*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4793268 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος karpe

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #7742 στις: Αυγούστου 27, 2013, 12:30:35 am »
Μα ποιες θέσεις ρε παιδιά έδωσαν οι ΔΔΕ?δουλευόμαστε?
Αν είχαν δώσει θέσεις δεν θα ήταν αυτές ίσα με τους πλεονάζοντες!!!Δεν υπάρχουν θέσεις!Στις εθελοντικές υπήρχε προγραμματισμός και οργανικές!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:09:24 »

Αποσυνδεδεμένος Γατόπαρδος

• Έμπειρο μέλος
  • Εκεί που ήσουν ήμουνα και εκει που είμαι θα έρθεις
    • Προφίλ
« Απάντηση #7743 στις: Αυγούστου 27, 2013, 12:32:30 am »
Παράθεση
Συνάδελφε,ξεχνάς τα νούμερα που εχουμε υποσχεθεί στην τρόικα.Η προσπάθεια είναι να βγουν τα νούμερα για να πάρουμε τα χρήματα.Όλα τ άλλα,δεν τους απασχολούν,δυστυχώς!!!

Tα νούμερα είναι όντως γεγονός . Σχολιάζω τις μεθόδους που χρησιμοποιούν για να φτάσουν σε αυτό το αποτέλεσμα .
πχ το να δοθούν διευκρινίσεις για τις υποχρεωτικές  μετατάξεις ή να βγουν τον Ιούνιο οι εθελοντικές δεν κόστιζε τίποτα , σωστά ? Πάλι για αυτά τα νούμερα θα ήταν . Οχι , αυτή η απαξίωση από το Υπουργείου μας  , δεν είναι ανικανότητα . Είναι γραμμή  πλεύσης .
Πρέπει να αισθανθούμε στο πετσί μας ότι ήμαστε ασήμαντοι , αναλώσιμοι και αβοήθητοι . Πρεπει να μας διασπάσουν ( το καταφέρανε αρκετα ) για να μας χειραγωγήσουν . Ακόμη και οι προαναφερόμενες απεργίες για τον Σεπτέμβρη από τα παπαγαλάκια αυτόν τον σκοπό έχουν . Να στρέψουν την κοινή γνώμη ενάντιων   μας  , τους κακούς - τεμπέληδες - εκπαιδευτικούς ώστε η καημένη κυβέρνηση να έχει μόνο μια λύση την επίταξη !!!!
παραθέτω:

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟ

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #7744 στις: Αυγούστου 27, 2013, 12:34:56 am »
Παράθεση
Αν είχαν δώσει θέσεις δεν θα ήταν αυτές ίσα με τους πλεονάζοντες!!!Δεν υπάρχουν θέσεις!Στις εθελοντικές υπήρχε προγραμματισμός και οργανικές!!!
Αυτο λεμε καλη μου.Ναι..σαφεστατα δενε δωσαν συγκεκριμενες θεσεις,οπως στις εθελοντικες.Ομως εδωσαν κενα.ΟΚ...βαλε το μθυαλο σου λιγο να σκεφτει οτι.Οταν σε εναν μικρο νομό,δινουν ΚΑΙ τα 10 δημοτικα ως κενα..τοτε σαφως εχουν βαλει μεσα ,και αυτα των εθελοντικων.

Αποσυνδεδεμένος karpe

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #7745 στις: Αυγούστου 27, 2013, 12:37:30 am »
αν είναι διαφορετικές οι θέσεις γιατί καποιος να μην εχει δικαίωμα να κάνει αίτηση και για τις μεν και για τις δε?γιατί η μία αίτηση να ακυρώνει την άλλη...δεν έιναι λογικό!
Είναι δικαίωμα του καθενός να το κυνηγήσει όπως μπορεί.Τώρα τί θα κάνουν αυτοί είναι άλλο θέμα!!!
Τι να πω...
Ελπίζω... :(

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:09:24 »

Αποσυνδεδεμένος ath77

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #7746 στις: Αυγούστου 27, 2013, 12:39:17 am »
Παράθεση
Αυτο λεμε καλη μου.Ναι..σαφεστατα δενε δωσαν συγκεκριμενες θεσεις,οπως στις εθελοντικες.Ομως εδωσαν κενα.ΟΚ...βαλε το μθυαλο σου λιγο να σκεφτει οτι.Οταν σε εναν μικρο νομό,δινουν ΚΑΙ τα 10 δημοτικα ως κενα..τοτε σαφως εχουν βαλει μεσα ,και αυτα των εθελοντικων.
Πάντως αν το έχουν κάνει αυτό αρκετοί νομοί η μόνη λύση είναι να βγουν πρώτα οι εθελοντικές (αν βγουν), γιατί αλλιώς θα έχουμε πλεονάζοντες στην πρωτοβάθμια.

Αποσυνδεδεμένος escozul

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #7747 στις: Αυγούστου 27, 2013, 12:46:05 am »

Το Υπουργείο καταλαβαίνοντας την γκαφα που εχει κανει με τις ταυτόχρονες "εθελοντικές" και "υποχρεωτικές" μετατάξεις ....
ας μη γελιόμαστε , δεν είναι άσχετοι , είναι πανούργοι , δεν πρόκειται για γκάφα αλλά το κάνουν σκόπιμα . Πιστευω ότι θα γίνουν κανονικά οι εθελοντικές . Αν δεν τις έβγαλαν μέχρι τώρα , μάλλον θα είναι επειδή ήθελαν να δουν τι παίζεται με τις υποχρεωτικές ωστε να έχουν συνολική εικόνα με το θέμα "μετατάξεις" .
Επίσης το παιχνιδάκι
1) ρίχνω μια ιδέα ( μεταταξεις)
2) βλέπω αντιδράσεις ( ολμε , οχι διαθεσιμοτητα , οχι μεταταξεις ....)
3) δημιουργώ φόβο , ανασφάλεια , φαγωμαρα αναμεσα στις ειδικοτητες ( ποιοι κλαδοι περισσευουν , πληροφορικοι, γυμναστες , πάνω από 12ετια , Ασεπ , επιτηριδα ..).
4) δίνω παραπλανιτικες πληροφορίες (θα καταργηθούν οι τάδε ...... θα κόψω από αυτούς ...)
5)ρίχνω τη βόμβα μου ( διαθεσιμοτητα  στα  τεχνικά λύκεια 
6) δίνω "μάχες"  και προτείνω "σχέδια σωτηρίας" ( υποχρεωτικές μετατάξεις , διαθεσιμοτητα , όχι απολύσεις )
7) κρατάω τα χαρτιά μου κλειστά και τους ενδιαφερομενους στο σκοτάδι να αγωνιούν  ( εθελοντικες , υποχρεωτικες , οργανικες θέσεις ....)
δεν είναι τίποτε άλλο από έναν ψυχολογικό πόλεμο εκτελεσμένο με μαεστρία . Ψυχολογία για την χειραγώγηση μας  . Και από εκεί που πριν απο εναν χρόνο γελούσαμε με την ιδέα υποχρεωτικής  μετάταξης στην πρωτοβάθμια , τώρα αγωνιούμε να την πάρουμε . Δεν πρέπει να μη τους υποτιμάμε .
Δυστυχώς μάλλον σωστά τα λες συνάδελφε.

Αποσυνδεδεμένος greedo

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Han shot first...
    • Προφίλ
« Απάντηση #7748 στις: Αυγούστου 27, 2013, 12:47:21 am »
@ petzi, και τα δύο ποστ που έκανες είναι απολύτως εύστοχα!!

Αποσυνδεδεμένος ken

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #7749 στις: Αυγούστου 27, 2013, 12:53:10 am »
'Ολο το εγχείρημα είναι γκάφα αφού οι αριθμοί  που δόθηκαν από τις ΔΔΕ για τους πλεονάζοντες είναι αυθαίρετοι πχ. να μην έχεις καθηγητή αγγλικών στα Γυμνάσια-Λύκεια και η Δ/νση να δηλώνει ότι πλεονάζουν 22 αγγλικών! Στο τέλος η Α'θμια θα έχει πλεονάζοντες και η

Αποσυνδεδεμένος karpe

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #7750 στις: Αυγούστου 27, 2013, 12:53:53 am »
Παράθεση
Πάντως αν το έχουν κάνει αυτό αρκετοί νομοί η μόνη λύση είναι να βγουν πρώτα οι εθελοντικές (αν βγουν), γιατί αλλιώς θα έχουμε πλεονάζοντες στην πρωτοβάθμια.
αυτό ακριβώς λέω και εγώ
Ή πουθα βγουν πρώτα οι εθελοντικές ή που θα ακυρωθούν.Μετά δεν μπορούν να τις τρέξουν γιατί οι θέσεις λέτε προσμετρήθηκαν στις υποχρεωτικές οπότε θα καλυφθούν!!!
Για ταυτόχρονα τώρα δεν ξέρω...αλλά με εμάς που κάναμε και στις δύο τι θα γίνει?
απλές σκέψεις...κάνω κάπου λάθος?πείτε μου γιατί έχω ζαλιστεί πια...
Τους βαρέθηκα...

Αποσυνδεδεμένος John_PE20

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #7751 στις: Αυγούστου 27, 2013, 12:55:04 am »
H ώρα πήγε σχεδόν 01:00 και 140 άτομα παρακολουθούν την συζήτηση!!!
Εγώ πάντως πάω για ύπνο.
Είς αύριον τα σπουδαία.
Καληνύχτα.

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #7752 στις: Αυγούστου 27, 2013, 12:56:39 am »
Παράθεση
αν είναι διαφορετικές οι θέσεις γιατί καποιος να μην εχει δικαίωμα να κάνει αίτηση και για τις μεν και για τις δε?γιατί η μία αίτηση να ακυρώνει την άλλη...δεν έιναι λογικό!
Μα ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ..δεν υπαρχει προβλημα.ΣΑυτο λεμε τοσο καιρο.ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ;;Γιατι τα δεδομενα σε καποιουθς νομους δεν βγαινουν.Εκει ναι το το ζητουμενο.
Ομως..οσον αφορα το δευτερο σκελος του ποστ σου,εγω θα ελεγα οτι ΝΑΙ..ακυρωνεη η δευτερη αιτηση την αλλη.Και αυτο γιατι τους συμφερει.Αν δεν το ηθελαν απλα θα εβγαζαν πρωτα τις εθελοντικες ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ

Αποσυνδεδεμένος Della Rovere

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την μουσική. ΠΕ16
    • Προφίλ
« Απάντηση #7753 στις: Αυγούστου 27, 2013, 12:58:37 am »
Μήπως γνωρίζει κανείς με ποια μόρια θα γίνουν οι τοποθετήσεις στα δημοτικά μετά τις μετατάξεις; Αυτός που έχει τα περισσότερα μόρια (μετάταξης) επιλέγει πρώτος;
Υπάρχουν και εκπαιδευτικοί της πρωτ/μιας που είναι στην διάθεση...
Το σημαντικότερο μέρος ενός μουσικού έργου,είναι οι παύσεις.
L.V.Beethoven

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #7754 στις: Αυγούστου 27, 2013, 01:01:05 am »
Εγώ να κάνω μια χαζή ερώτηση πάλι;

Παρακολουθώ τα μηνύματα σας τις τελευταίες ώρες και η ερώτηση νομίζω έρχεται από μόνη της.
Ρε παιδιά πως κάνατε αίτηση (εσείς και άλλοι 5750) σε μια διαδικασία την οποία δεν την ξέρετε, δεν την αποδέχεστε και ξέρετε από πριν ότι θα σας κοροιδέψουν και θα τρέχετε δικαστικώς;

Μήπως φταίει ότι νυστάζω που δεν έχώ μια λογική εξήγηση για την ερώτηση που έκανα;

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #7755 στις: Αυγούστου 27, 2013, 01:04:44 am »
Παράθεση
Ή πουθα βγουν πρώτα οι εθελοντικές ή που θα ακυρωθούν
Να ακυρωθουν τωρα δεν γινεται λεμε.ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΤΙς ΑΚΥΡΩΝΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ  ΠΡΙΝ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ.ΜΕ ΠΡΑΞΗ ΑΚΥΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ.Και μην μου πει κανενας γιατι δεν εκανες.Γιατι αν εγω εχω βαλει μια μονο επιλογη στις εθελοντικες ΕΚΤΟΣ νομου,οταν το υπουργειο λεει οτι θα εξεταστουν ανα ΠΥΣΔΕ,ακυρωνω την επιλογη μου στις εθελοντικες.Και οταν οι ενωσεις καθηγητων  επισημα ρωταγαν για τις εθελοντικες..ελεγαν δεν ξερουμε.
Το ΚΡΑΤΟΣ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΙΝΑ 2 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ.ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗ ΛΗΞΗ.ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΠΑΤΑΕΙ ,ΚΑΤΑΠΑΤΑΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.Αν αυριο ακυρωσει τις εθελοντικες δενε χει καμια σημασια.Οι εθελοντικες ετρεχαν ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ.μΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑ
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 27, 2013, 01:08:15 am από Γατόπαρδος »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182630
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144