0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παίδες, μην το κουράζετε. Και εγώ ήθελα να γίνει σε Πανελλήνια κλίμακα αλλά δεν θα γίνει έτσι και το ξέρουμε όλοι (πλέον).Τοπικά-->Περιφερειακά-->Επικράτεια. Και θα είναι και υποχρεωτική και Θα σου πουν "Αν θέλεις πας, αν όχι φύγε."
Ειχε αναφερθεί παλιότερα οτι οι δεξαμενές για τις απολυσεις (οχι διαθεσιμοτητες) του Δεκεμβρίου οι δεξαμενές ειναι: οι έχοντες πλαστα πτυχία-πιστοποιητικά, οι αδυνατουντες και αν δεν βγουν τα νουμερα οι πληροφορικοι που δεν κατέχουν βασικο πτυχίο ειδικότητας που διδάσκουν ( και εχουν διοριστεί ως πληροφορικοι και οχι ας πουμε φυσικοι που πήραν μετάταξη) και τελος αν δε βγουν τα νουμερα στη σέντρα μπαίνουν και οι γυμναστες της Ολυμπιακής παιδειας ( που διορίστηκαν απο τη Χριστοφιλοπουλου) οπότε οπως καταλαβαίνουμε αναμενεται να γινει του βυσματος το κάγκελο !!
από συνάδελφο no-body: Δεν ενδιαφέρθηκαν πολλοί, πως είναι δυνατό το σχέδιο της ΠΑΙΔΕΙΑΣ μιας χώρας, να είναι στα χέρια κάθε αναξιου (ή μη ....λέμε τώρα) υπουργού και να το καθορίζει για τα επόμενα χρόνια μεχρι να ανέβει η επόμενη κυβέρνηση.
Ναι αλλά λέει όπως έγραψες:Με απόφαση του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων και του κατά περίπτωση συναρμόδιου Υπουργού μπορεί να ρυθμίζεται κάθε ειδικότερο θέμα και λεπτομέρεια για την εφαρμογή των διατάξεων του παρόντος.Μήπως λοιπόν μπορεί να το κάνει;
Παράθεση από: ΙΓΝΑΤΙΟΣ στις Αυγούστου 23, 2013, 12:17:08 pmΠαράθεση από: silkcut στις Αυγούστου 23, 2013, 12:15:41 pmΠαράθεση από: marvac στις Αυγούστου 23, 2013, 08:00:37 amΠαράθεση από: elenhb στις Αυγούστου 23, 2013, 07:50:58 am και εγώ ακόμη δεν έχω αποφασίσει!!!!μέχρι και κέρμα έριξα!!!!!παραλογισμός!με απασχολεί αν όσοι είναι στη διάθεση ΠΥΣΔΕ κινδυνεύουν άμεσα με διαθεσιμότητα και το μέλλον της ειδικότητας μου-Πληροφορική-στα δημοτικά!!!!σαφώς και δεν ξέρω πως να τα ζυγίσω!Κι εγώ έριξα κλήρο! Έχουμε λαλήσει!αν και όποτε καταργηθούν θέσεις κάποιου κλάδου για να επιλεγούν οι διαθέσιμοι θα κριθούν όλοι του κλάδου και όχι μόνο οι διαθεσίτες ΠΥΣΔΕ (άρθρο 90), ξεχωρίστε τις διαδικασίες για να ξεφορτωθείτε περιττά άγχη και ανασφάλειες .Όλο μου το άγχος φεύγει με αυτό που λες αλλά τι να κάνω που είμαι ανασφαλής.....Όσοι δεν θα έχουν ώρες θα πηγαίνουν στη διαθεσιμότητα. Μην τρώτε κουτόχορτα. Όλα σταδιακά γίνονται. Λέτε να αφήσουν άτομα χωρίς ώρες και να τους πληρώνουν;
Παράθεση από: silkcut στις Αυγούστου 23, 2013, 12:15:41 pmΠαράθεση από: marvac στις Αυγούστου 23, 2013, 08:00:37 amΠαράθεση από: elenhb στις Αυγούστου 23, 2013, 07:50:58 am και εγώ ακόμη δεν έχω αποφασίσει!!!!μέχρι και κέρμα έριξα!!!!!παραλογισμός!με απασχολεί αν όσοι είναι στη διάθεση ΠΥΣΔΕ κινδυνεύουν άμεσα με διαθεσιμότητα και το μέλλον της ειδικότητας μου-Πληροφορική-στα δημοτικά!!!!σαφώς και δεν ξέρω πως να τα ζυγίσω!Κι εγώ έριξα κλήρο! Έχουμε λαλήσει!αν και όποτε καταργηθούν θέσεις κάποιου κλάδου για να επιλεγούν οι διαθέσιμοι θα κριθούν όλοι του κλάδου και όχι μόνο οι διαθεσίτες ΠΥΣΔΕ (άρθρο 90), ξεχωρίστε τις διαδικασίες για να ξεφορτωθείτε περιττά άγχη και ανασφάλειες .Όλο μου το άγχος φεύγει με αυτό που λες αλλά τι να κάνω που είμαι ανασφαλής.....
Παράθεση από: marvac στις Αυγούστου 23, 2013, 08:00:37 amΠαράθεση από: elenhb στις Αυγούστου 23, 2013, 07:50:58 am και εγώ ακόμη δεν έχω αποφασίσει!!!!μέχρι και κέρμα έριξα!!!!!παραλογισμός!με απασχολεί αν όσοι είναι στη διάθεση ΠΥΣΔΕ κινδυνεύουν άμεσα με διαθεσιμότητα και το μέλλον της ειδικότητας μου-Πληροφορική-στα δημοτικά!!!!σαφώς και δεν ξέρω πως να τα ζυγίσω!Κι εγώ έριξα κλήρο! Έχουμε λαλήσει!αν και όποτε καταργηθούν θέσεις κάποιου κλάδου για να επιλεγούν οι διαθέσιμοι θα κριθούν όλοι του κλάδου και όχι μόνο οι διαθεσίτες ΠΥΣΔΕ (άρθρο 90), ξεχωρίστε τις διαδικασίες για να ξεφορτωθείτε περιττά άγχη και ανασφάλειες .
Παράθεση από: elenhb στις Αυγούστου 23, 2013, 07:50:58 am και εγώ ακόμη δεν έχω αποφασίσει!!!!μέχρι και κέρμα έριξα!!!!!παραλογισμός!με απασχολεί αν όσοι είναι στη διάθεση ΠΥΣΔΕ κινδυνεύουν άμεσα με διαθεσιμότητα και το μέλλον της ειδικότητας μου-Πληροφορική-στα δημοτικά!!!!σαφώς και δεν ξέρω πως να τα ζυγίσω!Κι εγώ έριξα κλήρο! Έχουμε λαλήσει!
και εγώ ακόμη δεν έχω αποφασίσει!!!!μέχρι και κέρμα έριξα!!!!!παραλογισμός!με απασχολεί αν όσοι είναι στη διάθεση ΠΥΣΔΕ κινδυνεύουν άμεσα με διαθεσιμότητα και το μέλλον της ειδικότητας μου-Πληροφορική-στα δημοτικά!!!!σαφώς και δεν ξέρω πως να τα ζυγίσω!
Παράθεση από: eirini23 στις Αυγούστου 23, 2013, 12:27:00 pmΠαράθεση από: ΙΓΝΑΤΙΟΣ στις Αυγούστου 23, 2013, 12:17:08 pmΠαράθεση από: silkcut στις Αυγούστου 23, 2013, 12:15:41 pmΠαράθεση από: marvac στις Αυγούστου 23, 2013, 08:00:37 amΠαράθεση από: elenhb στις Αυγούστου 23, 2013, 07:50:58 am και εγώ ακόμη δεν έχω αποφασίσει!!!!μέχρι και κέρμα έριξα!!!!!παραλογισμός!με απασχολεί αν όσοι είναι στη διάθεση ΠΥΣΔΕ κινδυνεύουν άμεσα με διαθεσιμότητα και το μέλλον της ειδικότητας μου-Πληροφορική-στα δημοτικά!!!!σαφώς και δεν ξέρω πως να τα ζυγίσω!Κι εγώ έριξα κλήρο! Έχουμε λαλήσει!αν και όποτε καταργηθούν θέσεις κάποιου κλάδου για να επιλεγούν οι διαθέσιμοι θα κριθούν όλοι του κλάδου και όχι μόνο οι διαθεσίτες ΠΥΣΔΕ (άρθρο 90), ξεχωρίστε τις διαδικασίες για να ξεφορτωθείτε περιττά άγχη και ανασφάλειες .Όλο μου το άγχος φεύγει με αυτό που λες αλλά τι να κάνω που είμαι ανασφαλής.....Όσοι δεν θα έχουν ώρες θα πηγαίνουν στη διαθεσιμότητα. Μην τρώτε κουτόχορτα. Όλα σταδιακά γίνονται. Λέτε να αφήσουν άτομα χωρίς ώρες και να τους πληρώνουν;Φυσικά όσοι δεν έχουν ώρες "κινδυνεύουν". Δεν λέω απαραίτητα διαθεσιμότητα. Μπορεί μετακίνηση εντός/εκτός ΠΥΣΔΕ, μπορεί "αναγκαστική" απόσπαση σε κάποιο φορέα που δεν συμπλήρωσε τις θέσεις του κλπ. Πάντως η αίσθησή μου είναι ότι (στην επαρχία τουλάχιστον που είναι λίγα τα άτομα) μπορούμε να κάνουμε μια εκτίμηση αν μένουμε με 0 (ή τελοσπαντων <6 ώρες)
Μόλις έκανα...151**....καλη τυχη αν και ποτε δεν κερδιζω στο τζοκερ.....
Ανεξάρτητη Αρχή Παιδείας...Όποτε από ψίθυρος γινόταν αίτημα..Γινόταν εμφύλιος..
Αρα πάμε για 5500.Μάλλον θα γίνει σφαγή. Ο θεός
Όσοι δεν θα έχουν ώρες θα πηγαίνουν στη διαθεσιμότητα. Μην τρώτε κουτόχορτα. Όλα σταδιακά γίνονται. Λέτε να αφήσουν άτομα χωρίς ώρες και να τους πληρώνουν;