0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παρατηρώ ότι μερικοί ανησυχούν δεόντως έως τις πρώτες πρωινές ώρες ...αν οι νεοεισερχόμενες ειδικότητες θα πάρουν οργανικές ή όχι. Επίσης ειναι άξιο προσοχής το γεγονός της αναταραχής κάθε φορά που ανακοινώνεται κάτι υπέρ των μετατασσόμενων. Επίσης στα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν αποσιωπηθεί πληρως οι δικαστικές αποφάσεις του ΔΕΑ για τις μετατάξεις, από τους υπέρμαχους κατά τα άλλα της δικαιοσύνης και τις διαφάνειας.Άξιο προσοχής επίσης το γεγονός ότι δεν έγινε καμία νύξη για το παρακάτω.https://xenesglosses.eu/2017/06/apokleismos-ton-ypochreotika-metatagmenon-ekpaideftikon-apo-tis-aitiseis-theseon-diefthynton-scholikon-monadon/comment-page-1/#comment-12364Αποκλεισμός των υποχρεωτικά μεταταγμένων εκπαιδευτικών από τις αιτήσεις θέσεων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων.Εν κατακλείδι η πολιτεία είναι υποχρεωμένη να αποδώσει τις οργανικές που έχουν συσταθεί. Τον τρόπο τον γνωρίζει η ίδια και οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες. Προς τι η τόση ανησυχία, από ποιους προέρχεται και για ποιον λόγο;
Ήταν 11 όταν το ωράριο νεοδιόριστου ήταν 21. Έγινε 12 με την αύξηση σε 23.Αφού δεν έχεις πρόχειρο το νόμο, θα θυμάσαι προφανώς ποιος είναι έτσι;Θα γνωρίζεις φαντάζομαι ποιοι είναι οι 2 βασικοί νόμοι (Π.Δ.) που διέπουν τις υπηρεσιακές μεταβολές των εκπαιδευτικών...
Ήταν 11 όταν το ωράριο νεοδιόριστου ήταν 21. Έγινε 12 με την αύξηση σε 23.
Υπάρχει όρος στο φόρουμ ότι από τις 12 και μετά απαγορεύεται να λέμε την άποψή μας; πολύ δημοκράτες οι υποχρεωτικά μεταταχθέντες....
Δυστυχώς και οι 105 αιτήσεις απορρίφθηκαν. Πλέον για αποδέσμευση πρέπει ο ενδιαφερόμενος εκπαιδευτικός να αποδείξει ότι εκεί που ζητάει μετάταξη υπάρχει οργανική και κονδύλι για μισθοδοσία. Για την ίδια προκήρυξη έχω την εντύπωση πως το ΚΥΣΠΕ αποδέσμευσε!!! Πλέον μόνο με τον νόμο της κινητικότητας ελπίζουμε να φύγουμε από την εκπαίδευση...
Νομίζω ότι εχεις ήδη κάνει τις επιλογές σου και προτιμότερο θα ήταν να αγωνιστείς για την επίτευξη τους.
Αν έχεις να προτείνεις τρόπο ευχαρίστως να τον ακούσω.. Αλλιώς το να παραθέτεις άσχετα posts δεν νομίζω ότι βοηθάει κάπου..
Παρατηρώ ότι καταγράφονται ανεδαφικές απόψεις περί των οργανικών κτλ που απορρέουν από μερική κατανόηση ή παντελή άγνοια της σχετικής νομοθεσίας. Για να αποσαφηνισθεί το ζήτημα πλήρως, απαιτούνται 12 ώρες για τη σύσταση οργανικής θέσης στη
Δεν εχω γιατί δεν σκοπεύω να εγκαταλείψω την εκπαίδευση , ούτε ειρωνεύτηκα κάποιον από τους σχολιαστές, ούτε κατηγόρησα κάποιον ή κάποιους ότι θα μου "φάνε τις ώρες". Μάλιστα μου προξενεί εντύπωση η επιμονή σου σε ενα θέμα το οποίο δεν σε αφορά καθόλου καθώς και το λεξιλόγιο.Αυτό που θεωρείς εσύ άσχετο post εγώ το θεωρώ απάντηση σε όσα ανέφερες προηγουμένως.
Λογικό να μην θέλεις να την εγκαταλείψεις αφού βολεύτηκες με τις υποχρεωτικές μετατάξεις... Εγώ που δυστυχώς δεν ανήκω στην δική σας κατηγορία προσπαθώ να έρθω πιο κοντά σπίτι μου. Θα μου στερησεις και αυτό το δικαίωμα;;
@ niwekew Το υπουργείο είναι υποχρεωμένο να αποδώσει τις οργανικές...όσο για τις ανακοινώσεις του κ. Μπρατη είναι παμπάλαιες.(Τετάρτη, 16 Απρίλιος, 2014 ). Από τότε έχει περάσει πολύς καιρός και το υπουργείο έχει μεριμνήσει.Από τα σχόλια σου μπορώ να συμπεράνω ότι μάλλον σε ενοχλεί η απόδοση οργανικών στις νεοεισερχόμενες ειδικότητες.
Η μία αναφορά είναι το 2017.Η δεύτερη είναι όντως του 2014, αλλά ισχύει ακόμα. Αν διαφωνείς δείξε μας κάτι νεώτερο που να λέει τα αντίθετα.Το να ψαρεύει κάποιος σε θολά νερά χωρίς ουσιαστικές αναφορές δεν τον τιμάει ως συνομιλητή, ούτε οι αναγνώστες μασάνε κουτόχορτο.Φυσικά και δεν με ενοχλεί το ενδεχόμενο απόδοσης οργανικών στις νεοεισερχόμενες ειδικότητες, αδιάφορο μου είναι. Απλά δεν μου αρέσει όταν κάποιοι παραπληροφορούν.
Διάβασες κάποιο απαξιωτικό η παραπλανητικό σχόλιο μου; Προφανώς όχι, αλλά οι επιθετικοί χαρακτηρισμοί σου και ο εκνευρισμός περισσεύουν.
Κάτι τελευταίο και ουσιώδες, στη