Σύνολο ψηφοφόρων: 32
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδια καλημερα! να ρωτησω και εγω κατι; που μπορω να μαθω τη διαδικασια που ακολουθει ενας νεοδιοριστος ψαρας; πε6 βγαινει το φεκ με το ονομα, μετα; προσπαθω να βγαλω μια ακρη απο ολες τις εγκυκλιους αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν τα εχω καταλαβει σωστά.επισης αν το ονομα μου δημοσιευθει στο φεκ αλλα δεν κανω καμμια αιτηση, τι γινεται; του χρονου θα ειμαι σιγουρα η αρνηθηκα διορισμο αρα οχι; εχω ενα θεμα φετος και οι μισοι μου λενε δεν θα κανεις τιποτα και οι αλλοι μισοι οτι αν δεν παρουσιασθεις, παπαλα.
ναι ασεπ ειμαι...μπορω δλδ αν δεν κανω τιποτα να παω του χρονου;
αυτο που βρηκες και τους ειπες ηταν καποια εγκυκλιος η κατι αλλο να τους το δειξω και εγω;
Εσυ τι καταλαβαινεις απο εδω;
σε ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωω παρα πολυ...εχω παρει 2-3 τηλεφωνα, 1 το ηξερε και οι αλλοι 2 οχι...εσυ ομως το εκανες,ε; αυτο που βρηκες και τους ειπες ηταν καποια εγκυκλιος η κατι αλλο να τους το δειξω και εγω; γιατι οι μισοι το ξερουν και οι αλλοι μισοι οχι; αγκρρρρρρρρ...
Παράθεση από: betty77 στις Αυγούστου 04, 2009, 09:57:45 amαυτο που βρηκες και τους ειπες ηταν καποια εγκυκλιος η κατι αλλο να τους το δειξω και εγω; Το λέει στην εγκύκλιο γενικά, όταν αναφέρει πως δικαίωμα έχουν να κάνουν τα χαρτιά τους οι διοριστέοι ΑΣΕΠ 2008. Το ίδιο θα λέει η εγκύκλιος του χρόνου, οπότε έχεις δικαίωμα να κάνεις τα χαρτιά σου την επόμενη χρονιά.