0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το περίεργο όμως είναι ότι στον πίνακα διορισμών φαίνονται να έχουν 30μηνο μόνο 75 άτομα...
tihea, δεν το κάνω μόνο για χάρη σας... Με ενδιαφέρει προσωπικά, γιατί θέλω να βρω πόσοι προηγούνται από μένα στην επιλογή περιοχών...
ΠαράθεσηΤο περίεργο όμως είναι ότι στον πίνακα διορισμών φαίνονται να έχουν 30μηνο μόνο 75 άτομα...Σίγουρα στον πίνακα αναπληρωτών οι 30 μήνες + είναι καθαρή προϋπηρεσία; Μήπως κάποιοι έχουν διπλά μόρια σε κάποιο προηγούμενο έτος...
Πάντως, μακάρι να έχεις την καλύτερη τοποθέτηση, όπου ακριβώς τη θες, μ' όλη μας την καρδιά
Παράθεση από: tihea στις Ιουλίου 18, 2008, 01:11:48 amΠαράθεσηΤο περίεργο όμως είναι ότι στον πίνακα διορισμών φαίνονται να έχουν 30μηνο μόνο 75 άτομα...Σίγουρα στον πίνακα αναπληρωτών οι 30 μήνες + είναι καθαρή προϋπηρεσία; Μήπως κάποιοι έχουν διπλά μόρια σε κάποιο προηγούμενο έτος...Έχεις δίκιο, tihea. Το είχα ξεχάσει αυτό. Άρα και στο 24μηνο δεν είναι τόσοι...Παράθεση από: tihea στις Ιουλίου 18, 2008, 01:11:48 amΠάντως, μακάρι να έχεις την καλύτερη τοποθέτηση, όπου ακριβώς τη θες, μ' όλη μας την καρδιά Ευχαριστώ πολύ... Κι εγώ θέλω να δω σύντομα όλη την παρέα του pde να διορίζεται ή έστω να μπαίνει σε τροχιά διορισμού Επειδή μπερδεύτηκα πόσοι είναι στο 24μηνο και πόσοι πάνω από 30 μήνες?Υ.Γ. apostolisd, πολύ πιθανό, αλλά δεν κοιτάζω από τώρα τόσο μακριά. Να μην ξεφεύγουμε όμως από το θέμα, ε;
Μορια καθαρα ωρομισθιας ΠΕ02 4117 οεο?