0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B1HMivq75pzqNDMyNmE5N2QtM2Q2Zi00ZGFjLTkzOWItNjhlYzQ3MThlMTcx&hl=en_USη συγκεκριμένη εγκύκλιος αναφέρεται στα ΙΔΙΩΤΙΚΑ σχολεία και μόνον εφόσον υπάρχει ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ έλλειψη δασκάλων.....από τους πίνακες.....επειδή τα ιδιωτικά χρησιμοποιούσαν συνταξιούχους δασκάλους ή φιλόλογους ή ό,τι να'ναι.....βγήκε η εγκύκλιος αυτή για να τα υποχρεώσει να καλούν από τους πίνακες.....πώς τα καταφέρνετε να ξεφεύγετε από το θέμα; συζητήσεις επί συζητήσεων!!!
Παράθεση από: giota.pat. στις Ιουλίου 11, 2011, 01:56:32 pmΑυτό είναι πολύ υποτιμητικό για τους συναδέλφους σου στην πρωτοβάθμια. Ή θεωρείς ότι έχεις ανώτερη μόρφωση επειδή είσαι φιλόλογος (χα.χα. ωραίο ανέκδοτο).Γιατί θίγεσαι; Αν δουλεύεις στην πρωτοβάθμια για απάντησε στον εαυτό σου αν είσαι ευχαριστημένη.....Σε εμένα απάντησε το παρακάτω ερώτημα και θα σου πω και εγώ και άλλα μετά:Όταν υπάρχει ένα τμήμα "βάσανο" στο δημοτικό σε ποιον το δίνουν;
Αυτό είναι πολύ υποτιμητικό για τους συναδέλφους σου στην πρωτοβάθμια. Ή θεωρείς ότι έχεις ανώτερη μόρφωση επειδή είσαι φιλόλογος (χα.χα. ωραίο ανέκδοτο).
Παράθεση από: belas στις Ιουλίου 11, 2011, 10:02:38 pmΠαράθεση από: giota.pat. στις Ιουλίου 11, 2011, 01:56:32 pmΑυτό είναι πολύ υποτιμητικό για τους συναδέλφους σου στην πρωτοβάθμια. Ή θεωρείς ότι έχεις ανώτερη μόρφωση επειδή είσαι φιλόλογος (χα.χα. ωραίο ανέκδοτο).Γιατί θίγεσαι; Αν δουλεύεις στην πρωτοβάθμια για απάντησε στον εαυτό σου αν είσαι ευχαριστημένη.....Σε εμένα απάντησε το παρακάτω ερώτημα και θα σου πω και εγώ και άλλα μετά:Όταν υπάρχει ένα τμήμα "βάσανο" στο δημοτικό σε ποιον το δίνουν;Ναι είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένη στην πρωτοβάθμια (όταν διοριστώ )Το ερώτημά σου εύκολα στο αντιστρέφω. Για πες μας την άποψή σου.
συναδέλφισσα το δντ δεν ήρθε μόνο του,εμείς το φέραμε γιατί με τις παρανομίες διαλύσαμε το κράτος μας!!!
Ανώτερη κάστα δεν είναι σίγουρα...Και για να μην παρεξηγηθώ όχι λόγω των β' αναθέσεων σε ξενόγλωσσους, αλλά γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν ανώτερες ή κατώτερες επιστήμες (ειδικότητες). Υ.Γ. Είναι εντυπωσιακό να βλέπεις φιλόλογους που δεν θέλουν τις β' αναθέσεις σε ξενόγλωσσους (για να μην τους φάνε την δουλειά), αλλά ευχαρίστως θα τρώγαν τις θέσεις δασκάλων στα δημοτικά. Αυτή είναι η Ελλάδα μας και γι'αυτό φτάσαμε ως εδώ...
Συναδέλφισσα,προχώρησε λίγο την σκέψη σου:δεν μπορείς κυρία ολμε και κυρία δοε να φωνάζεις για να φύγει το δντ. τόσα χρόνια πίεζες για να γίνετε ο νόμος λάστιχο και να σου διορίζουν χιλίαδες ψηφοφόρους-αναπληρωτές εκτός ασεπ,κι ας ήταν και υπεράριθμοι!συναδέλφισσα το δντ δεν ήρθε μόνο του,εμείς το φέραμε γιατί με τις παρανομίες διαλύσαμε το κράτος μας!!!
Παράθεση από: sofiagexa στις Ιουλίου 12, 2011, 01:14:21 amΑνώτερη κάστα δεν είναι σίγουρα...Και για να μην παρεξηγηθώ όχι λόγω των β' αναθέσεων σε ξενόγλωσσους, αλλά γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν ανώτερες ή κατώτερες επιστήμες (ειδικότητες). Υ.Γ. Είναι εντυπωσιακό να βλέπεις φιλόλογους που δεν θέλουν τις β' αναθέσεις σε ξενόγλωσσους (για να μην τους φάνε την δουλειά), αλλά ευχαρίστως θα τρώγαν τις θέσεις δασκάλων στα δημοτικά. Αυτή είναι η Ελλάδα μας και γι'αυτό φτάσαμε ως εδώ... Ο καθένας εκέι που σπούδασε!Ούτε οι νηπιαγωγοί στα δημοτικά (ω ναι! Μπορούν στα ιδιωτικά να μπουν στην Α και στη