*

Ψηφοφορία

Πόσο χρήσιμα σας φάνηκαν τα ΠΕΚ που παρακολουθήσατε;

Πάρα πολύ
1 (1.6%)
Πολύ
2 (3.2%)
Αρκετά
8 (12.9%)
Ελάχιστα
23 (37.1%)
Καθόλου
28 (45.2%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 62

Αποστολέας Θέμα: Εισαγωγική επιμόρφωση (ΠΕΚ)  (Αναγνώστηκε 398848 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος MONIMOS26

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Εισαγωγική επιμόρφωση (ΠΕΚ)
« Απάντηση #224 στις: Ιουνίου 26, 2008, 10:29:22 am »
ετσι ετσι καλε μου resident!!!χαιρομαι που με ''πιανεις''!!!!!
ΠΕ 02

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:12:25 »

Αποσυνδεδεμένος filologos

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #225 στις: Ιουνίου 26, 2008, 10:50:57 am »
Η εισαγωγικη επιμόρφωση των νεοδιόριστων γίνεται σε τρεις φάσεις.Η πρώτη ,διάρκειας 60 ωρών είναι υποχρεωτική για όλους .Κανονικά μπορείς να απουσιάσεις μόνο 6 ώρες (το 10%),αλλά αυτό εξαρτάται και από το κέντρο επιμόρφωσης.Το πότε θα γίνει η επιμόρφωση δεν είναι ούτε αυτό σίγουρο. Εγώ την είχα κάνει Δεκέμβριο, φέτος όμως προγραματίζεται να γίνει πολύ νωρίτερα. Με το πιστοποιητικό της στατολογίας είσαι σίγουρα εντάξει,το πιστοποιητικό υγείας πρέπει να έχει εκδοθεί τους δύο τελευταίους μήνες πριν το διορισμό και άδεια διδασκαλίας δεν χρειάζεται.
Καλημερα!Τι ακριβως σημαινει οτι το πιστοποιητικο υγειας πρεπει να εχει εκδοθει τους δυο τελευταιους μηνες πριν το διορισμο?Πρεπει απο τωρα δηλαδη να το βγαλω?

Αποσυνδεδεμένος gspiropoylos

• Πλήρες μέλος
  • Όταν μεγαλώσω θα γίνω νηπιαγωγός!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #226 στις: Ιουνίου 26, 2008, 11:53:21 am »
Μπορείς από τις αρχές Ιουλίου να το βγάλεις.Αποφεύγεις έτσι το συνωστισμό των τελευταίων ημερών. Επίσης να γνωρίζετε ότι ζητούν διαφορετικές εξετάσεις σε κάθε νομαρχία.Εγώ έκανα το λάθος να το βγάλω Κυκλάδες και μου ζήτησαν 11(!!!) διαφορετικες εξετάσεις. Αντίθετα στη νομαρχία Αθηνών η διαδικασία είναι πολύ πιο απλή και σύντομη.
Μη λες πάντα όσα γνωρίζεις αλλά γνώριζε πάντα όσα λες.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #227 στις: Ιουνίου 26, 2008, 12:23:47 pm »
παιδια εγω πιστευω οτι πρεπει να μετραμε αντιστροφα,οσο αφορα την εγκυκλιο-περυσι βγηκε 31 Ιουλιου αλλα εφετος και λογω της απουσιας διορθωσεως γραπτων κτλ ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα βγει νωριτερα οποτε μαλλον θα πρεπει να αρχισουμε να μετραμε μερες!!ειμαστε ήδη στο χειλος του ιουνιου!κια φανταστειτε οτι καποτε λεγαμε οτι εχουμε ακ0οομη μπροστα μας 3,4,5, μηνες!!
ΠΕ 02

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:12:25 »

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #228 στις: Ιουνίου 26, 2008, 11:59:40 pm »
αν παω τριτη να βγαλω αυτο το πιστοποιητικο υγειας για να τελειωνω ειναι καλα?γνωριζει κανεις?μιλαω για νομαρχια θεσνικης φυσικα!λεω να τα εχω ολα τα δικαιολογητικα ετοιμα
ΠΕ 02

Αποσυνδεδεμένος filologos

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #229 στις: Ιουνίου 27, 2008, 12:48:53 am »
Ti ακριβως πρεπει να ζητησουμε για το πιστοποιητικο συναδελφε ΜΟΝΙΜΕ?Ποια αλλα χαρτια πρεπει να μαζεψω σιγα σιγα?Εν τω μεταξυ μηπως ειδες την ανακοινωση απο το alfavita για το νομοσχεδιο των διορισμων?Ποια ειναι η αποψη σου?

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #230 στις: Ιουνίου 27, 2008, 02:03:49 am »
αγαπητε  χρειαζεσαι αντιγραφο πτυχιου επικυρωμενο με βαθμολογια δεκατων και ημερομηνια κτησης-επισης χρειαζεσαι πιστοποιητικο στρατολογιας τυπου Α ,οσοι πηγαμε στρατο γνωριζουμε τι ειναι-και τελος αυτην την υγειονομικη βεβαιωση γιατην οποια περιμενω καποιος να μας διαφωτισει επιτελους
οσο για την ανακοινωση του alfavita ουδεν σχολιο!!εχω κουραστει να μιλαω για την αδικια που συντελειται εις βαρος μας απο το ''αναπληρωτιλικι''-ας κανουν οτι θελουν οι κυριοι του ΥΠΕΠΘ και αλλωστε δε μπορω να σωσω εγω το κοσμο-ευχομαι στα καημενα τα παιδακια-συναδελφους που θα δωσουν τωρα ασεπ καλο κουραγιο με αυτο το κακο που τους βρηκε λογω των μειωμενων θεσεων
αυτο που αναμενω απο μερα σε μερα ειναι η εγκυκλιος μας και τιποτε αλλο!
ΠΕ 02

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #231 στις: Ιουνίου 27, 2008, 02:36:37 am »
 ??? ::) ??? ::)
Τα περισσότερα από τα μηνύματα που έχουν γραφτεί έχουν σχέση με το θέμα: "Επιμορφωτικά Σεμινάρια Νεοδιόριστων"?
Αν κάθε φορά η συζήτηση πρόκειται να γυρίζει στο πότε θα βγει η εγκύκλιος για του μόνιμους, τι δικαιολογητικά χρειάζονται κτλ γιατί δεν μεταφέρονται όλα αυτά τα θέματα σε ένα με έναν κάπως ποιο γενικό τίτλο παρά ανοίγουμε για κάθε υπό-ερώτημα κι ένα νέο θέμα?
Αν εμείς που είμαστε εκπαιδευτική δεν μπορούμε να μείνουμε εντός θέματος τότε....

(αν και οφείλω να ομολογήσω πως κι εγώ έχω πολλές φορές συμβάλει στον αποπροσανατολισμό ενός θέματος είτε κάνοντας χιούμορ, είτε σχολιάζοντας μια επιμέρους λεπτομέρεια αλλά,  όλο και πιο συχνά τελευταία αντιλαμβάνομαι ότι η τάση μας αυτή έχει αρχίσει να γίνεται ο κανόνας στα περισσότερα θέματα :-[)
"Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι. Εκείνοι που βλέπουν, εκείνοι που βλέπουν όταν τους δείχνουν κι εκείνοι που δεν βλέπουν." Λεονάρντο Ντα

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
  • ......της συννεφιάς ρηγόπουλο.....
    • Προφίλ
« Απάντηση #232 στις: Ιουνίου 27, 2008, 08:07:27 am »
αγαπητε  χρειαζεσαι αντιγραφο πτυχιου επικυρωμενο με βαθμολογια δεκατων και ημερομηνια κτησης-επισης χρειαζεσαι πιστοποιητικο στρατολογιας τυπου Α ,οσοι πηγαμε στρατο γνωριζουμε τι ειναι-και τελος αυτην την υγειονομικη βεβαιωση γιατην οποια περιμενω καποιος να μας διαφωτισει επιτελους
οσο για την ανακοινωση του alfavita ουδεν σχολιο!!εχω κουραστει να μιλαω για την αδικια που συντελειται εις βαρος μας απο το ''αναπληρωτιλικι''-ας κανουν οτι θελουν οι κυριοι του ΥΠΕΠΘ και αλλωστε δε μπορω να σωσω εγω το κοσμο-ευχομαι στα καημενα τα παιδακια-συναδελφους που θα δωσουν τωρα ασεπ καλο κουραγιο με αυτο το κακο που τους βρηκε λογω των μειωμενων θεσεων
αυτο που αναμενω απο μερα σε μερα ειναι η εγκυκλιος μας και τιποτε αλλο!

Εκ μέρους των καημένων παιδακίων θέλω να σε ευχαριστήσω.............
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 27, 2008, 08:08:58 am από Αγάπη »

Δε θέλω του κισσού το πλάνο ψήλωμα,σε ξένα αναστηλώματα δεμένο.
Θέλω να είμαι ένα καλάμι,ένα χαμόκλαδο,μα όσο ανεβαίνω,μόνος ν' ανεβαίνω.

Αποσυνδεδεμένος Dotore

• Νέο μέλος
  • *
  • Αδιόριστοι Ξυπνήστε!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #233 στις: Ιουνίου 27, 2008, 09:00:18 am »
Ti ακριβως πρεπει να ζητησουμε για το πιστοποιητικο συναδελφε ΜΟΝΙΜΕ?Ποια αλλα χαρτια πρεπει να μαζεψω σιγα σιγα?

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ
ΟΙ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥΣ

Σύμφωνα με έγγραφο υπηρεσίας του υπουργείου Παιδείας οι νεοδιόριστοι κατά την ορκωμοσία τους θα πρέπει να καταθέσουν τα ακόλουθα δικαιολογητικά :

1. Πρωτόκολλο ορκωμοσίας εις 4/πλουν *
2. Αναφορά ανάληψης υπηρεσίας *
3. Ατομικά στοιχεία εκπαιδευτικού *
4. Έντυπο περιουσιακής κατάστασης *
5. Αντίγραφο πτυχίου
6. Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας
7. Αντίγραφο φορολογικής δήλωσης ή εκκαθαριστικού
8. Πιστοποιητικό Υγείας από Α/θμια Υγειονομική Επιτροπή
9.

Αποσυνδεδεμένος pariel

• Έμπειρο μέλος
  • Για να πετύχεις, μην παίρνεις τίποτε προσωπικά
    • Προφίλ
« Απάντηση #234 στις: Ιουνίου 27, 2008, 11:38:49 am »
Η επιμόρφωση φέτος λέγεται ότι θα γίνει πριν την έναρξη οτυ σχολικού έτους. Μπορεί κάποιος να μην την κάνει την πρώτη χρονιά.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #235 στις: Ιουνίου 27, 2008, 04:51:36 pm »
mat εχεις δικαιο οτι ξεφυγε λιγο η κουβεντα αλλα ας μην ειμαστε τοσο σκληροι και αρχαιστες με το ολο ζητημα-απλα ολοι εχουμε το αγχος της εγκυκλιου και το διοχετευουμε ποικιλοτροπως οποτε σε παρακαλω be patient-δε νομιζω αλλωστε οτι υπαρχει εδω μεσα διοριστεος του ασεπ της β φουρνιας που να μη ξυπνα και να μη κοιμαται καθε μερα με την ημερομηνια της εκδοσης της εγκυκλιου στα εγκεφαλικα του ημισφαιρια,ετσι?
οσο αφορα το πιστοποιτηιτικο,ευχαριστουμε θερμα τον dotore για την παραθεση του σχετικου thread-
αν δηλαδη εγω που ειμαι σαλονικιος,παω τη δευτερα και το βγαλω,ασχετα με το που θα με διορισουν,ειναι οκ?
νομιζω οτι ειναι δουλεια που πρεπει να γινει απο τωρα ωστε να γλυτωσουμε το αγχος των τελευταιων ημερων και μαλιστα σε μια περιοδο(τελη ιουλιου-αρχες αυγουστου) που χαρακτηριζεται απο την κατα κορον απουσια νοσοκομειακων ιατρων και απο την υπολειτουργια ολων των κρατικων φορεων,ειδικα αυτων που σχετιζονται με την υγεια.
ΠΕ 02

Αποσυνδεδεμένος Dotore

• Νέο μέλος
  • *
  • Αδιόριστοι Ξυπνήστε!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #236 στις: Ιουνίου 27, 2008, 05:08:52 pm »
αν δηλαδη εγω που ειμαι σαλονικιος,παω τη δευτερα και το βγαλω,ασχετα με το που θα με διορισουν,ειναι οκ?

νομιζω οτι ειναι δουλεια που πρεπει να γινει απο τωρα ωστε να γλυτωσουμε το αγχος των τελευταιων ημερων και μαλιστα σε μια περιοδο(τελη ιουλιου-αρχες αυγουστου) που χαρακτηριζεται απο την κατα κορον απουσια νοσοκομειακων ιατρων και απο την υπολειτουργια ολων των κρατικων φορεων,ειδικα αυτων που σχετιζονται με την υγεια.

Ασφαλώς.

Ορθή σκέψη!

Αποσυνδεδεμένος gspiropoylos

• Πλήρες μέλος
  • Όταν μεγαλώσω θα γίνω νηπιαγωγός!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #237 στις: Ιουνίου 27, 2008, 06:51:57 pm »
Το πιστοποιητικό από την υγειονομική επιτροπή δεν το υποβάλλετε μαζί με την αίτηση διορισμού, αλλά όταν ορκιστείτε και κάνετε ανάληψη υπηρεσίας (1/9)
Μη λες πάντα όσα γνωρίζεις αλλά γνώριζε πάντα όσα λες.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182686
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 573
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)