0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα άτομα που είναι σε διάθεση τα γνωρίζεις για να φανούν οι πραγματικές θέσεις.
Άτομα στη διάθεση; Στη
Αν εννοείς πόσοι είναι μεταταγμένοι στην Ανατολική Θεσσαλονίκη:ΠΕ05 : 30ΠΕ06 : 3ΠΕ07 : 40ΠΕ08 : 25ΠΕ11 : 26ΠΕ16.01 : 6ΠΕ19 : 38ΠΕ20 : 18ΠΕ32 : 2Στις προϋπάρχουσες ειδικότητες, όμως, μπορεί να υφίστανται ήδη κάποιες ακάλυπτες οργανικές, λόγω συνταξιοδοτήσεων. Και μπορεί να υπάρχουν και ευρισκόμενοι στη διάθεση (ειδικά στο ΠΕ11).
σε αλλα πυσπε ομως της αθηνας ειναι παρα πολλοι μεταταγμενοι και ελαχιστα περισοοτερα τα λειτουργικα κενα..δεν ειναι σε ολα τα πυσπε τοσο ιδανικα οσο να εχουν ερθει μονο 3 πε06 ας πουμε..γιωργο οχι δε συμφωνω να εχει προτεραιοτητα ενας με 20 μορια απο οκειο πυσδε σε σχεση με καποιον απο αλλο πυσπε με 50 μορια που το διεκδικει..πρωτον δεν υπαρχει κανενας νομος να λεει οτι εχει προτεραιοτητα..τουναντιον ο νομος λεει οτι προτεραιοτητα εχουν οι αθμιοι στα αλλα πυσπε..δεν ξερω γιατι εχετε στο μυαλο σας ενοποιημενες τις 2 βαθμιδες οταν δεν ειναι και οταν εμεις οι αθμιοι δεν εχουμε προσβαση στην βθμια..και στην τελικη στο πυσδε πηρε μεταθεση με τα 20 μορια, στο αντιστοιχο πυσπε μπορει να ειναι αλλιως τα πραγματα, μπορει να ειναι κλειστα για χρονια, μπορει να ειναι τα 100 μορια η βαση κτλ..με τη λογικη σου θα πεις.."μπηκα στην α θηνας, ε δεν μπορω να παω στη β αθηνας που ειναι διπλα..συνορευουν σιγα.."παντως αυτη που εχει 20 μορια που εχω στο μυαλο μου (γιατι μου ηρθε νταμπλας οταν το ειδα) ηρθε απο τη ροδο, εχει 5 χρονια υπηρεσιας και ηταν αποσπασμενη στο υπουργειο..βγαζει ματι η βυσματικη μεταταξη, αλλα αν η δηλωση της ειναι αληθης (που πιστευω οτι ειναι, δεν θεωρω οτι ειχε 3 μορια και μας ειπε ψεμματα οτι ειχε 20 να φαινονται πολλα) κατα τους μεταταγμενους πρεπει ορθα να παραμεινει εκει που ειναι και οι αθμιοι με τα 4πλασια μορια να κοιτανε απο μακρια...
...όσοι δεν συμφωνείτε με την προτεραιότητα ΠΥΣΔΕ, θα πρέπει στις προτάσεις που κάνετε να συμπεριλαμβάνετε τι πιστεύετε ότι πρέπει να γίνει με όλους εμάς που πήραμε μετάθεση 10 χρόνια πριν και είμαστε στη διάθεση. Πάρα πολλοί ΠΕ19-20 βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση και φυσικά όχι με δική τους υπαιτιότητα. Ξαφνικά λόγω αλλαγών στο αναλυτικό πρόγραμμα, μη σπάσιμο τμημάτων κ.α. έχουμε βρεθεί με μηδέν ώρες. ...
αυτη η καταστροφολογια πια..θα σε γυρισει πισω, δε θα εχεις ωρες, θα σε μεταθεσει υποχρεωτικα σε ακριτικο νησι, θα σε παει σε ιεραποστολικη αποστολη να διδασκεις στη ζιμπαμπουε..μια χαρα ωρες θα βρεθεις μη τα βλεπεις τοσο μαυρα..φετος εχουν γινει συνταξιοδοτησεις..κατι θα σου βρουν να κανεις..οπως και στις γαλλικουδες της β αθηνας που ηρθαν 2πλασιες απο χρειαζουμενες κατι τους δωσανε να κανουνε..δεν υπαρχει νομοθετημενο ουτε εχει λογικη να εισχωρουν κατα προτεραιοτητα στα πυσπε τα ατομα των πυσδε..δεν παει ετσι..ολα ειναι θεμα μοριων..και ετσι θα επρεπε να ειναι..ο καθενας ψαχνει τη μοντα να χωθει και να υπερσκελισει τους αλλους που κανουν συλλογη μοριων για το τιποτε..δε σεβεστε τον κοπο και την ταλαιπωρια που κρυβεται πισω απο τη συλλογη μοριων..μονο πως θα βρειτε τη μοντα να μπειτε μπροστα..καινουριο τωρα..προτεραιοτητα του οικειου πυσδε..βγαλατε νεο νομο..στο μονο που θα συμφωνησω επρεπε ολοι αυτοι (αρβανιτοπουλοι, λοβερδοι, λασκαρηδες κτλ) να βρισκονταν στα δικαστηρια για το μπαχαλο που δημιουργησαν..γιατι αν ηταν σωστα νομοθετημενα δεν θα βρισκοσασταν σε αυτη την αιολη κατασταση ουτε εμεις φυσικα με τα υπογλωσσια οταν ειδαμε 4.000 να μπαινουν σφηνα
george pe19συγχεεις καποια πραγματα..θεωρεις την βθμια οτι ανηκει στους βθμιους και την αθμια οτι ανηκει παλι στους βθμιους..αυτο ειναι το μεγαλο προβλημα στη συλλογιστικη σου..δεν ειναι ενοποιημενες οι 2 βαθμιδες γιατι αν ηταν ενοποιημενες θα ειχαμε και εμεις προσβαση στην βθμια..οχι μονοοι βθμιοι που το παιζουν σε διπλο ταμπλο..οι νομιμες μεταταξεις (ειτε σου αρεσει ειτε οχι) γινονται οπου εχει κενα μετα απο ικανοποιηση μεταταξεωνεσυ εδω θεωρεις οτι πρεπει αυτος με τα 20 μορια ενος πυσδε να προηγηθει ενος με 100 μορια (επειδη πεταξε μια μπαρουφα ο αρβανιτοπουλος)τι να λεμε..και εγω θεωρω οτι επειδη ειπα τον ορκο στο πανεπιστημιο, περασα πρωτη στις εξετασεις του μεταπτυχιακου μου και το τελειωσα με 9.5 οτι πρεπει να μου στρωσουν κοκκινο χαλι και να παρω οργανικη διπλα στο σπιτι μου
Πρώτα απ'ολα αυτό που λές δεν ισχυει μόνο γι'αυτους που ειναι στο σπίτι τους ή σε γειτονικό νομό ισχυει και για τους συναδέλφους στα νησιά.Η διαφορά είναι ότι ενώ κάποιοι ανησυχούν εαν θα πηγαίνουν με αμάξι, λεωφορέιο ή με τα πόδια στο σχολείο τους, κάποιοι άλλοι που μαζεύουν πολλά μόρια εδώ και χρόνια , περιμένουν Σεπτεμβριο για να μάθουν σε ποιό νησί θα τοποθετηθούν...Νομίζεις ότι κάποιος απο αυτους τους συναδέλφους βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση από δική του υπαιτιότητα;Η μόνη ελπίδα αυτών των ατόμων είναι απο την διάθεση που βρίσκονται να μαζέψουν όσο το δυνατόν παραπάνω μόρια για να πλησιάσουν σπίτι τους.
Προτείνω λοιπόν για μια περίοδο να πηγαίνουμε όλοι περιοδικά σε δυσπρόσιτα. Συμφωνείτε;