0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
1. Μπορεί κάποιος να εξηγήσει το σενάριο ενοποίησης Δ/νσεων;..Αν κατάλαβα καλά,δε θα υπάρχει Δ/νση Α/θμιας και
φίλος μου συνδικαλιστής μου έλεγε πως πλήθος κόσμου σκέφτεται να απεργήσει ( και θα το κάνει) διότι περιμένει απόσπαση και σου λέει " να νοικιάσω δεν μπορώ γιατί μπορεί να φύγω... για ξενοδοχείο θα μου φύγει ένας σκασμός λεφτά και θα είμαι και μακριά από τους δικούς μου, ας κάνω λοιιπόν απεργία, να χάσω λεφτά αλλά να ειμαι τουλάχιστον δίπλα στην οικογένεια!! " καθόλου κακό!!! Καιρός ειναι να αρχίσουν να τρίζουν οι καρέκλες μερικών μερικών....
Παράθεση από: Λυδία στις Σεπτεμβρίου 12, 2013, 09:35:29 pm1. Μπορεί κάποιος να εξηγήσει το σενάριο ενοποίησης Δ/νσεων;..Αν κατάλαβα καλά,δε θα υπάρχει Δ/νση Α/θμιας και
Συμφωνω οτι καλο ειναι να απεργήσουμε τουλαχιστον 2 μερες για να δωσουμε παροναλλα το θεμα ειναι αλλο, θεωρω οτι θα βγαλουν μετατάξεις ξενογλωσσων και λιγες ΠΕ19-20 εκανα μια μικρη ερευνα μετα το αρθρο στο essos (http://essos.gr/article/eidisis-defterovathmia-ekpaidefsi/neotera-apospaseis-metataxeis-ekpaideytikon) και παρατηρησα οτι πολλες πρωτοβαθμιες εβγαλαν λειτουργικα κενα μονο ΠΕ19-20 σαν να περιμενουν και αλλους απο τους ξενογλωσσους... αναφερω οτι ειναι δικη μου υποψια, μπορει να κανω και λαθος
Και ποια είναι η εναλλακτική, συνάδελφε; Αν βρίσκεσαι στη διάθεση ΠΥΣΔΕ 4-5-6 χρόνια, μαζί με άλλους 50, και κάθε χρόνο βγαίνουν 2-3 οργανικές, στη δεδομένα επισφαλέστατη κατάσταση που διάγουμε, τι μπορεί να κάνεις; Από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη.
2 μέρες;;;;; Δεν κάνουμε καλύτερα μία 3ωρη στάση εργασίας να πούμε ότι αντιδράσαμε κιόλας.