Σύνολο ψηφοφόρων: 62
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: fviki στις Οκτωβρίου 02, 2010, 11:04:14 pmΚαλησπερα παιδια!!μια ερωτηση, ειμαι νεοδιοριστη, θα πρεπει να κανω αιτηση για να παρακολουθησω τα ΠΕΚ???και αν ναι μεσω του σχολειου μου η θα πρεπει να παω στην διευθυνση???Οχι, συνηθως οι β'θμιες βγαζουν τον καταλογο ολων των υποχρεων για ΠΕΚ αφου ξερουν το δυναμικο τους
Καλησπερα παιδια!!μια ερωτηση, ειμαι νεοδιοριστη, θα πρεπει να κανω αιτηση για να παρακολουθησω τα ΠΕΚ???και αν ναι μεσω του σχολειου μου η θα πρεπει να παω στην διευθυνση???
Παιδιά να ρωτήσω κάτι κι εγώ;Eίμαι τρίτη χρονιά αναπληρώτρια και τα 2 προηγούμενα δεν έκανα πεκ(πρώτη χρονιά πήγα Οκτώβριο,πέρυσι ήμουν σε δυσπρόσιτο).Επειδή λέει και για αναπληρωτές εγώ τώρα θα πρέπει να το κάνω;Eίναι υποχρεωτικό;;;
σορρυ...και πάλι δε κατάλαβα..αν μείνω σε φιλικό σπίτι..έχω οικονομικό κέρδος??με 'αποζημειώνουν΄ και σε αυτήν την περίπτωση?
Παράθεση από: Lila_76 στις Οκτωβρίου 03, 2010, 02:50:38 pmΠαιδιά να ρωτήσω κάτι κι εγώ;Eίμαι τρίτη χρονιά αναπληρώτρια και τα 2 προηγούμενα δεν έκανα πεκ(πρώτη χρονιά πήγα Οκτώβριο,πέρυσι ήμουν σε δυσπρόσιτο).Επειδή λέει και για αναπληρωτές εγώ τώρα θα πρέπει να το κάνω;Eίναι υποχρεωτικό;;;Ναι είναι υποχρεωτικό, όλοι οι αναπληρωτές πρέπει να έχουν παρακολουθήσει το σεμινάριο (1 φορά)Μέχρι πέρυσι γινόταν αρχές Σεπτεμβρίου πριν αρχίσουν τα σχολεία
Παράθεση από: Stelios στις Οκτωβρίου 03, 2010, 02:56:20 pmΠαράθεση από: Lila_76 στις Οκτωβρίου 03, 2010, 02:50:38 pmΠαιδιά να ρωτήσω κάτι κι εγώ;Eίμαι τρίτη χρονιά αναπληρώτρια και τα 2 προηγούμενα δεν έκανα πεκ(πρώτη χρονιά πήγα Οκτώβριο,πέρυσι ήμουν σε δυσπρόσιτο).Επειδή λέει και για αναπληρωτές εγώ τώρα θα πρέπει να το κάνω;Eίναι υποχρεωτικό;;;Ναι είναι υποχρεωτικό, όλοι οι αναπληρωτές πρέπει να έχουν παρακολουθήσει το σεμινάριο (1 φορά)Μέχρι πέρυσι γινόταν αρχές Σεπτεμβρίου πριν αρχίσουν τα σχολείαΌχι όλοι.
Παράθεση από: AnnaB στις Οκτωβρίου 03, 2010, 02:57:26 pmΠαράθεση από: Stelios στις Οκτωβρίου 03, 2010, 02:56:20 pmΠαράθεση από: Lila_76 στις Οκτωβρίου 03, 2010, 02:50:38 pmΠαιδιά να ρωτήσω κάτι κι εγώ;Eίμαι τρίτη χρονιά αναπληρώτρια και τα 2 προηγούμενα δεν έκανα πεκ(πρώτη χρονιά πήγα Οκτώβριο,πέρυσι ήμουν σε δυσπρόσιτο).Επειδή λέει και για αναπληρωτές εγώ τώρα θα πρέπει να το κάνω;Eίναι υποχρεωτικό;;;Ναι είναι υποχρεωτικό, όλοι οι αναπληρωτές πρέπει να έχουν παρακολουθήσει το σεμινάριο (1 φορά)Μέχρι πέρυσι γινόταν αρχές Σεπτεμβρίου πριν αρχίσουν τα σχολείαΌχι όλοι.Ποιοί δεν χρειάζεται;