0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άρα θεωρητικά αν κάθε χρόνο οι διορισμοί γίνονται νωρίς όπως φέτος τότε δεν θα γίνονται ποτέ μετατάξεις.Σωστά; Λογικό;
trust, εδω εγινε το αναποδο, δηλαδη δοθηκε για διορισμο κενο, που εχει δοθει ηδη για μεταταξη...! Αφου πρωτη βγηκε η εγκυκλιος των μεταταξεων (29/3) και το κενο υπηρχε εκει μεσα. Πως γινεται 1,5 σχεδον μηνα μετα να βγαινει αλλη εγκυκλιος διορισμων και να χρησιμοποιει το ιδιο κενο; Αναιρεθηκε η εγκυκλιος των μεταταξεων και δεν το πηραμε χαμπαρι; Προφανως και οχι.αυτο που λεει ο gioas περι εκλογων ειναι το πιθανοτερο σεναριο. Δηλαδη αντι να γινουν οι διορισμοι οπως συνηθιζεται στο τελος καλοκαιριου, επισπευθηκαν για ψηφοθηρικους λογους την ανοιξη και εγινε αυτο το μπαχαλο με τις μεταταξεις. Απαραδεκτο για κρατος δικαιου αλλα να ηταν και το μοναδικο... Απλα το πραγμα στην περιπτωση μου γινεται ακομα χειροτερο οταν ξερω οτι στην περιοχη ΠΕ που με ενδιαφερει, υπαρχουν σιγουρα 2 οργανικα κενα της ειδικοτητας μου (ΠΕ86). Οταν βγηκαν οι εγκυκλιοι μεταταξεων-διορισμων, πιστευα ο αφελης οτι το ενα κενο δοθηκε για μεταταξη και το αλλο κενο δοθηκε για διορισμο. Και τωρα τι εχουμε; Ενας διορισμος που θα γινει, μια μεταταξη που την κοβουν και ενα οργανικο κενο να παραμενει ορφανο. Δεν σηκωνει το πραγμα μια ενσταση εκ μερους μου;
Οι Διοικητικοί του ΥΠΑΙΘ μια χαρά τα κάνανε. Τις μεταταξεις θα τις ολοκληρωνανε πριν από την εγκύκλιο των διορισμών αν δεν τους έπιανε η αναστολή υπηρεσιακών μεταβολών. Συνάμα, κατω απο πιέσεις και προεκλογικη σκοπιμότητα ανακοινώθηκαν οι διορισμοί. Όποτε η πλειοψηφία των κενών δόθηκε εκεί. Δεν μπορουσαν να κάνουν διαφορετικά.
προθεσμια αποστολης των αιτησεων μεταταξης απο τις Δ/νσεις , στις 5 Μαΐουεκδοση εγυκλιου διορισμων, στις 4 Μαΐουτι να λεμε τωρα...
Καλησπέρα, θέλω να κάνω μια ερωτηση: είμαι τουλάχιστον 10 χρόνια πε70 και σκέφτομαι το να αλλάξω αντικειμενο. Έστω ότι έχω κάποια στιγμή πτυχιο πε06 και ζητώ μετάταξη. Τα μόρια που έχω ήδη (τουλάχιστον 100) μεταφέρονται στον άλλο κλάδο; μετράνε και τα μόρια που δουλεψες ως αναπληρωτης πριν το διορισμό; (γιατί μιλάμε για άλλο αντικείμενο). Τα μόρια μεταφράζονται αλλιώς για άθμια και αλλιώς για βθμια;