0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από ενημερωτικό της συναντησης υπουργού - ΟΛΜΕ :(Αντιγράφω ότι μας έστειλε ο αιρετός):Επιγραμματικά οι θέσεις του Υπουργείου σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που είχα:• ΜετατάξειςΈγιναν οι πρώτες. Έγιναν δεκτές οι ενστάσεις. Έγιναν όλες εθελοντικά αλλά «βαπτίστηκαν»υποχρεωτικές εξαιτίας της ΤΡΟΪΚΑΣ. Δεν θα γίνουν άλλες, ανακοινώθηκαν μόνο οι αριθμοίτων υπεραριθμιών από κάθε περιοχή. (ανακοινώθηκε παρόλα αυτά το ΦΕΚ 2531/8-10-2013 για τη δημιουργία των θέσεων και σας το επισυνάπτω…)ΑποσπάσειςΗ καταγραφή θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή (χθες). Μετά θα γίνουν νέεςαποσπάσεις στις ειδικότητες (ξένων γλωσσών, γυμναστές,…) που δεν έγιναν μέχρι τώρα.θα γίνουν τώρα αποσπάσεις εντός διεύθυνσης (ΔΙΔΕ - ΔΙΠΕ) από τα ΠΥΣΔΕ προς τα οικίαΠΥΣΠΕ για το πλεονάζων προσωπικό. Δεν θα πρέπει να πλεονάζει κανένας. Όλα τα κενά θακαλυφθούν από τις αποσπάσεις. Αν γίνουν νέες μετατάξεις, θα γίνουν μετά τιςαποσπάσεις. (γι αυτό προηγουμένως, δείτε πιο πάνω, σχεδόν αποκλείστηκε το ενδεχόμενονέων μετατάξεων…)
κ εγώ είμαι στην ίδια κατάσταση έλενα - δεν έχω κάνει αίτηση μετάταξης (αν κ μάλλον θα αναγκαστώ ως φαίνεται), με 0 ώρες στην οργανική στην β/βάθμια κ ολική διάθεση στην α/βάθμια. Περιμένουμε τοποθέτηση εδώ κ 10 περίπου μέρες κ τώρα σύμφωνα με το πυσπε της περιοχής έχουν 'παγώσει' όλες οι διαδικασίες τοποθέτησης του κλάδου μας γιατί... περιμένουν τις μετατάξεις! εντωμεταξύ έχω μείνει ξεκρέμαστη τελείως κ δεν ξέρω τι πρόκειται να γίνει μέχρι την μαγική μέρα της 21ης οκτωβρίου... bitch, what do u think of all this? είμαστε πολλά τα άτομα που περιμένουμε ολική ή μερική διάθεση κ οι καιροί είναι κακοί για να φαίνεσαι με λειψές ώρες!
Το επίσημο ενημερωτικό της ΟΛΜΕ άλλα λέει πάντως:http://www.alfavita.gr/arthron/%CF%84%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CE%BF-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD
Μια μικρή παρατήρηση για κάτι που αναφέρθηκε σε προηγούμενο μήνυμα...Στο survey εδώ και κάποια χρόνια για να πάρεις διδακτικές ώρες πρέπει πρώτα να φτιαχτούν τμήματα και να δωθούν μαθήματα σε καθηγητές που μπορούν να τα κάνουν.αλλιώς άμα πας να δώσεις π.χ. Ιστορία σε Μαθηματικό βγαίνει μια ολοκόκκινη προειδοποίηση. αν αυτός που το καταχωρεί το αφήσει μια χαρά θα τον ενοχλήσουν από ΔΔΕ ή ΔΠΕ και μετά από την Περιφερειακή δ/νση...εδώ πλέον ενοχλούν για την χωρητικότητα των τμημάτων...
Η βόμβα ήταν αναμενόμενη αλλά τι να περιμένει κανείς όταν όλα τα βύσματα μπήκαν με τις ενστάσεις και μπλόκαραν οι θέσεις! Αυτό που ανακοινώθηκε τη δευτέρα ήταν οι εναπομείναντες θέσεις για τις ενστάσεις...ε και κάτι ψιλά για να βρίσκεται έτσι κάτι και για το μέλλον...