Σύνολο ψηφοφόρων: 62
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η εισαγωγικη επιμόρφωση των νεοδιόριστων γίνεται σε τρεις φάσεις.Η πρώτη ,διάρκειας 60 ωρών είναι υποχρεωτική για όλους .Κανονικά μπορείς να απουσιάσεις μόνο 6 ώρες (το 10%),αλλά αυτό εξαρτάται και από το κέντρο επιμόρφωσης.Το πότε θα γίνει η επιμόρφωση δεν είναι ούτε αυτό σίγουρο. Εγώ την είχα κάνει Δεκέμβριο, φέτος όμως προγραματίζεται να γίνει πολύ νωρίτερα. Με το πιστοποιητικό της στατολογίας είσαι σίγουρα εντάξει,το πιστοποιητικό υγείας πρέπει να έχει εκδοθεί τους δύο τελευταίους μήνες πριν το διορισμό και άδεια διδασκαλίας δεν χρειάζεται.
αγαπητε χρειαζεσαι αντιγραφο πτυχιου επικυρωμενο με βαθμολογια δεκατων και ημερομηνια κτησης-επισης χρειαζεσαι πιστοποιητικο στρατολογιας τυπου Α ,οσοι πηγαμε στρατο γνωριζουμε τι ειναι-και τελος αυτην την υγειονομικη βεβαιωση γιατην οποια περιμενω καποιος να μας διαφωτισει επιτελουςοσο για την ανακοινωση του alfavita ουδεν σχολιο!!εχω κουραστει να μιλαω για την αδικια που συντελειται εις βαρος μας απο το ''αναπληρωτιλικι''-ας κανουν οτι θελουν οι κυριοι του ΥΠΕΠΘ και αλλωστε δε μπορω να σωσω εγω το κοσμο-ευχομαι στα καημενα τα παιδακια-συναδελφους που θα δωσουν τωρα ασεπ καλο κουραγιο με αυτο το κακο που τους βρηκε λογω των μειωμενων θεσεωναυτο που αναμενω απο μερα σε μερα ειναι η εγκυκλιος μας και τιποτε αλλο!
Ti ακριβως πρεπει να ζητησουμε για το πιστοποιητικο συναδελφε ΜΟΝΙΜΕ?Ποια αλλα χαρτια πρεπει να μαζεψω σιγα σιγα?
αν δηλαδη εγω που ειμαι σαλονικιος,παω τη δευτερα και το βγαλω,ασχετα με το που θα με διορισουν,ειναι οκ?νομιζω οτι ειναι δουλεια που πρεπει να γινει απο τωρα ωστε να γλυτωσουμε το αγχος των τελευταιων ημερων και μαλιστα σε μια περιοδο(τελη ιουλιου-αρχες αυγουστου) που χαρακτηριζεται απο την κατα κορον απουσια νοσοκομειακων ιατρων και απο την υπολειτουργια ολων των κρατικων φορεων,ειδικα αυτων που σχετιζονται με την υγεια.