0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για τηλέφωνα δεν ξέρω αλλά διεύθυνση είναι Αχαρνών 96 στον πρώτο όροφο.
Το πιστοποιητικό υγείας από που θα το βγάλουμε?Από τους τόπους μας ή από εκεί που θα μας καλέσουν?Γράφει στην Αίτηση κάτω κάτω, "Είμαι υγιής και θα υποβάλω το πιστοποιητικό υγείας απο Α'
Κατά την ανάληψη υπηρεσίας το πιστοποιητικό; Δεν τρενάρεται το θέμα καθόλου;Εδώ θέλουν μήνες κάποια ραντεβού...μέσα σε ένα μήνα που είναι να σε καλέσουν αν σε καλέσουν τι να πρωτοκάνεις;Δηλαδή αν κάνεις ανάληψη και πεις...εντάξει θα σας τα φέρω γιατί έχει κάποια διαδικασία τι θα σου πούνε;
Καλησπέρα απο μενα! Τελικά τι γίνεται με αυτο το πιστοποιητικο; εχώ μπερδευτεί τελείως. Ο ένας εκανε εξεταση αιματος ο αλλος εξεταση ουρων... Τι να πω. Υπαρχει καποιο τηλεφωνο η καποιο site που μπορω να μπω να μαθω τουλαχιστον για την περιοχη μου τι πρεπει να κανω; είμαι Αθήνα και θελω να βγαλω αδεια για να δουλεψω σε φροντιστηριο. Επισης θελω να ρωτησω ποσο καιρο περιπου θα παρι να βγει. Ειμαι εντελως καινουργια και δε ξερω τι να κανω. Ευχαριστώ για την βοηθεια. Θα περιμενω νεα σας.
Παράθεση από: r0se στις Ιουλίου 31, 2006, 12:21:59 amΚαλησπέρα απο μενα! Τελικά τι γίνεται με αυτο το πιστοποιητικο; εχώ μπερδευτεί τελείως. Ο ένας εκανε εξεταση αιματος ο αλλος εξεταση ουρων... Τι να πω. Υπαρχει καποιο τηλεφωνο η καποιο site που μπορω να μπω να μαθω τουλαχιστον για την περιοχη μου τι πρεπει να κανω; είμαι Αθήνα και θελω να βγαλω αδεια για να δουλεψω σε φροντιστηριο. Επισης θελω να ρωτησω ποσο καιρο περιπου θα παρι να βγει. Ειμαι εντελως καινουργια και δε ξερω τι να κανω. Ευχαριστώ για την βοηθεια. Θα περιμενω νεα σας.Διάβασες τα προηγούμενα μηνύματα; Μέχρι και διεύθυνση έχει.
Ναι οκ για την διευθυνση και τηλ αλλα δεν απαντηθηκε κανενα αλλο απο τα ερωτηματα μου. πχ Ποσο καιρο θα παρει να βγεί; Ευχαριστω για την βοηθεια
Παράθεση από: r0se στις Ιουλίου 31, 2006, 12:21:59 amΚαλησπέρα απο μενα! Τελικά τι γίνεται με αυτο το πιστοποιητικο; εχώ μπερδευτεί τελείως. Ο ένας εκανε εξεταση αιματος ο αλλος εξεταση ουρων... Τι να πω. Υπαρχει καποιο τηλεφωνο η καποιο site που μπορω να μπω να μαθω τουλαχιστον για την περιοχη μου τι πρεπει να κανω; είμαι Αθήνα και θελω να βγαλω αδεια για να δουλεψω σε φροντιστηριο. Επισης θελω να ρωτησω ποσο καιρο περιπου θα παρι να βγει. Ειμαι εντελως καινουργια και δε ξερω τι να κανω. Ευχαριστώ για την βοηθεια. Θα περιμενω νεα σας.Ρίξε μια ματιά εδώ:http://www.esee.gr/el/odigos_politi/new_htm/5-4.htm