0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα συνάδελφοι, είμαι αναπληρώτρια πε70 με σχετικά καλή θέση στους κύριους της ειδικής, θα ήθελα να ρωτήσω αν η Α Κυκλάδων είναι δυσπρόσιτη, με ενδιαφέρει να πάρω δίπλα μόρια! Επίσης αν κάποιος γνωρίζει κάποιες βασικές πληροφορίες για τη ζωή σε αυτά τα νησιά και τι παίζει με τα ενοίκια! Καλή τοποθέτηση να έχουμε όλοι με το καλό!
Καλημερα. Θα ηθελα τη συμβουλή σας. Ειμαι απο Ρόδο πε70 με θεση 840 στον εκκαθαρισμενο και σκεφτομαι να βαλω πρωτα Αιτωλοακαρνανια λογω του οτι ο πατερας μου ζει στα Γιαννενα και θελω να ειμαι κοντα του να τον βοηθώ επειδη εχει προβληματα υγειας. Συμβουλεψτε με παρακαλω για νομο Αιτωλοακαρνανιας, Βοιωτιας και οτι ειναι εκει κοντα γιατι το εγχειρημα θα το κανω μονη με δυο παιδια. Λογικα θα εχει αρκετες θεσεις σε χωρια; αυτο που με αγχωνει κυριως ειναι να ειμαι τον πρωτο χρονο σε ενα σχολειο και τον επομενο χρόνο σε αλλο σε αλλη περιοχη εντος του νομου οποτε θα πρέπει ξανα να μπαινω στη διαδικασια να ψαχνω σπιτι. Στάλθηκε από το SM-F731B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεσσηνία ή Λακωνία;