0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά καλησπέρα. Προφανώς και δεν υπάρχει τίποτα.Έχω την αίσθηση ότι έχουν τη λίστα και δεν την προωθούν γιατί δεν ξέρουν τι να κάνουν με τα άτομα που δικαιώνονται, καθώς έχουν καλυφθεί όλα τα κενά που ενδιαφέρουν τους περισσότερους, δλδ στην Αττική. Επίσης έχω την αίσθηση ότι θα περιμένουν μέχρι τις εκλογές να δουν πώς θα τους βγουν τα...κουκιά και μετά, έχει ο Θεός.Είμαι κι εγώ πάρα πολύ απογοητευμένη γιατί αισθάνομαι παγιδευμένη σε μια παρανομία ολκής. Επί τη ευκαιρία, έχει κάνει κανείς σας αίτηση προσφυγής ? Νομίζω πως λήγει η σχετική προθεσμία αρχές Μαρτίου.zino, εσύ ?
Εγώ έχω κάνει απ' όταν βγήκαν οι πρώτες ενστάσεις. Ήμουν εν βρασμώ και έκανα προσφυγή χωρίς να σκεφτώ καθόλου την έκβαση των δεύτερων ενστάσεων.
Τελικά η λίστα έχει πάει για ΦΕΚ; Αν έχει πάει για ΦΕΚ πρέπει να βγει. Δε γίνεται διαφορετικά.
Lautassari τι σου λέει ο δικηγόρος σου; Πότε προβλέπεται να εκδικαστεί η υπόθεση;
Έχει ήδη οριστεί δικάσιμος μέσα στον Απρίλη, συντομότερα απ' ότι περίμενα. Έκανα αίτηση ακύρωσης.
Η αίτηση ακύρωσης τι ακριβώς είναι; Αφορά την ακύρωση της διαδικασίας των μετατάξεων;
Απο τον γνωστό αιρετο... στο FBΗ εγκύκλιος των μόνιμων διορισμών ετοιμάζεται από τα αρμόδια τμήματα του υπουργείου και το πιθανότερο είναι να εκδοθεί την επόμενη βδομάδα.Οι ενστάσεις επί των μετατάξεων έχουν καταντήσει σαν το γεφύρι της Άρτας.Ενώ έχουν υπογραφεί, εδώ και 10 μέρες ,δεν ανακοινώνονται.Τώρα λένε για αύριο...ίδωμεν.Για τις μεταθέσεις δεν κινείται τίποτε.
Ας ελπίσουμε ότι αύριο θα βγούν... πέρασαν τόσες μέρες από τότε που τις έχει υπογράψει ο Υπουργός... τι περιμένουν άλλο δεν ξέρω..