*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4796985 φορές)

0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Κοσμάς

• Επισκέπτης
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #11620 στις: Ιανουαρίου 18, 2014, 11:37:27 pm »
Αυτές οι μετατάξεις που γίνανε στο τέλος καλοκαιριού αποδεικνύεται ότι ήταν η ευκαιρία που δίνεται ΜΙΑ ΦΟΡΑ στα ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. Όποιος ζύγισε σωστά τις καταστάσεις  (την ώρα που στο δρόμο έρεε αίμα με τον φόβο της διαθεσιμότητας) και τόλμησε, τώρα δρέπει τους καρπούς αυτής της θετικής σκέψης.
Όλα τ΄άλλα μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, είναι νάχαμε να λέγαμε!!!

Τα υπολοιπα που γραφτηκαν παραπανω,απο τους υπολοιπους καν δεν θα τα σχολιασω.Η αληθεια ποναει,αλλα μαθετε να λετε τα πραγματα οπως ειναι.

Μάλλον γατόπαρδε εσύ δεν έφτασες ούτε στο γκισέ, γι΄αυτό το πήρες προσωπικά το θέμα :)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:42:09 »

Αποσυνδεδεμένος curly07

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #11621 στις: Ιανουαρίου 19, 2014, 11:49:00 am »
Αυτα που κανουν σε πληροφορω οτι ειναι λογικοτατα.Μην μπερδευουμε την παρανομια προς οφελος αυτων που θελουν να κανουν με το παραλογο.Καθολου παραλογα δεν ειναι.Ανηθικα και παρανομα ειναι για να εξυπηρετησουν αυτα που θελουν και αυτους που θελουν.ΟΧΙ ΠΑΡΑΛΟΓΑ.
Δεν ειναι δυνατον οποιαδηποτε παραλογη σκεψη που μας ερχεται να την μοστραρουμε ως αυτο που ετοιμαζεται να γινει.Καν δεν ρωτας,λες οτι μαλλον αυτο γινεται.Μα ειναι δυνατον;;Δηλαδη ενω εχετε κανει ενσταση για μεταταξη,θα θεωρειστε αποσπασμενοι στην α/θμια;Τι παραλογισμοι ειναι αυτοι;Δηλαδη θα βγαλουν πραξη αποσπασης θες να μου πεις,μεχρι να σας μεταταξουν;Διοτι αλλιως αποσπασμενοι δεν μπορει να ειστε στην α/θμια.Με το μιλητο ξερεις δεν παει.Κια θα βγαλουν πραξη αποσπασης για ποιον λογο και πατωντας πανω σε τι;Ρε παιδια,συμφωνα με αυτα που ειπε ο μπρατης,και καλα αυτο που θελουν να αποφασισουν ειναι αν θα μεταταχτητε αυτην την χρονια ή την επομενη.Το πολυ πολυ,να γινει η μεταταξη για το επομενο ετος.Δηλαδη το ΦΕΚ να λεει οτι μετατασεστε για την ερχομενη σχολικη χρονια.Δεν ξερω αν γινεται,αλλα σιγουρα ειναι πιο λογικο απο τα υπολοιπα που λες.Και τελος παντως,2 ειναι τα τινα:ή καθυστερουν οι ενστασεις,οπως και τα παντα εχουν καθυστερησει με αυτο το υπουργειο,ή απλα σας δουλευουν.Και τωρα που το σκεφτομαι..πως να μης σας δουλευουν με αυτα που λετε;

Αποσυνδεδεμένος elenam

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #11622 στις: Ιανουαρίου 19, 2014, 07:50:32 pm »
curly Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
Γατόπαρδε, πράγματι, προσπάθησε να ηρεμήσεις, μην επιτίθεσαι σε συναδέλφους που δεν σου φταίνε σε τίποτα για τις δικές σου επιλογές, που, ίσως θεωρείς ατυχείς. Κοίταξε να ηρεμήσεις λίγο και ν'αφήσεις εμάς, τους υπόλοιπους, να δούμε τι θα κάνουμε με όλη αυτή την κατάσταση. Τα νεύρα ολονών είναι αρκετά τεντωμένα, δεν προσφέρεις τίποτα επιτιθέμενη σε συναδέλφους.

Αποσυνδεδεμένος NEMESIS1981

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #11623 στις: Ιανουαρίου 19, 2014, 08:45:36 pm »
Αυριο θα έχουμε κανενα νεο, τι πιστεύετε ? θα πάρετε
 κανενα τηλεφωνο ?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:42:09 »

Αποσυνδεδεμένος maman1

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #11624 στις: Ιανουαρίου 19, 2014, 09:59:42 pm »
Αυριο θα έχουμε κανενα νεο, τι πιστεύετε ? θα πάρετε
 κανενα τηλεφωνο ?
χλωμο εως αδυνατο!!!

Αποσυνδεδεμένος zino

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #11625 στις: Ιανουαρίου 19, 2014, 10:28:22 pm »
επιτελους παιδια καποιος εκανε την αρχη με τον γατοπαρδο.Μας εχει σκασει τοσο καιρο και απο ευγενεια δεν απανταμε .Ποση ομως πιααααααααα.

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #11626 στις: Ιανουαρίου 20, 2014, 09:32:51 am »
καλημερα καιι απο μενα αντε ας κανουμε ολοι μια ευχη , αν παρει τηλεφωνο κανεις ας μας πει

Αποσυνδεδεμένος lautassari

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #11627 στις: Ιανουαρίου 20, 2014, 11:05:52 am »
Τηλεφώνησα πριν λίγο στο 2335 (σε αυτό μου είπαν απ' το γραφείο Υπουργού να καλέσω). Κανένα νέο μου είπαν από εκεί. Περιμένουμε. ???????????????????

Κοσμάς

• Επισκέπτης
« Απάντηση #11628 στις: Ιανουαρίου 20, 2014, 11:22:33 am »
Τηλεφώνησα πριν λίγο στο 2335 (σε αυτό μου είπαν απ' το γραφείο Υπουργού να καλέσω). Κανένα νέο μου είπαν από εκεί. Περιμένουμε. ???????????????????

Μωρ΄τι είναι τούτοι?
Μας έχουν στην αναμονή κοντά στους 2 μήνες τώρα!!!

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #11629 στις: Ιανουαρίου 20, 2014, 11:29:18 am »
πείτε το τηλεφωνο  , καλα ουτε σημερα?

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #11630 στις: Ιανουαρίου 20, 2014, 11:35:33 am »
γραφείο υπουργού 2103443505 και 2103443508. Από εκεί μου είπαν να καλέσω στο 210 3442335.

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #11631 στις: Ιανουαρίου 20, 2014, 12:24:52 pm »
πήρα εγω στο 335 μου ειπε τα γνωστα, οικονομική υπηρεσία και φεκ , ηρα και σε ενα άλλο μου ειπε τα ιδια άλλα λεει πολυ σύντομα μην ανησυχείτε , ρε παιδια ρωτήστε και τον αιρετό αν είστε φίλοι στο facebook

Αποσυνδεδεμένος el

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • 'Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά"ΕΛΥΤΗΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #11632 στις: Ιανουαρίου 20, 2014, 01:26:46 pm »
Θα ήθελα να σε παρακαλέσω να μην ασχοληθείς άλλο με τα παιδιά σε αυτό το νήμα. Νομίζω πως είναι απάνθρωπο να παίζεις με τον πόνο του άλλου και να τον αποπαίρνεις με τέτοιο τρόπο. Προφανώς έχεις τους λόγους σου να είσαι αναστατωμένος άλλα μην ξεσπάς σε εκείνους. Ο καθένας προσπαθεί να παρηγορηθεί και να κρατηθεί από κάπου... Στο κάτω κάτω αφού σου φαίνονται τόσο γελοίοι, γιατί να ασχολείσαι... Άφησέ τους να τα πούνε μεταξύ τους, δε βλάπτουν ουτε προσβάλλουν ο ένας τον άλλον, γιατί να το κάνεις εσύ;
Και παιδιά, όσοι είχαν πάρει απόσπαση σε γραφεία και πήραν και μετάταξη είχαν επιλογή ποιο από τα 2 θα επιλέξουν για φέτος. Έτσι όσοι θέλαμε παραμείναμε στα γραφεία... για φέτος. Από τη νέα σχολική
 χρονιά ισχύει η μετάταξη. Σας εύχομαι καλά αποτελέσματα, όποτε και να τα πάρετε...
curly Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
Γατόπαρδε, πράγματι, προσπάθησε να ηρεμήσεις, μην επιτίθεσαι σε συναδέλφους που δεν σου φταίνε σε τίποτα για τις δικές σου επιλογές, που, ίσως θεωρείς ατυχείς. Κοίταξε να ηρεμήσεις λίγο και ν'αφήσεις εμάς, τους υπόλοιπους, να δούμε τι θα κάνουμε με όλη αυτή την κατάσταση. Τα νεύρα ολονών είναι αρκετά τεντωμένα, δεν προσφέρεις τίποτα επιτιθέμενη σε συναδέλφους.
Αχ σας άφησα σαβ-κο (πήγα στα μικρούλια μου) και μου αρχίσατε τις διενέξεις ;D ;D ;DΘα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες οι εντάσεις κ οι χαρακτηρισμοί δεν βοηθάνε καμία κατάσταση.Όλοι έχουμε πέσει κατά καιρους θύματα της ανεκδιήγητης ανεπάρκειας του πολύπαθου αυτού υπουργείου.Οσο για τα νεότερα
πήρα εγω στο 335 μου ειπε τα γνωστα, οικονομική υπηρεσία και φεκ , ηρα και σε ενα άλλο μου ειπε τα ιδια άλλα λεει πολυ σύντομα μην ανησυχείτε , ρε παιδια ρωτήστε και τον αιρετό αν είστε φίλοι στο facebook
  no comments για άλλη μια φορά....αφήστε με να μαντέψω....από στιγμή σε στιγμή... ??? :-\ >:(
cease the day!!!!!!

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #11633 στις: Ιανουαρίου 20, 2014, 01:28:58 pm »
Οσο για τα νεότερα  no comments για άλλη μια φορά....αφήστε με να μαντέψω....από στιγμή σε στιγμή... ??? :-\ >:(
[/quote]
Έτσι ακριβώς, από στιγμή σε στιγμή.....

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182651
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 662