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #548 στις: Μαρτίου 29, 2013, 08:45:41 pm »
Σωστά είναι μια βάση τουλάχιστον για να δεις τι παίζει. Σωστό αυτό που λες :
οι μεταθέσεις δυστυχώς προηγούνται των μετατάξεων.... και φυσικά μπορείς να κάνεις ανάκληση.

ICT

• Επισκέπτης
« Απάντηση #549 στις: Μαρτίου 29, 2013, 08:56:03 pm »
@athan123

Επέτρεψε μου σε αυτό το σημείο να σου πω και για κάτι που ρώτησες σε προγενέστερο μήνυμα αν είναι σημαντικό το να ανακοινωθούν τα σχολεία ή όχι.
Ολο το παιχνίδι με τους αιρετους, τις Δ/νσεις και κάποιους αξιολάτρευτους συναδέλφους θα παιχτεί εκεί.

Π.χ. έχουμε το εξής Εγώ θέλω να πάω στο Λονδίνο. Αλλά βλέπεις μέσα δεν έχω τα μόρια να μπω με μετάταξη. Στον διπλανό νομό υπάρχουν 3 ολοήμερα σε απόσταση 30χλμ, 80, 120χλμ από το Λονδίνο. Αν δεν δώσουν το σχολείο των 30 χλμ και πάρω μετάταξη θα βρεθώ σε αυτό των 80 ή ακόμα χειρότερα στα 120χλμ + ότι θα κάνω 24 ώρες. Αν τώρα έχω κάποιες άκρες θα βρεθώ με απόσπαση ή ακόμα καλύτερα με διάθεση σε αυτό των 30 χλμ και μάλιστα θα κάνω και 21 ωρίτσες ή με μερική διάθεση ακόμα λιγότερες. Μετά μας φταίνε τα κόμματα, οι συνδικαλιστές κ.τ.λ.....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:52:54 »

Αποσυνδεδεμένος athan123

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #550 στις: Μαρτίου 29, 2013, 09:02:38 pm »
Φυσικά έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Εγώ πιστεύω ότι θα έπρεπε τα σχολεία να είναι έτοιμα πριν την εγκύκλιο.

ICT

• Επισκέπτης
« Απάντηση #551 στις: Μαρτίου 29, 2013, 09:06:33 pm »
@athan123

Για το πιλοτικό και για κάποια άλλα πραγματάκια επέτρεψε μου όπως έχω γράψει και παλιότερα να πάρω θέση με την λήξη των αιτήσεων. Δεν μου αρέσει να επηρεάσω έστω και έμμεσα κανένα.
Οπως είπα έχω αποφασίσει προσωπικά τι θα κάνω και αναλαμβάνω όλα τα ρίσκα που μου αναλογούν, χωρίς να έχω ούτε πληροφόρηση ούτε και μαντικές ικανότητες.
Απλά όποιος ψάξει θα βρει ενδιαφέροντα πραγματάκια.

Αποσυνδεδεμένος athan123

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #552 στις: Μαρτίου 29, 2013, 09:09:17 pm »
Genau που λένε και οι Γερμανοί. Και εγώ δε θέλω να επηρεάσω κανέναν, παίρνω τα ρίσκα μου και απλά ενημερώνω.

Αποσυνδεδεμένος matri

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #553 στις: Μαρτίου 29, 2013, 09:36:46 pm »
ουφ εγω εκανα την αιτηση σημερα και μου εφυγε το βαρος  του τι να κανω.... και ο θεος βοηθος.

καπου ειχα διαβασει την ερμηνεια του ΠΕ6 ΠΕ19 ... ΠΕ= Περιπλανόμενος Εκπαιδευτικός. Ηταν πριν 10 χρονια όταν πρωτοδιοριστηκα και έλεγα εγω ειμαι τυχερη... ελα όμως που η ατιμη η ζωη  με κανει τώρα να λέω αχχχχχχχχχχχχχχ

θα δειξει. Καλη τυχη σε όλους.

Αποσυνδεδεμένος oikat

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #554 στις: Μαρτίου 29, 2013, 10:09:05 pm »
Συνάδερφοι μετά απο επικοινωνία με το υπουργείο ισχύει ότι όλη η προϋπηρεσία μας αναγνωρίζεται κανονικά, όχι μόνο 7 χρόνια που αναφέρθηκε παραπάνω (αυτό ισχύει σε νέα πρόσληψη και τα 7 χρόνια είναι ιδιωτικού τομέα, το οποίο ΦΕΚ δεν εχει ψηφιστεί ακόμη - αυτό σημαίνει και για μας ότι πριν το διορισμό μας αν έχουμε προϋπηρεσία έξω από το δημόσιο θα μπορέσουμε να την αναγνωρίσουμε).

ώπα !! Για να ξεκαθαρίζουμε τι λέμε και κυρίως τι καταλαβαίνουμε όταν διαβάζουμε. Επειδή εγώ ανέφερα την επταετία παραπάνω, διευκρινίζω τα εξής: πολλοί εδώ μέσα φοβουνται μήπως η μετάταξη είναι νέος διορισμός και άρα χάνουν ΜΚ και βαθμό. Για τους νέους διορισμούς πράγματι ισχύει ότι μπορείς να αναγνωρίσεις ως 7 έτη ( έχει ήδη ψηφιστεί με τον 4024 δεν περιμένουν τώρα να ψηφιστει αυτό). Εξ ου και το ανέφερα, λέγοντας μάλιστα ότι με βάση τα όσα γνωρίζουμε η μετάταξη δεν θεωρείται νέος διορισμός αλλά οιονεί διορισμός ( δηλαδή ΣΑΝ ΝΕΟΣ - που σημαινει ( πάλι με όσα γνωρίζουμε ως τώρα) - ότι συνεχίζεις ΜΚ /

Αποσυνδεδεμένος francaise

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #555 στις: Μαρτίου 29, 2013, 10:09:35 pm »
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΑΙΡΕΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ:

http://www.esos.gr/article/eidisis-defterovathmia-ekpaidefsi/metataxeis-protobathmia_thetika_arnhtika_kena

Τι γνώμη έχετε?

Αποσυνδεδεμένος francaise

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #556 στις: Μαρτίου 29, 2013, 10:14:30 pm »

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #557 στις: Μαρτίου 29, 2013, 10:33:05 pm »

Επίσης, σχετικά με τον Μπράτη άλλες πληροφορίες πολύτιμες μας μεταφέρει αυτός και άλλες πληροφορίες πολύτιμες επίσης μας μεταφέρεις εσύ. Πριν ανακοινωθεί η εγκύκλιος με τις μετατάξεις απ'όσο θυμάμαι είχε ανακοινώσει ότι εντός της ημέρας θα έβγαινε, όπως και έγινε. Έτσι και πήρα το θάρρος να τον ρωτήσω τι γίνεται με τα σχολεία και αν γνωρίζει κάτι και υπήρξε αυτή η ενημέρωση.

ναι βρε oikat δεν έχω θέμα προς θεού!! Ούτε φυσικά ειμαι αυτή που κατέχει την απόλυτη αλήθεια!! Μην τρελαθούμε κιόλας!! Στο μέτρο που ξέρω και μπορώ, σας βοηθάω γιατί αυτό μετά βοηθάει και μας στα γραφεία : έρχεστε "διαβασμένοι" με τις αιτήσεις σας και έτσι μας μένει περισσότερος χρόνος στο γραφειο να κάνουμε δουλειά.
Απλά με τους αιρετούς εξακολουθεί να με εντυπωσιάζει γενικότερα - όχι με τον συγκεκριμένο ντε και καλά , εξάλλου δεν ειναι καν της β/θμιας.  :)
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος rollo_tomassi

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #558 στις: Μαρτίου 29, 2013, 10:35:05 pm »
.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 22, 2013, 03:27:57 pm από glory3 »

Αποσυνδεδεμένος p-p

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #559 στις: Μαρτίου 29, 2013, 10:54:30 pm »
Ευτυχώς,  τελικά έγινε το πιο δίκαιο. Και αυτό πρέπει να το παρατηρήσουμε, διότι μέχρι να βγει η εγκύκλιος υπήρχαν πιέσεις ένθεν και εκείθεν.

Και επειδή δεν είναι συνηθισμένο σε αυτή τη χώρα να γίνεται το πιο δίκαιο, τώρα που έγινε πρέπει να πούμε και ένα εύγε στον/στούς συντάκτες της εγκυκλίου....

http://www.esos.gr/article/eidisis-defterovathmia-ekpaidefsi/metataxeis-protobathmia_thetika_arnhtika_kena_diadikasia

(αυτή είναι η σωστή διεύθυνση,sorry!)
Δεν είναι ανάλυση των θετικών και αρνητικών αυτή, αλλά η ερμηνεία της εφαρμογής του νόμου όταν ΔΕ βολεύει τους ψηφοφόρους μας...
Μεγάλη κουβέντα για το αν πρέπει όσοι έμειναν στα νησιά 8 χρόνια να μείνουν άλλα τόσα, ενώ κάποιοι έκαναν 1 χρόνο εκτός σπιτιού και μετά βρέθηκαν σπίτι...
Ο νόμος είναι αυτός ακόμα και όταν μας θίγει, ακόμα και όταν δε συμφέρει το κράτος.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 29, 2013, 10:57:31 pm από p-p »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182599
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144