0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά καλησπέρα σε όλους.Θα ήθελα να ρωτήσω όσους ξέρουν το εξής:σε περίπτωση που κάποιος ωρομίσθιος προσληφθεί στη μέση της χρονιάς,δεν καταθέσει στη ΔΔΕ πιστοποιητικό υγείας,η ΔΔΕ δε θίξει το θέμα κατά τη διάρκεια της χρονιάς(δηλαδή δεν τον πάρουν τηλέφωνο ούτε του το ξαναπούν με κάποιο τρόπο),υπάρχουν συνέπειες?Αν η χρονιά τελειώσει και το πιστοποιητικό δεν κατατεθεί υπάρχει περίπτωση να προκύψουν άλλου είδους προβλήματα όπως να μην του δίνουν τη βεβαίωση προυπηρεσίας κλπ.?Οποιος ξέρει ας μου απαντήσει pls!Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
οταν ηταν να πληρωθουμε κοιταξαμε με τον διευθυντη τα δικαιολογητικα και εγραφε και συμβαση και του ειπα οτι δεν εχω κατι τετοιο και μου ειπε οτι δεν χρειαζεται. Επισης οταν με ειχαν παρει ρωτησα την δευτεροβαθμια αν πρεπει να περασω απο εκει για καμια υπογραφη και μου ειχαν πει οχι. Έτσι λοιπον εχω μεινει χωρις συμβαση. Λες να εχω προβλημα μετα; Κι αλλη μια ωρομισθια που ξερω δεν εχει υπογραψει συμβαση. Αχ τι ειναι αυτα!
Παράθεση από: kittoulini στις Μαρτίου 05, 2008, 10:34:57 pmοταν ηταν να πληρωθουμε κοιταξαμε με τον διευθυντη τα δικαιολογητικα και εγραφε και συμβαση και του ειπα οτι δεν εχω κατι τετοιο και μου ειπε οτι δεν χρειαζεται. Επισης οταν με ειχαν παρει ρωτησα την δευτεροβαθμια αν πρεπει να περασω απο εκει για καμια υπογραφη και μου ειχαν πει οχι. Έτσι λοιπον εχω μεινει χωρις συμβαση. Λες να εχω προβλημα μετα; Κι αλλη μια ωρομισθια που ξερω δεν εχει υπογραψει συμβαση. Αχ τι ειναι αυτα!Μα αν δεν υπογράψεις σύμβαση εργασίας που θα φαίνεται ότι εσύ δουλεύεις στο συγκεκριμένο σχολείο και η ημερομηνιά ανάληψης καθηκόντων?
Τι πιστοποιητικο βρε παιδια;Εγω που ειμαι ωρομισθια απο Οκτωβρη κανεις δεν μου εχει πει για πιστοποιητικο.Ουτε για συμβαση.
Παράθεση από: shania στις Μαρτίου 05, 2008, 04:27:00 pmΠαιδιά καλησπέρα σε όλους.Θα ήθελα να ρωτήσω όσους ξέρουν το εξής:σε περίπτωση που κάποιος ωρομίσθιος προσληφθεί στη μέση της χρονιάς,δεν καταθέσει στη ΔΔΕ πιστοποιητικό υγείας,η ΔΔΕ δε θίξει το θέμα κατά τη διάρκεια της χρονιάς(δηλαδή δεν τον πάρουν τηλέφωνο ούτε του το ξαναπούν με κάποιο τρόπο),υπάρχουν συνέπειες?Αν η χρονιά τελειώσει και το πιστοποιητικό δεν κατατεθεί υπάρχει περίπτωση να προκύψουν άλλου είδους προβλήματα όπως να μην του δίνουν τη βεβαίωση προυπηρεσίας κλπ.?Οποιος ξέρει ας μου απαντήσει pls!Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!Εχω βρεθεί στην ίδια θέση με σένα ως ωρομίσθια.