0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από Μπράτη: "Ακόμη δεν έχει σταλεί η εγκύκλιος για τα κενά,επειδή ο Υπουργός δεν έχει υπογράψει ακόμη την απόφαση για τις 136 μετατάξεις της βθμιας στην αθμια."Αυτές οι μετατάξεις τι είναι πάλι; Κι άλλες ενστάσεις;
Νομίζω ότι είναι μετατάξεις ανθρώπων που είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα αλλά είχαν δεύτερο πτυχίο δασκάλων, ξένων φιλολογιών και θα μεταταχθούν για να μην χάσουν τη δουλειά τους.
Αν είναι αυτές, τότε να γνωρίζετε ότι ομάδα εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας κινήθηκε να τις μπλοκάρει δικαστικά, άρα θα καθυστερήσουν!
Τελικά οι μετατάξεις αφορούσαν και διαθεσιμότητες και ενστάσεις για τις υποχρεωτικές...http://www.pde.gr/index.php?page=7399
Για τις διαθεσιμοτητες εισαι σιγουρος οτι ισχυει;;Διοτι ειναι παρα πολλοι...ειχαν τοσοι ποιλοι δευτερο πτυχιο;Μαλιστα η συντροιπτικη πλειοψηφια ειναι δασκαλοι και νηπιαγωγοι..
Αν δεις τέλος της σελίδας 5146 και αρχές της σελίδας 5147 θα δεις ότι αφορά εκπαιδευτικούς που ήταν σε διαθεσιμότητα.Ο Πίνακας 1 είναι κενές οργανικές ενώ ο 2 συστήνονται με την μετάταξη οι οργανικές (μιλάω πάντα για οργανικές διορισμού που κατανέμονται στα οικεία ΠΥΣΠΕ).ΥΓ. Εγώ να κάνω τώρα ένα σκοπτικό σχόλιο... Καλά ρε παιδιά (χωρίς να μου φταίνε οι εκπαιδευτικοί που έχουν ενεπλακεί σε αυτό μιας και όλα πολιτική απόφαση) πόσο υποχρεωτικές και άμεσες είναι κάποιες μετατάξεις που γίνονται ανακαλούνται και ακυρώνονται σε διάστημα σχεδόν ενός έτους. Δηλαδή σκέψου να ήταν και εθελοντικές