Σύνολο ψηφοφόρων: 62
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ρωτησω κατι;Εμαθα τυχαια!οτι γινονται τωρα ΠΕΚ για ΑΜΩ,αναπληρωτες κτλ.Ειμαι ΑΜΩ και διοριστεα ασεπ του 2008 β φουρνιας,εχω προυπηρεσια 1 χρονο απο ωρομισθιο αρα εξαιρουμαι οταν θα γινω μονιμη απο την Α φαση ΠΕΚ,αν δε κανω λαθος.Αν παρακολουθησω τα ΠΕΚ για ΑΜΩ που γινονται τωρα κοντα στο σπιτι μου,θα αποφυγω και αλλη φαση,π.χ την
Ξερει κανεις για ΠΕΚ ΠΕΛΛΑΣ;Εγω ως αναπληρωτρια σ'αυτον τον νομο μπορω να παρακολουθησω στο Κιλκις που μενω; και πως γινεται επιλεγεσαι ή το ψαχνεις;
με την κρητη ξερει κανεις? ειχε ακουστει οτι φετος μπορει ολοι να παμε ηρακλειο...αποοολη την κρητη....την βαψαμε? ξερει κανεισ?[/quoteΕγώ είμαι διορισμένη από το 2009 και επειδή δεν παρακολούθησα τα ΠΕΚ περυσι (δεν είχαν γίνει για τους ΠΕ06) θα τα παρακολουθήσω φέτος. Πήρα στο Ηράκλειο, σε ένα πολυ εξυπηρετικό κύριο, και μου είπε να γραφτώ σε μία λίστα (λεέι αναλυτικά βήματα στο σαιτ της δ/θμιας Ηρακλείου). Αν η λίστα από κάθε περιοχή είναι μεγάλη τότε καποια ΠΕΚ, όχι όλα, θα γίνουν σε εκείνη την περιοχή (εγώ είμαι από Ρέθυμνο), ειδεμή όλα θα γίνουν στο Ηράκλειο. Επίσης μου είπε ότι ξεκινάνε 19/11 έως 12/12. Περισσότερες λεπτομερειες δεν ήξερε να μου πει. Για τους αναπληρωτές δεν ξέρω να σας απαντήσω. Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι.
Μόλις μάθαμε ότι έχει απαγορευτικό γι 'απόψε από δυτικές Κυκλάδες, οπότε δε μπορούμε να είμαστε αύριο 5 η ώρα στον Περαιά, γιατί το επόμενο καράβι θα φύγει αύριο το απόγευμα. Τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις; Ακόμη και αν προσκομίσουμε βεβαίωση από το λιμενικό χρεωνόμαστε απουσία 4 ωρών; Δεν είναι άδικο αυτό; Κι αν είναι να έχει απαγορευτικά τώρα που ο καιρός είναι σχετικά καλός, τι θα γίνει από τα τέλη Νοέμβρη και μετά, όταν θα έχουμε και τα περισσότερα σεμινάρια; Οι άνθρωποι είναι απαράδεκτοι. Δε σκέφτονται ότι δεν έχουν όλα τα νησιά την ίδια προσβασιμότητα....
Παράθεση από: despoina25 στις Οκτωβρίου 28, 2010, 02:22:12 pm Μόλις μάθαμε ότι έχει απαγορευτικό γι 'απόψε από δυτικές Κυκλάδες, οπότε δε μπορούμε να είμαστε αύριο 5 η ώρα στον Περαιά, γιατί το επόμενο καράβι θα φύγει αύριο το απόγευμα. Τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις; Ακόμη και αν προσκομίσουμε βεβαίωση από το λιμενικό χρεωνόμαστε απουσία 4 ωρών; Δεν είναι άδικο αυτό; Κι αν είναι να έχει απαγορευτικά τώρα που ο καιρός είναι σχετικά καλός, τι θα γίνει από τα τέλη Νοέμβρη και μετά, όταν θα έχουμε και τα περισσότερα σεμινάρια; Οι άνθρωποι είναι απαράδεκτοι. Δε σκέφτονται ότι δεν έχουν όλα τα νησιά την ίδια προσβασιμότητα....Πάρτε ένα τηλέφωνο αύριο και πείτε τους να μην τολμήσουν να σας βάλουν απουσίες. Θα το αναφέρουμε κι εμείς από τις ανατολικές κυκλάδες που μπορούμε να πάμε. Τέτοια φαινόμενα θα είναι συνηθισμένα για τα νησιά τώρα το χειμώνα. Σιγά μην χάσει η βένετιά βελόνι με τα ΠΕΚ της πλάκας...