0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επειδη καποιοι σκοπιμα και συστηματικα παραπληροφορουν συναδελφους και προσπαθουν να εκφοβισουν με απολυσεις να τους θυμησω οτι δεν γινεται συμφωνα με αποφαση του ΣΤΕ να καταργηθει οριζοντια ενας κλαδος για να γινουν απολυσεις.Αν για παραδειγμα το Υποπαιθ θελει να κοψει 1000 θεσεις ΠΕ06 αυτο θα γινει με αξιολογικη διαδικασια και οι τελευταιοι 1000 στη μοριοδοτηση απο τα κριτηρια που θα τεθουν θα απολυθουν. Δε σωζει κανεναν καμια οργανικη ή οριστικη θεση σε σχολειο αν θελουν να κανουν τετοια πραγματα. Οποιος σπερνει ανεμους ,θεριζει θυελλες....
Γνώσεις στα νομικά δεν έχω, αλλά έκανα αίτηση με βάση νόμο του κράτους που ακόμα κι αν κριθεί αντισυνταγματικός η παράνομος δεν μπορεί να έχει αναδρομική ισχύ. Σίγουρα για να έχει δημιουργηθεί όλη αυτή η αναστάτωση υπήρξαν αδικίες. Αδικία όμως είναι και το γεγονός ότι εγώ βρισκόμουν στην τάξη μέχρι τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης μου (χωρίς να παίρνω άδειες αν και είχα διευθυντή τον πατέρα μου) και έπαιρνα 1 μόριο γιατί αυτό έδινε η περιοχή μου, ενώ συνάδελφος της πρωτοβάθμιας με την οποία διοριστήκαμε μαζί έπαιρνε 11 από τον καναπέ του σπιτιού της αφού δεν επέλεξε την περιοχή συμφερόντων μας επειδή θα έπαιρνε δύσκολα οργανική αλλά ακριτική περιοχή πρωτοβάθμιας (αν και υπήρχαν πολλές σε απόσταση 1-2 ωρών από τον τόπο μας ) επειδή ήταν ήδη έγκυος. Έμεινε εκεί ( στον καναπέ του σπιτιού της ) ενώ θα μπορούσε να πάρει νωρίτερα μετάθεση επίτηδες 4 χρόνια (δυο εγκυμοσύνες), μάζεψε ένα σκασμό μόρια επέστρεψε και βλέπει και τους μεταταγμένους με μισό μάτι. Αυτά περί συνειδητής επιλογής πρωτοβάθμιας και μορίων που μαζεύτηκαν από τα ξερονήσια!
Αγαπητή μου συνεχίζεις..... το παραμύθι για τους κακούς Α/θμιους!!! Σε ρώτησα κάτι πριν από κάποιες σελίδες... αλλά αρνείσαι να απαντήσεις και συνεχίζεις τη λασπολογία..... αυτά που περιγράφεις ισχύουν για όλη την εκπαίδευση....το γεγονός πως εργάστηκες μέχρι τον 7ο ήταν δική σου επιλογή δεν σε υποχρέωσε κανείς....για το ότι ήσουν στο σχολείο του μπαμπά σου άστο καλύτερα.... οι προϋπηρεσίες των άλλων είναι δικές τους... αν είναι παράνομες θα έπρεπε να είχες κινηθεί νομικά ...όλα έχουν ένα όριο στη λάσπη...και τα επιχειρήματά σου είναι παιδαριώδη Έλεος δηλαδή σε ενοχλεί και το πως και πότε έμεινε έγκυος η Α/θμια::: ΡΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟΙ
Όπως έγραψα και νωρίτερα, νομικά δεν κατέχω οπότε δεν επιμένω. Απλά η όλη ιστορία με την ανάκληση τη δεδομένη στιγμή μου φαίνεται παράλογη. Αν η ανάκληση γινόταν νωρίτερα θα ήταν διαφορετικά.Όλοι όσοι θίγονται οργάνωσαν τη ζωή τους με δεδομένη μια κατάσταση που προέκυψε μετά από μετάταξη που έγινε με νόμο του κράτους (ακόμα κι αν πολλοί θεωρούν ότι οι διαδικασίες ήταν αδιαφανείς). Και οι αποσπάσεις παλιότερα γίνονταν χωρίς δημοσιοποίηση μορίων αλλά δεν ανακαλούνταν στο σύνολό τους στη μέση της χρονιάς! Και γω ήμουν στη διάθεση του Πυσδε της ίδιας περιοχής. Τι να πουν και οι συνάδελφοι που ήρθαν από άλλα Πυσδε ή ακόμα χειρότερα συνάδελφοι που είχαν οργανική και μάλιστα στο οικείο Πυσδε και την χάνουν!
Το πως διαχειρίζεται και αντιμετωπίζει την εγκυμοσύνη της η κάθε γυναίκα είναι δικό της ιατρικό θέμα και όχι θέμα συζήτησης κανενός άλλου και άλλης, ο νόμος καθορίζει τα πάντα...η επιλογή του σχολείου για συναισθηματικούς λόγους δική σου υπόθεση (γενικά ισχύει όμως μοριοδότηση, στην επιλογή και όχι συναισθηματικοί λόγοι.... αν τα συνδύασες και τα δυό μπράβο ήσουν τυχερή) για τον κακό Α/θμιο και την καλη μεταταγμένη δεν θέλουμε να μας πεις...μας το είπες προχθές... Δηλαδή αγαπητή μου εσύ που από τα λεγόμενά σου, (διορίστηκες το 2009-ΠΕ11) κάπου στην Αττική στη