0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για όσους βιάστηκαν....Αυτό είναι από το fb της ΔΟΕStavros Petrakis1 ώραΕπιτροπή μετατάξεων. Εισήγηση: ανάκληση όλων των μετατάξεων (και των 3655). Επιστρέφουν όλοι όπου ήταν. Οι μεταθέσεις θα γίνουν κανονικά και στις οργανικές που θα δημιουργηθούν. Μόλις ολοκληρωθούν θα ξεκινήσει από την αρχή νέα διαδικασία μετατάξεων. Ξεκινάει διαδικασία σύστασης οργανικών θέσεων και στους 8 κλάδους.Το οτι ήταν εισήγηση του Υπουργείου ήταν χαλασμένο τηλέφωνο από τον Μπράτη.Τυχαίο?
Επίστρέφουν όλοι όπου ήταν; θα ξαναπάρουν τις οργανικές που είχαν κάποιοι ή θα έχουμε νέο κύκλο δικαστικών προσφυγών;
και με τα μόρια τι γίνεται; ειδικά αυτά των 2 χρόνων στην αθμια
Θα γίνει μετατροπή, αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Σκέφτομαι 2-3 συναδέλφους, που αν ήμουν στη θέση τους θα έκανα φόνο. Υπάρχει συνάδελφος που ο προϊστάμενος (ήμουν μπροστά) τη συμβούλευσε να κάνει αίτηση, γιατί θα καταργούσε το σχολείο, στο οποίο είχε οργανική. Έκανε αίτηση, πήρε μετάταξη τώρα την οργανική της την πήρε άλλος και επιστρέφει στη δευτεροβάθμια, χωρίς οργανική.
Και όλα αυτά λόγω παράνομης διοικητικής πράξης του Αρβανιτόπουλου.
Εξ' ίσου παράνομη θα είναι και αυτή η πράξη αν δεν αποκαταστήσει αναδρομικά κάποιους. Από τη στιγμή που θεωρεί τη συγκεκριμένη υπηρεσιακή μεταβολή ως μη γενόμενη δεν μπορεί ο συνάδελφος που άφησε την οργανική του να τη χάσει. Θα πρέπει να επιστρέψει στην πρότερη κατάσταση. Δε μιλάμε για ανάκληση ατομική, επειδή ο συνάδελφος άλλαξε γνώμη.
Νομίζω αν ξαναγίνουν μετατάξεις σωστό θα είναι να γίνουν με τα μόρια του 2013.Επίσης αν κάποιος χάσει την οργανική του στην