*

Ψηφοφορία

Πόσο χρήσιμα σας φάνηκαν τα ΠΕΚ που παρακολουθήσατε;

Πάρα πολύ
1 (1.6%)
Πολύ
2 (3.2%)
Αρκετά
8 (12.9%)
Ελάχιστα
23 (37.1%)
Καθόλου
28 (45.2%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 62

Αποστολέας Θέμα: Εισαγωγική επιμόρφωση (ΠΕΚ)  (Αναγνώστηκε 397993 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος alceste

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: Εισαγωγική επιμόρφωση (ΠΕΚ)
« Απάντηση #1498 στις: Οκτωβρίου 27, 2010, 07:11:29 pm »
Να ρωτησω κατι;Εμαθα τυχαια!οτι γινονται τωρα ΠΕΚ για ΑΜΩ,αναπληρωτες κτλ.Ειμαι ΑΜΩ και διοριστεα ασεπ του 2008 β φουρνιας,εχω προυπηρεσια 1 χρονο απο ωρομισθιο αρα εξαιρουμαι οταν θα γινω μονιμη απο την Α φαση ΠΕΚ,αν δε κανω λαθος.Αν παρακολουθησω τα ΠΕΚ για ΑΜΩ που γινονται τωρα κοντα στο σπιτι μου,θα αποφυγω και αλλη φαση,π.χ την

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:20:30 »

Αποσυνδεδεμένος pasxalisΠΕ02

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1499 στις: Οκτωβρίου 27, 2010, 07:18:35 pm »
Να ρωτησω κατι;Εμαθα τυχαια!οτι γινονται τωρα ΠΕΚ για ΑΜΩ,αναπληρωτες κτλ.Ειμαι ΑΜΩ και διοριστεα ασεπ του 2008 β φουρνιας,εχω προυπηρεσια 1 χρονο απο ωρομισθιο αρα εξαιρουμαι οταν θα γινω μονιμη απο την Α φαση ΠΕΚ,αν δε κανω λαθος.Αν παρακολουθησω τα ΠΕΚ για ΑΜΩ που γινονται τωρα κοντα στο σπιτι μου,θα αποφυγω και αλλη φαση,π.χ την

Αποσυνδεδεμένος marsak72

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1500 στις: Οκτωβρίου 27, 2010, 07:21:08 pm »
Ξερει κανεις για ΠΕΚ ΠΕΛΛΑΣ;Εγω ως αναπληρωτρια σ'αυτον τον νομο μπορω να παρακολουθησω στο Κιλκις που μενω; και πως γινεται επιλεγεσαι ή το ψαχνεις;

Αποσυνδεδεμένος alceste

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1501 στις: Οκτωβρίου 27, 2010, 07:24:18 pm »
Eυχαριστω Akis71,αρα απλα θα ταλαιπωρηθω τζαμπα και θα αναστατωσω και το προγραμμα μου το απογευμα.Ειπα μηπως αποφυγω τιποτα και δε με τρεχουνε ωε νεοδιοριστη.Αρα θα κανω τοτε τα ΠΕΚ οχι τωρα αφου δεν κερδιζω τιποτα.Δεν ειναι υποχρεωτικα μου ειπαν

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:20:30 »

Αποσυνδεδεμένος xristis23

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1502 στις: Οκτωβρίου 27, 2010, 07:53:30 pm »
Ξερει κανεις για ΠΕΚ ΠΕΛΛΑΣ;Εγω ως αναπληρωτρια σ'αυτον τον νομο μπορω να παρακολουθησω στο Κιλκις που μενω; και πως γινεται επιλεγεσαι ή το ψαχνεις;

για να παρακολουθήσεις σε άλλο πεκ από αυτό που ανήκεις πρέπει να επικαλεστείς λόγους υγείας ή αν έχεις αδεια κύησης ή ανατροφής.
κανεις υπεύθυνη δήλωση στο πεκκ που θες να πας και αν σε δεχτούν

Αποσυνδεδεμένος trelenioum

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1503 στις: Οκτωβρίου 27, 2010, 11:05:00 pm »
με την κρητη ξερει κανεις? ειχε ακουστει οτι φετος μπορει ολοι να παμε ηρακλειο...αποοολη την κρητη....την βαψαμε? ξερει κανεισ?
τι να πει κανεις για το υπουργειο της αλληνης....

Αποσυνδεδεμένος maraki_1981

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1504 στις: Οκτωβρίου 27, 2010, 11:48:16 pm »
παιδια και εγω για κρητη ενδιαφερομαι. ειμαι ακω κανονικου προγραμματος. ειναι υποχρεωτικα? αν δεν πασ τι γινεται?? εχει βγει κανενα προγραμμα που θε γινουν κλπ?

Αποσυνδεδεμένος chaos_2000

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1505 στις: Οκτωβρίου 28, 2010, 08:59:30 am »
ΠΕΚ = απογοήτευση. Παρακολουθήσαμε  διδακτική μαθηματικών, ως αναπληρωτές ΠΕ04.01.... Πέραν τούτου, από τις 5 μέρες, η 1 έγινε ουσιαστική δουλειά. Πληρώσαμε του κόσμου τα λεφτά στο πήγαινε-έλα, και ακόμα να τα πάρουμε. Και θέλουν να τα ξαναπαρακολουθήσουμε... Ελπίζω να μην ξαναζήσω την περσινή παρωδία
http://www.alfavita.gr/artro.php?id=12972

Αποσυνδεδεμένος linant

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω τα πιτσιρίκια
    • Προφίλ
« Απάντηση #1506 στις: Οκτωβρίου 28, 2010, 09:06:34 am »
με την κρητη ξερει κανεις? ειχε ακουστει οτι φετος μπορει ολοι να παμε ηρακλειο...αποοολη την κρητη....την βαψαμε? ξερει κανεισ?
[/quote
Εγώ είμαι διορισμένη από το 2009 και επειδή δεν παρακολούθησα τα ΠΕΚ περυσι (δεν είχαν γίνει για τους ΠΕ06) θα τα παρακολουθήσω φέτος. Πήρα στο Ηράκλειο, σε ένα πολυ εξυπηρετικό κύριο, και μου είπε να γραφτώ σε μία λίστα (λεέι αναλυτικά βήματα στο σαιτ της δ/θμιας Ηρακλείου). Αν η λίστα από κάθε περιοχή είναι μεγάλη τότε καποια ΠΕΚ, όχι όλα, θα γίνουν σε εκείνη την περιοχή (εγώ είμαι από Ρέθυμνο), ειδεμή όλα θα γίνουν στο Ηράκλειο. Επίσης μου είπε ότι ξεκινάνε 19/11 έως 12/12. Περισσότερες λεπτομερειες δεν ήξερε να μου πει. Για τους αναπληρωτές δεν ξέρω να σας απαντήσω. Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι.

Αποσυνδεδεμένος trelenioum

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1507 στις: Οκτωβρίου 28, 2010, 01:16:31 pm »
το τελικο προγραμμα και μερος ποτε θα βγει σε σχεση με το ποτε ξεκιναει?
τι να πει κανεις για το υπουργειο της αλληνης....

Αποσυνδεδεμένος despoina25

• Συνδρομητής
  • Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1508 στις: Οκτωβρίου 28, 2010, 02:22:12 pm »
    Μόλις μάθαμε ότι έχει απαγορευτικό γι 'απόψε από δυτικές Κυκλάδες, οπότε δε μπορούμε να είμαστε αύριο 5 η ώρα στον Περαιά, γιατί το επόμενο καράβι θα φύγει αύριο το απόγευμα.   Τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις; Ακόμη και αν προσκομίσουμε βεβαίωση από το λιμενικό χρεωνόμαστε απουσία 4 ωρών; Δεν είναι άδικο αυτό;  Κι αν είναι να έχει απαγορευτικά τώρα που ο καιρός είναι σχετικά καλός, τι θα γίνει από τα τέλη Νοέμβρη και μετά, όταν θα έχουμε και τα περισσότερα σεμινάρια;   Οι άνθρωποι είναι απαράδεκτοι. Δε σκέφτονται ότι δεν έχουν όλα τα νησιά την ίδια προσβασιμότητα....

Αποσυνδεδεμένος jimy100

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1509 στις: Οκτωβρίου 28, 2010, 02:27:39 pm »
    Μόλις μάθαμε ότι έχει απαγορευτικό γι 'απόψε από δυτικές Κυκλάδες, οπότε δε μπορούμε να είμαστε αύριο 5 η ώρα στον Περαιά, γιατί το επόμενο καράβι θα φύγει αύριο το απόγευμα.   Τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις; Ακόμη και αν προσκομίσουμε βεβαίωση από το λιμενικό χρεωνόμαστε απουσία 4 ωρών; Δεν είναι άδικο αυτό;  Κι αν είναι να έχει απαγορευτικά τώρα που ο καιρός είναι σχετικά καλός, τι θα γίνει από τα τέλη Νοέμβρη και μετά, όταν θα έχουμε και τα περισσότερα σεμινάρια;   Οι άνθρωποι είναι απαράδεκτοι. Δε σκέφτονται ότι δεν έχουν όλα τα νησιά την ίδια προσβασιμότητα....

Πάρτε ένα τηλέφωνο αύριο και πείτε τους να μην τολμήσουν να σας βάλουν απουσίες. Θα το αναφέρουμε κι εμείς από τις ανατολικές κυκλάδες που μπορούμε να πάμε. Τέτοια φαινόμενα θα είναι συνηθισμένα για τα νησιά τώρα το χειμώνα. Σιγά μην χάσει η βένετιά βελόνι με τα ΠΕΚ της πλάκας...

Αποσυνδεδεμένος despoina25

• Συνδρομητής
  • Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1510 στις: Οκτωβρίου 28, 2010, 03:04:43 pm »

Πάρτε ένα τηλέφωνο αύριο και πείτε τους να μην τολμήσουν να σας βάλουν απουσίες. Θα το αναφέρουμε κι εμείς από τις ανατολικές κυκλάδες που μπορούμε να πάμε. Τέτοια φαινόμενα θα είναι συνηθισμένα για τα νησιά τώρα το χειμώνα. Σιγά μην χάσει η βένετιά βελόνι με τα ΠΕΚ της πλάκας...

Ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση!  Και ο διευθυντής μας είπε ότι θα τους πάρουμε τηλέφωνο από το  σχολείο. Απλώς αυτό που μ 'εκνεύρισε απίστευτα σήμερα είναι ότι πιθανότατα το δρομολόγιο θα μπορούσε να φύγει απόψε (καθώς ο καιρός είναι αρκετά καλός), αλλά τελικά - απ' ό,τι μου εξομολογήθηκε μια υπάλληλος τουριστικού- είπαν να μην το στείλουν το πλοίο προς τα εδώ, γιατί οι περισσότεροι έφυγαν από χθες λόγω αργίας! Επειδή δηλαδή δεν κόπηκαν πολλά εισιτήρια προς και από  Σέριφο-Σίφνο και Μήλο, είπαν να μην κάνουν τον κόπο. Και φυσικά δεν προβλέπεται να αργήσει λίγες ώρες, πολύ απλά μας είπαν ότι δε θα έρθει καθόλου, ούτε αύριο το πρωί για να μας εξυπηρετήσει. Και μάλιστα το κορυφαίο ήταν όταν η συγκεκριμένη γύρισε και μου είπε: "μα καλά, γιατί δεν έφυγες από εχθές;", λες και την 28η δεν πρέπει να είμαστε και κάποιοι άνθρωποι στο σχολείο, πρέπει όλοι να την κάνουμε! Στην τελική, εμένα χθες το εισιτήριο μου το έκοψαν κανονικά και ένας λιμενικός μου είπε ότι θα ανεβούν κάπως τα μποφόρ, αλλά το πλοίο θα φύγει κανονικά (και σημειωτέον δεν υπήρχε άλλο νωρίτερα για σήμερα, μόνο ένα στις 23.45). 

Αποσυνδεδεμένος ΡΙΚΑ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1511 στις: Οκτωβρίου 28, 2010, 04:02:32 pm »
Για αναπληρωτες ΠΕ60 στην Ευβοια γνωριζει κανεις ποτε ειναι και πως θα μαθουμε αν ειμαστε?
Πρεπει δηλαδη να εχει καποιος ιντερνετ για να ενημερωθει?

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182587
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)