0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εμενα με τρομαζει η επομενη μερα, αν επιληφθει το διοικητικης για διαθεσιμοτητα. Ακομη κι αν καλυφουν ολες οι θεσεις, ακομη κι αν μεταταχθουνμ ολοι οι πλεοναζοντες του κλαδου μου στον νομο μου, παλι πλεοναζουν σε πανελλαδικο επιπεδο καποια ατομα. Τοτε θα γινει πανελλαδικη αξιολογηση του κλαδου με τα κριτηρια Μητσοτακη για να φυγει κοσμος; Και αν γινει, ποια ειναι αυτα τα κριτηρια στους εκπαιδευτικους; Για παραδειγμα , φιλη μου λεει οτι οι διοριστεοι ΑΣΕΠ παιρνουν 30 μορια, οσοι διοριστηκαν με 24μηνο και ΑΣΕΠ (επιτυχοντες) παιρνουν 25 ενω οι επιτυχοντες κατω του 24μηνου θεωρουνται απλα με τον ενιαιο πινακα και δεν παιρνουν τιποτα. Ξερει καποιος κατι;;;Κι αν κανω αιτηση και βγαλω μονη μου τα ματια μου αφου η εγκυκλιος εχει ασαφειες; Τετοια αναποφασιστικοτητα πρωτη φορα στη ζωη μου...
Αυτό το είδατε; http://www.alfavita.gr/arthron/%CF%80%CF%8C%CF%83%CE%BF%CE%B9-%CF%86%CE%B5%CF%8D%CE%B3%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%AC-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%BB%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B9%CE%BC%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1%CF%82Μιλάει για 1500 διαθέσιμους από το Παιδείας!Από πού;
Δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για περαιτέρω κινητικότητα που να αφορά δασκάλους και καθηγητές.Τη δήλωση αυτή έκανε σήμερα ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης.http://www.esos.gr/article/eidisis-defterovathmia-ekpaidefsi/den-yparxei-problepsi-peraitero-kinitikothta-daskalon-kathigiton
Λοιπόν δεν έχω καμία πληροφορία αλλά άμα θέλει να ξαποστείλει (ουπς sorry να μετακινήσει κόσμο) από την ββθμια στην αβθμια γιατί να μην κάνει και τις εθελοντικές πρώτα άμα δεν του αρέσουν τα νούμερα των υποχρεωτικών;Απλά διαγράφει τις αιτήσεις κάποιων που έχουν διπλή αίτηση (και πήραν μετάταξη εθελοντική) και τρέχει την διαδικασία με τους υπόλοιπους. Που το δύσκολο;
Καλημέρα, Γατόπαρδε,κι εγώ έχω κάνει αίτηση για τις εθελοντικές μετατάξεις στην πρωτοβάθμια. Σήμερα φαίνεται ότι η αγαπημένη μου ερώτηση ξεκινάει με το "Από που προκύπτει". Δεν λέω ότι ξέρω πως έχουν τα πράγματα, δεν γνωρίζω τίποτα εκτός από αυτά που φαίνονται από το δελτίο τύπου. Αλλά πολλοί από εμάς φαίνονται σίγουροι για θέματα που μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε. Θα ρωτήσω λοιπόν κι εσένα, από που προκύπτει ότι με την αίτηση που κάνουμε τώρα απ' ευθείας ακυρώνουμε την αίτηση που κάναμε για τις εθελοντικές. Μπορεί να ισχύει αυτό που λες, αλλά είναι κάτι περισσότερο από μια υπόθεση;
... Το χειροτερο ομως απο ολα ειναι,η σκεψη..να κανω αιτηση..και μετα να δω τα αποτελεσματα των 945 εθελοντικων.Αυτην την σκεψη δεν μπορω να την αντεξω. ...
Παράθεση από: Aκριβή στις Αυγούστου 21, 2013, 11:56:23 amΚαλημέρα, Γατόπαρδε,κι εγώ έχω κάνει αίτηση για τις εθελοντικές μετατάξεις στην πρωτοβάθμια. Σήμερα φαίνεται ότι η αγαπημένη μου ερώτηση ξεκινάει με το "Από που προκύπτει". Δεν λέω ότι ξέρω πως έχουν τα πράγματα, δεν γνωρίζω τίποτα εκτός από αυτά που φαίνονται από το δελτίο τύπου. Αλλά πολλοί από εμάς φαίνονται σίγουροι για θέματα που μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε. Θα ρωτήσω λοιπόν κι εσένα, από που προκύπτει ότι με την αίτηση που κάνουμε τώρα απ' ευθείας ακυρώνουμε την αίτηση που κάναμε για τις εθελοντικές. Μπορεί να ισχύει αυτό που λες, αλλά είναι κάτι περισσότερο από μια υπόθεση;Λοιπον.Σαφεστατα και κανενας δεν εχει πει κατι επισημα.Ομως βαζω την λογικη μου να δουλεψει.Αν δεν αναιρουσε η μια αιτηση την αλλη,γιατι δεν βγαινουν να πουν οτι..οκ παιδες:Οσοι εχετε κανει αιτηση στις εθελοντικες,καντε και εδω και θα τις δουμε μαζι.Επισης,αν ακυρωσαν τις εθελοντικες,γιατι δεν βγαινουν να πουν.ΟΚ παιδες,οι εθελοντικες ακυρωθηκαν(επισημα..οχι ειπε ο γκλαβας στους θεατρολογους και ο μπαρμπας μου στη θεια μου)Και μιλαμε οτι το ερωτημα για τις εθελοντικες εχει τεθει ΕΠΙΣΗΜΑ,απο τις ενωσεις ολων των κλαδων που συμμετειχαν στις εθελοντικες,οπως επισης και απο αλλους φορεις.Και ομως απαντηση καμια.ΓΙΑΤΙ;Διοτι αν ελεγαν πως δεν ακυρωνονται,αυτες οι χιλιαδες που εχουν κανει αιτηση.ΔΕΝ θα εκαναν στις υποχρεωτικες.Ομως αυτοι θελουν να τρεξουν τις υποχρεωτικες,ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟΔΗΛΩΝΕΣΑΙ ΠΛΕΟΝΑΖΟΝ.Αυτες οι υποχρεωτικες τους ενδιαφερουν .Οταν λοιπον κανεις την δευτερη αιτηση..ακομα και να μην εχουν ακυρωθει οι πρωτες,σου λεει οτι οι πρωτες ηταν εθελοντικες,αυτες εδω ειναι υποχρεωτικες και για πλεοναζοντες,η δευτερη σου αιτηση καταργει την πρωτη.Δεστο και αλλιως.
Παράθεση από: Γατόπαρδος στις Αυγούστου 21, 2013, 11:46:50 am... Το χειροτερο ομως απο ολα ειναι,η σκεψη..να κανω αιτηση..και μετα να δω τα αποτελεσματα των 945 εθελοντικων.Αυτην την σκεψη δεν μπορω να την αντεξω. ...Κι εγώ αυτό φοβάμαι Γατόπαρδε και δεν πηγαίνω να κάνω τη ¨ρημαδοταυτοποίηση¨. Τώρα ειδικά που ειπώθηκε ότι οι υποχρεωτικές θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα. Αν υποθέσουμε ότι θα γίνουν οι εθελοντικές αργότερα τι διαφορά θα έχουν για τον μεταταγμένο; Εκτός από καλύτερο προσδιορισμό του τόπου μετάταξης φυσικά, αλλάζει κάτι στη θέση; Θα είναι οργανική; Ή απλά δε θα έχει το δικαίωμα η Δ/νση να σε μετακινήσει σε όλη την Ελλάδα ακόμα κι αν βρίσκεσαι στη διάθεση. Δηλαδή αν κάποιος της ίδιας ειδικότητας (γυμναστής π.χ.) βρίσκεται ήδη στη διάθεση διορισμένος ων στην Πρωτοβάθμια, θα εξαιρείται από την κινητικότητα;