*

Αποστολέας Θέμα: ιδιαίτερα μαθήματα από μόνιμους.  (Αναγνώστηκε 71249 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: ιδιαίτερα μαθήματα από μόνιμους.
« Απάντηση #210 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 07:00:00 pm »
Green, δηλωμένα ιδιαίτερα για μόνιμους δεν προβλέπονται. Εκτός αν είσαι διορισμένος π.χ. μαθηματικός και παραδίδεις μαθήματα π.χ. πιάνου.
Αυτό που είναι όμως νόμιμο είναι η μέχρι και 10ωρη απασχόληση σε ΙΕΚ. Υπάρχουν και άλλες διέξοδοι βέβαια, ανάλογα πάντα και με την ειδικότητα.
Συμφωνώ πάντως όσον αφορά την αντίληψη των γονέων για τους μόνιμους.

Δηλαδή αν διοριστώ σαν φυσικός, μπορώ να κάνω ιδιαίτερα γερμανικών ή μαθηματικών νόμιμα;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 08:38:50 »

Αποσυνδεδεμένος killbill

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Αν θες να μάθεις κάτι τότε δίδαξέ το
    • Προφίλ
« Απάντηση #211 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 07:12:39 pm »
όχι ρε παιδιά μην τρελλαθούμε. Οι 10 ώρες αφορούν δραστηριότητα άσχετη με το εκπαιδευτικό έργο.
Δείτε υπάρχει σχετικο θέμα εδώ στο forum με τίτλο Άδεια άσκησης ιδιωτιού έργου όπου θα βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες.

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #212 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 07:14:52 pm »
όχι ρε παιδιά μην τρελλαθούμε. Οι 10 ώρες αφορούν δραστηριότητα άσχετη με το εκπαιδευτικό έργο.
Δείτε υπάρχει σχετικο θέμα εδώ στο forum με τίτλο Άδεια άσκησης ιδιωτιού έργου όπου θα βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες.
Πως είναι άσχετη με το εκπαιδευτικό έργο αφού μπορείς να διδάξεις σε ΙΕΚ;

Αποσυνδεδεμένος atem

• Πλήρες μέλος
  • Thessaloniki
    • Προφίλ
« Απάντηση #213 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 07:19:34 pm »
Δεν αφήνουμε τις υποκρισίες και τα κροκοδείλια δάκρυα για την τήρηση των νόμων;
Εδώ καταστρατηγήθηκε το Σύνταγμα πριν μερικούς μήνες, και όμως.. κανένας από εσάς δεν βγήκε να διαμαρτυρηθεί και να αντισταθεί έμπρακτα σε αυτό! Μετά μας φταίει ο μόνιμος που αναγκάζεται να βρει 2η και 3η δουλειά (ναι, και με ιδιαίτερα άμα λάχει, αρκεί να μην κάνει σε μαθητές του σχολείου του) για να μπορέσει να συντηρήσει τον εαυτό του και την οικογένειά του.
Αφήστε τα ηθικοπλαστικά εκεί που δεν πρέπει και δείτε το θέμα ρεαλιστικά.
Κατά τα άλλα, για τις περιπτώσεις που έχω αναλυτικά προαναφέρει, ναι να πέφτει πέλεκυς.

O ανεργος συναδελφος που δεν εχει ουτε 1η δουλεια; Πιο αναδελφος κλαδος απο αυτον του εκπαιδευτικου δεν υπαρχει και ο λογος ειναι κατι τετοιοι σαν τον παραπανω.

PS.Ελπιζω να μην θιχτεις παλι και κανεις αναφορα στον συντονιστη... 8)
Αναστασιάδης η Τάνκς;
Δογματικώς ΠΕ03.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 08:38:50 »

Αποσυνδεδεμένος marinadim

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #214 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 07:21:21 pm »
Σε ΙΕΚ σίγουρα επιτρέπεται να διδάξεις.
(Όσον αφορά το παράδειγμα που ανέφερα παραπάνω, παλιότερα είχα συναντήσει διορισμένη συνάδελφο που παρέδιδε μαθήματα πιάνου νομιμότατα. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι από τότε. Πάντως το παράδειγμα δεν το έβγαλα από το μυαλό μου).
Όπως επίσης ξέρω περίπτωση συναδέλφου καθηγητή αγγλικών που έχει πάρει άδεια και κάνει κάποιες μεταφράσεις.
Σίγουρα υπάρχουν ορισμένες νόμιμες διέξοδοι, ανάλογα με την ειδικότητα.

Αποσυνδεδεμένος pskouras

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #215 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 07:27:11 pm »
Παιδία για όλους εσάς που θέλετε να κάνετε ιδιαίτερα ενώ είστε μόνιμοι και λέτε ότι δεν φτάνουν τα λεφτά σας ακούστε τι έχετε να κάνετε….
Δηλώστε παραίτηση και κάντε 10 ώρες ιδιαίτερα κάθε μέρα,
Θα βγάζετε σίγουρα πολύ περισσότερα (από φίλους μου που δεν μπήκαν ποτέ στο δημόσιο και ασχολούνται εδώ και 20 χρονιά με ιδιαίτερα)
Αλλά κανένας σας δεν το κάνει διότι θέλει την σιγουριά του δημοσίου και φυσικά το εύκολο τρόπο να ψαρεύει ιδιαίτερα.
ΥΓ
Και όπως λένε μερικοί αν έχεις δυο καρπούζια σε μια μασχάλη κάποιο θα σου πέσει (ιδιαίτερα και σχολειό) και συνήθως είναι το σχολείο γιατί εκεί δεν αξιολογείται και είναι χαμηλό το επίπεδο….
Μόνιμοι εκπαιδευτικοί που κάνετε ιδιαίτερα μην προσπαθείτε κυρίως να κοροϊδέψετε τον εαυτό σας και να χρυσώσετε το χάπι  …. αυτό που κάνετε είναι ανήθικο, παράνομο και κατακριτέο.

Αποσυνδεδεμένος lkjhgfd

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #216 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 09:25:29 pm »
Πωωω! Το θέμα έχει ξεσηκώσει θύελλα!
Πάντως για να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους οι μόνιμοι δεν κάνουν ιδιαίτερα για να αυξήσουν λιγάκι τον πενιχρό μισθό τους γιατι:α)Κάνουν ιδιαίτερα εδώ και χρόνια, όταν και από το δημόσιο πληρωνονταν πολύ καλά και β)τώρα δε χρεώνουν την ώρα 10 και 20 ευρώ, αλλά 30,40 έχω ακούσει και 90!Οπότε δε μιλάμε για μικρή ενίσχυση μισθού...
Οι αδιόριστοι από την άλλη καίγονται λόγω ανταγωνισμού. Οι μόνιμοι τους κάνουν ζημιά. Ειδικότερα στους καιρούς μας είναι αρένα εκεί έξω και σε πολλές πόλεις οι τιμές είναι πολύ χαμηλές, οπότε τίθεται σοβαρό θέμα επιβίωσης.
Αυτά
Υ.Γ. Υπάρχει περίπτωση να έρθει γιατρός στο σπίτι και να ζητήσει λεφτά για τη γάζα ή επειδή θα στην αλλάξει;Μα τόσο γύφτος πια;Να ζητήσω χρήματα για το στυλό και το πρόχειρο δηλαδή;  ;D ;D ;D
"Come out come out wherever you are..."

Αποσυνδεδεμένος killbill

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #217 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 09:37:36 pm »
Ειδικά σήμερα με την κρίση δεν νομίζω κάποιος είτε μόνιμος είτε όχι να παίρνει 50

Αποσυνδεδεμένος atem

• Πλήρες μέλος
  • Thessaloniki
    • Προφίλ
« Απάντηση #218 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 09:37:45 pm »
Πωωω! Το θέμα έχει ξεσηκώσει θύελλα!
Πάντως για να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους οι μόνιμοι δεν κάνουν ιδιαίτερα για να αυξήσουν λιγάκι τον πενιχρό μισθό τους γιατι:α)Κάνουν ιδιαίτερα εδώ και χρόνια, όταν και από το δημόσιο πληρωνονταν πολύ καλά και β)τώρα δε χρεώνουν την ώρα 10 και 20 ευρώ, αλλά 30,40 έχω ακούσει και 90!Οπότε δε μιλάμε για μικρή ενίσχυση μισθού...
Οι αδιόριστοι από την άλλη καίγονται λόγω ανταγωνισμού. Οι μόνιμοι τους κάνουν ζημιά. Ειδικότερα στους καιρούς μας είναι αρένα εκεί έξω και σε πολλές πόλεις οι τιμές είναι πολύ χαμηλές, οπότε τίθεται σοβαρό θέμα επιβίωσης.
Αυτά
Υ.Γ. Υπάρχει περίπτωση να έρθει γιατρός στο σπίτι και να ζητήσει λεφτά για τη γάζα ή επειδή θα στην αλλάξει;Μα τόσο γύφτος πια;Να ζητήσω χρήματα για το στυλό και το πρόχειρο δηλαδή;  ;D ;D ;D

Στην περιοχη Δ.Θεσσαλονικης εχει πεσει και στο 8 ευρω/ωρα. :(

Δυστυχως ειδικοτητες οπως οι φιλολογοι , δασκαλοι ,νηπιαγωγοι και οι αγαπημενες μου ξενογλωσσουδες τραβουν ολους μας κατω... :'(
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 07, 2012, 09:41:10 pm από atem »
Αναστασιάδης η Τάνκς;
Δογματικώς ΠΕ03.

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #219 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 09:42:26 pm »
θυμίζω μόνο ότι η χώρα έφτασε εδώ που έφτασε γιατί κάποιοι δεν φορολογήθηκαν ποτέ για τα παράνομα μαύρα που έβαζαν στις τσέπες τους αλλά τα είχαν απενεχοποιήσει πλήρως στη συνείδησή τους θεωρώντας ότι προσφέρουν ...έργο ( είτε αυτοί ονομάζοταν πολιτικοί, είτε εργολάβοι, είτε εφοριακοί, είτε επιχειρηματίες, είτε αγαπούλες είτε δεν ξέρω και γω τι...)

Επομένως, την επόμενη φορά που θα δείξουμε με το δάχτυλο τον οποιονδήποτε άλλο να θυμόμαστε ότι πάντα  τα τρία μας δάχτυλα δείχνουν πίσω προς εμάς τους ίδιους.

Όσο για την επαναστατική ιδέα πως στους νόμους δεν υπακούμε κατά βούληση προτείνω την ακόμα επαναστατικότερη του κόρακας κοράκου μάτι......  ;)

killbill θέλεις να σου δώσω τιμές επαρχίας των μονιμάδων-ιδιαιτεράδων ; ( γιατί φυσικά οι αδιόριστοι έχουν χαμηλότερες τιμές ) Φιλολογικά 250
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #220 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 09:48:20 pm »
Επομένως, την επόμενη φορά που θα δείξουμε με το δάχτυλο τον οποιονδήποτε άλλο να θυμόμαστε ότι πάντα  τα τρία μας δάχτυλα δείχνουν πίσω προς εμάς τους ίδιους.

εγω  θα δειχνω με άλλο τροπο, ωστε τα άλλα δαχτυλα να μη με "δειχνουν"...αμέ... ;D ;D

Μα τι συζητηση πιασατε?....μα, ειναι δυνατον να εχεις το μέλι στα δαχτυλα και να μη το γλύφεις.... :-X
Οσο για τη "τσιπα", ετσι δυστυχως μας εμαθαν.Απο το κεφάλι βρωμαει το ψαρι...
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος killbill

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #221 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 09:51:18 pm »
bitch,

εννοείς 250

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #222 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 09:51:38 pm »
Συγκρίνεις τα μαύρα εκατομμύρια του κάθε απαταιώνα, με τα μαύρα ψίχουλα (των περισσότερων) από τα ιδιαίτερα; Μην παρουσιάζεις τη μία περίπτωση ως κανόνα (αυτό λέγεται και λαϊκισμός  :) )

Όσον αφορά τους νόμους.. σε γενικές γραμμές έχουμε αρκετά καλούς νόμους, αλλά:
1) δεν εφαρμόζονται οι περισσότεροι,
2) υπάρχει πολυνομία για να καλύπτονται τα λαμόγια,
3) υπάρχει ασυλία των νομοθετών και δικαστών,
4) υπάρχουν αρκετά σοβαρά νομοθετικά κενά, ή/και νόμοι που χρήζουν άμεσης αλλαγής (και παραμένουν επί δεκαετίες).

Ας τα έχουμε όλα υπόψη πριν σκεφτόμαστε την "τυφλή υπακοή στους νόμους του κράτους".
Στην τελική (και μιλάω γενικά τώρα), ένας κακός νόμος θα (πρέπει να) καταργηθεί στην πράξη από τον λαό.
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #223 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 09:54:23 pm »

εγω  θα δειχνω με άλλο τροπο, ωστε τα άλλα δαχτυλα να μη με "δειχνουν"...αμέ... ;D ;D

Μα τι συζητηση πιασατε?....μα, ειναι δυνατον να εχεις το μέλι στα δαχτυλα και να μη το γλύφεις.... :-X
Οσο για τη "τσιπα", ετσι δυστυχως μας εμαθαν.Απο το κεφάλι βρωμαει το ψαρι...

ο πραγματικός μελισσοκόμος Μάρκο μου δε βάζει ποτέ το δάχτυλο στο μέλι ( πολλώ δε μάλλον να το γλυψει κιόλας) επειδή ξέρει σέβεται τόσο τον δικό του τον κόπο όσο και της μέλισσας που την βλέπει με σεβασμό για αυτό που κάνει ... Αν τώρα πρόκειται για ερασιτέχνη-μελισσοκόμο ε να μιλήσουμε σε άλλη βάση τότε....

όσο για το ψάρι που βρωμάει απ΄το κεφάλι ...στο χωριό μου ( και είμαι σίγουρη και στο δικό σου ) λένε και μια ακόμα παροιμια : τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και ωραίους κ.....ους!!  ;)
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182634
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)