0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Patrea στα στατιστικά έχεις υπολογίσει και τις ανακλήσεις ειδικά η τελευταία νομίζω ότι θα επηρεάσει αρκαετα το αποτελεσμά σου; http://www.minedu.gov.gr/grafeio-typoy-kai-dimosion-sxeseon-main/deltia-typoy-main/12665-141218_dt_anaklhsewn_ypoxrewtikwn_metataksewn_2014.html70 από τις 71 ανακλήσεις από ιδια ΠΥΣΠΕ ΠΥΣΔΕ
Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει ορισμένοι,αλλά το υπουργείο δεν περιμένει ούτε τις πανελλήνιες ούτε τίποτα τέτοιο για να πάρει απόφαση.Απλά το θέμα είναι προφανές οτι το πάγωσαν γιατί δεν μπορούν να το λύσουν και αυτό που περιμένουν είναι αν θα είναι κυβέρνηση και την επόμενη εβδομάδα έτσι όπως τα έχουν κάνει....
συνεχίζουν εδώ μέσα να θέλουν να παρουσιάσουν το μαύρο άσπρο anikologrεννοείται τόσες ενστάσεις, τόσο μπάχαλο σε μια "καθαρή" διαδικασία
Πριν 4 ημέρες ανήρτησα (http://www.pde.gr/index.php?topic=4286.msg865123#msg865123) κάποια στατιστικά σχετικά με τις μετατάξεις (εντός-εκτός Διεύθυνσης, εντός-εκτός Περιφέρειας).Σήμερα βλέπω σε κάποιο υπόμνημα ότι η αυτό-αναφερόμενη ως συντονιστική επιτροπή των μεταταχθέντων εκπαιδευτικών λέει ότι «Σύμφωνα με τα στοιχεία που διαθέτουμε, και με βάση τα ανωτέρα κριτήρια και περιορισμούς, μετατάχθηκαν συνολικά 3655 εκπαιδευτικοί, εκ των οποίων 2034 άτομα υπηρετούσαν και πριν στον ίδιο νομό (δηλαδή δεν μετακινήθηκαν από άλλη γεωγραφική περιοχή) και 1621 άτομα μετακινήθηκαν από άλλο νομό (376 άτομα εντός της ίδιας περιφέρειας και 1245 από άλλη περιφέρεια).»Ίσως παρατηρήσετε κάποια σύμπτωση στα νούμερα. Ναι, είναι ακριβώς τα ίδια.Επίσης, ίσως να έχετε παρατηρήσει ότι σπάνια τροποποιώ τις αναρτήσεις μου. Στη συγκεκριμένη ανάρτηση, όμως, έκανα μια τροποποίηση λίγα λεπτά αργότερα, γιατί κάτι σκέφτηκα. Τελικά αυτό που σκέφθηκα επαληθεύτηκε.Για την ιστορία, η τροποποίηση αφορά μία μόνο τυχαία αλλά σκόπιμη αλλαγή εντός της Δ’ Αθήνας όπου άλλαξα το 81-137 σε 82-136.
Για πρώτη φορά συμφωνούμε...
Ναι, τις έχω υπολογίσει.
Υπόσχομαι λίαν συντόμως να σας δώσω τον αριθμό ν (πιθανόν και ανά ειδικότητα) των εκπαιδευτικών για τους οποίους ταλαιπωρούνται 3655-ν υποχρεωτικώς μεταταγμένοι και οι έχοντες έννομο συμφέρον, όπως οι αιτούμενοι εθελούσιας μετάταξης
Και «κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας» από τους δικηγόρους της συμφοράς!