0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
bitch, σε εχουμε ζαλίσει αλλά είσαι πηγή πληροφοριών(και το πιο σημαντικό, ΣΩΣΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ):-)Εκεί που θα δηλώσουμε τα σχολεία, θα βάλουμε για το φετινό από 01/09/2012 έως 31/08/2013???
Παράθεση από: jtsop στις Μαρτίου 26, 2013, 05:24:50 pmΠαράθεση από: bitch στις Μαρτίου 26, 2013, 05:00:20 pmΠάντως, κοίταξα και αυτό που συζητούσαμε χθες : αν κάποιο απο τα 2 πρώτα κριτήρια ειναι ΟΧΙ ( πχ έχω υπηρετήσει πενταετία στην δευτεροβάθμια εκπ/ση = ΟΧΙ ( δλδ όχι δεν έχω υπηρετήσει ) τότε δεν μπορουμε να προχωρήσουμε στην παραλαβή της αίτησης.. Πάντως στην εγκύκλιο για τα 1 και 2 λέει ότι δεν εξετάζονται οι αιτήσεις (ενώ για τη διετία λέει δεν καταχωρούνται)΄όταν λες διετία;
Παράθεση από: bitch στις Μαρτίου 26, 2013, 05:00:20 pmΠάντως, κοίταξα και αυτό που συζητούσαμε χθες : αν κάποιο απο τα 2 πρώτα κριτήρια ειναι ΟΧΙ ( πχ έχω υπηρετήσει πενταετία στην δευτεροβάθμια εκπ/ση = ΟΧΙ ( δλδ όχι δεν έχω υπηρετήσει ) τότε δεν μπορουμε να προχωρήσουμε στην παραλαβή της αίτησης.. Πάντως στην εγκύκλιο για τα 1 και 2 λέει ότι δεν εξετάζονται οι αιτήσεις (ενώ για τη διετία λέει δεν καταχωρούνται)
Πάντως, κοίταξα και αυτό που συζητούσαμε χθες : αν κάποιο απο τα 2 πρώτα κριτήρια ειναι ΟΧΙ ( πχ έχω υπηρετήσει πενταετία στην δευτεροβάθμια εκπ/ση = ΟΧΙ ( δλδ όχι δεν έχω υπηρετήσει ) τότε δεν μπορουμε να προχωρήσουμε στην παραλαβή της αίτησης..
Παράθεση από: bitch στις Μαρτίου 26, 2013, 05:27:55 pmΠαράθεση από: jtsop στις Μαρτίου 26, 2013, 05:24:50 pmΠαράθεση από: bitch στις Μαρτίου 26, 2013, 05:00:20 pmΠάντως, κοίταξα και αυτό που συζητούσαμε χθες : αν κάποιο απο τα 2 πρώτα κριτήρια ειναι ΟΧΙ ( πχ έχω υπηρετήσει πενταετία στην δευτεροβάθμια εκπ/ση = ΟΧΙ ( δλδ όχι δεν έχω υπηρετήσει ) τότε δεν μπορουμε να προχωρήσουμε στην παραλαβή της αίτησης.. Πάντως στην εγκύκλιο για τα 1 και 2 λέει ότι δεν εξετάζονται οι αιτήσεις (ενώ για τη διετία λέει δεν καταχωρούνται)΄όταν λες διετία;σελ. 3, Κεφάλαιο
........Αυτό που θέλω να πω είναι ότι οι συγκεκριμένες μετατάξεις δεν έχουν κανένα απολύτως σχεδιασμό. Είναι προφανές ότι έγιναν για να εξυπηρετήσουν κάποιους ημέτερους που τυγχάνει να εχουν εγκλωβιστεί μακριά από τα σπίτια τους (και μαζί με αυτούς και όλους τους άλλους εγκλωβισμένους που θα βρουν ανοιχτή την πόρτα να μπουν), και όχι για να ευνοήσουν στο σύνολό τους τους μαθητές (ή τους εκπαιδευτικούς). Οπότε και είναι πολύ πιθανό όσοι βρουν ανοιχτή την πόρτα και μεταταχθούν, σε 4-5 χρόνια να βρεθούν στον αέρα, αν το λόμπι που υποστηρίζει αυτούς τους ημέτερους χάσει την εξουσία.
Πάντως η πρωτοβάθμια για τους ΠΕ19-20 έχει κάποια αρνητικά που πρέπει να τα λάβουμε υπόψιν μας.>Δεν υπάρχει η μείωση των 3 ωρών για τον υπεύθυνο εργαστηρίου.>Δεν "σπάνε" τα μεγάλα τμήματα, οπότε στο εργαστήριο γίνεται ένας ψιλοχαμός στα μεγάλα σχολεία.>Μας χώνουνε πολύ εύκολα για να συμπληρώσουμε ώρες και στο ολοήμερο, αν δεν συμπληρώνουμε στο κανονικό ωράριο (μέχρι τις 2:00 για ΕΑΕΠ).> Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ύλη, οπότε θέλει ψάξιμο για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε μέσα στην τάξη αφού οι απαιτήσεις είναι διαφορετικές στα παιδιά του δημοτικού.>...
Κατ αρχήν σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.Θα θέσω αλλιώς την ερώτησή μου.Αφού η μετάταξη είναι σαν νέος διορισμός (όπως είπε η bitch με αυτό το οιονεί ) μπορούν οι φετινοί μεταταγμένοι του χρόνου να κάνουν ένσταση αν μεταταγούν συνάδελφοι σε νομούς που δεν ικανοποιήθηκαν μεταθέσεις? (από τη στιγμή που το υπουργείο δεν μπορεί να ΔΙΟΡΙΣΕΙ σε θέσεις που δεν ικανοποιήθηκαν μεταθέσεις, λογικά δεν μπορεί και να μετατάξει σε περιοχές που δεν ικανοποιήθηκαν μεταθέσεις)Ευχαριστώ και πάλι.