Σύνολο ψηφοφόρων: 62
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
απο αυτη τη αποψη ειναι τελειο, αλλα το να σε καλεσουν οταν τους ερθει, γιατι ξαφνικα βρηκαν λεφτα, ειναι καπως..........
εγω συναδελφοι παρακολουθησα τα πεκ στη Ροδο πριν 2 χρονια και ακομα να μας πληρωσουν τα οδοιπορικα και το ξενοδοχειο ...ειναι πολλα τα εξοδα ειδικα αν πρεπει να κανεις και τις 3 φασεις εγω χρειαστηκε να κανω μονο την πρωτη φαση ,λογω προυπηρεσιας, και μου κοστισε 650-700 ευρω με πολλη οικονομια και πισω θα παρω ενα ποσο οχι ολα ,γιατι για παραδειγμα δεν σου πληρωνουν ξενοδοχειο το Σ/Κ που δεν γινονται μαθηματα αλλα δεν ειναι εφικτο παντα να γυρισεις σπιτι σου το Σ/Κ ,γιατι θα ξοδεψεις περισσοτερα .κατα γενικη ομολογια χασιμο χρονου και χρηματος ..ολοι εβριζαν γιατι υπηρετουσαμε και σε νησια και ηταν μεγαλη ταλαιπωρια και επισης δεν αξιζε καθολου .Δηλαδη πως λεμε ''επιμορφωση ''?...ε,καμια σχεση !ευχομαι να μην μπει κανενας αλλος σ'αυτη την ταλαιπωρια !
Παράθεση από: freesoulsophie στις Αυγούστου 02, 2010, 08:13:20 pmεγω συναδελφοι παρακολουθησα τα πεκ στη Ροδο πριν 2 χρονια και ακομα να μας πληρωσουν τα οδοιπορικα και το ξενοδοχειο ...ειναι πολλα τα εξοδα ειδικα αν πρεπει να κανεις και τις 3 φασεις εγω χρειαστηκε να κανω μονο την πρωτη φαση ,λογω προυπηρεσιας, και μου κοστισε 650-700 ευρω με πολλη οικονομια και πισω θα παρω ενα ποσο οχι ολα ,γιατι για παραδειγμα δεν σου πληρωνουν ξενοδοχειο το Σ/Κ που δεν γινονται μαθηματα αλλα δεν ειναι εφικτο παντα να γυρισεις σπιτι σου το Σ/Κ ,γιατι θα ξοδεψεις περισσοτερα .κατα γενικη ομολογια χασιμο χρονου και χρηματος ..ολοι εβριζαν γιατι υπηρετουσαμε και σε νησια και ηταν μεγαλη ταλαιπωρια και επισης δεν αξιζε καθολου .Δηλαδη πως λεμε ''επιμορφωση ''?...ε,καμια σχεση !ευχομαι να μην μπει κανενας αλλος σ'αυτη την ταλαιπωρια !Σημείωση:Αν είναι να γίνουν τα ΠΕΚ καλύτερα να ολοκληρωθούν πριν από την έναρξη των μαθημάτων,όπως έγινε πέρσι. Αν το πρωί έχετε μάθημα και το απόγευμα επιμόρφωση θα είναι λίγο μανίκι η υπόθεση. Τα ΠΕΚ πέρσι αποτελούσαν πρόγραμμα συγρηματοδοτούμενο από Ε.Ε. και το Ελληνικό κράτος.
Οι επιμορφούμενοι πρέπει να βρουν τρόπο να παρακολουθήσουν τα ΠΕΚ.Αν αυτό δεν είναι εφικτό μπορούν να τα αναβάλουν.Στην περίπτωση του ξαδελφού σου τί έγινε δηλ?Πάντως εμάς πέρσι,μας είπαν ότι τα ΠΕΚ γίνονται το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα,για να μη συμπίπτουν με τα μαθήματα.
Οπότε είτε υποχρεωτικά θα πας στο ΠΕΚ που έχεις κληθεί και το κενό στην τάξη θα είναι εις γνώση του υπουργείου, είτε θα τα ΠΕΚ λάβουν χώρα πριν ξεκινήσει η σχολική χρονιά. Δε γίνεται διαφορετικά.
Τα ΠΕΚ στα νησιά δε γίνονταν καθημερινές, παράλληλα με τα μαθήματα, αλλά σε 2 Παρασκευοσαββατοκύριακα, έτσι ώστε να εφικτές οι μετακινήσεις. Για παράδειγμα στα Δωδεκάνησα, γίνονταν στη Ρόδο και στην Κω, ανάλογα με το Γραφείο. Οι συνάδελφοι έρχονταν πχ στην Κω Παρασκευή και έφευγαν Κυριακή.Στη στεριά όμως, παρακολουθούσες τα ΠΕΚ μετά το σχολείο, για 2 εβδομάδες, και μάλιστα μπορεί να χρειαζόταν να μετακινηθείς και σε διπλανό νομό.Ιδίως η δεύτερη περίπτωση ήταν εξοντωτική γιατί μπορεί να χρειαζόταν να καλύψεις και 200 ή παραπάνω χιλιόμετρα τη μέρα, παράλληλα με το σχολείο.Αυτό που έγινε πέρσι, δηλαδή να ολοκληρωθούν τα ΠΕΚ πριν την έναρξη των σχολείων, ήταν κατά τη γνώμη μου το καλύτερο.