0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πότε αναμένεται η απόφαση του ΣΤΕ;
Άγνωστο...!!http://okpe.gr/okpe/index.php/okpe/deltiatypoy/431-%CE%BD%CE%AD%CE%BF%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CF%8E%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%82Απόσπασμα ανακοίνωσης (2015)Κατά της κατάφωρης αδικίας που επιφυλάχθηκε στα μέλη μας, ασκήθηκε με πρωτοβουλία της Ο.Κ.Π.Ε. ΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ενώπιον του ΣΥΜ
Έλσα, εγώ δεν είπα ότι οι αγωγές γίνονται κατά των εκπαιδευτικών, γίνονται κατά του Υπουργείου. Όμως για να αποδείξει κάποιος ότι έχει αδικηθεί παραθέτει πίνακα με τα ονόματα και τα μόρια όσων πήραν μετατάξη. 'Οσοι λοιπόν έχουν λιγότερα μόρια καλούνται να επιβεβαιώσουν στη δίκη τα μόριά τους. Ξέρω περιπτώσεις που τους έχει έρθει χαρτί να παραστούν σε δίκη.
Αυτοί δηλαδή οι 46 θα πάρουν οργανική, ενώ εμείς ακόμα περιμένουμε; Αν όχι, θα τις διεκδικήσουμε κάποια στιγμή επί ίσοις όροις, κρινόμενοι μεταξύ μας;;; Ενώ εμείς ήδη είμαστε 4 χρόνια πρωτοβάθμια;;;
Λογικά θα πάρουν οργανική, γιατί μετατάσσονται με μιά νόμιμη διαδικασία, και όχι με την αμφισβητούμενης νομιμότητας διαδικασία με την οποία μετατάχτηκαν κάποιοι το 2013.
Όλοι θα πάρουν μην ανησυχείς!!!..Μην ξεχνάς τις δικαστικές αποφάσεις
Δεν λέμε το ίδιο...και επειδη δεν μου αρέσουν οι αντιδικίες με το ΦΕΚ /2015 έδωσε οργανικές στις προυπάρχουσες.Γιατί καθυστερούν με τις νεοεισερχόμενες......
Αυτό είναι το όνειρο σου....δεν πειράζει ας μην μας δώσει να δούμε τι θα καταλάβετε...