Σύνολο ψηφοφόρων: 62
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σας, έχω την εξής απορία:Είναι δυνατόν μια ΔΔΕ να μη δίνει το δικαίωμα στους εκπαιδευτικούς που οφείλουν τα ΠΕΚ να τα παρακολουθήσουν, για να μην υπολειτουργήσει το σχολείο που βρίσκεται σε νησί;Και ιδίως στη δικιά μου περίπτωση, που ενώ είμαι 2ο χρόνο διορισμένη, δεν έχω παρακολουθήσει ΠΕΚ,επειδή πέρισυ διορίστηκα μετά την υλοποίηση της Α φάσης και δεν μου έδωσαν δικαίωμα παρακολούθησης των υπολοίπων και είναι απαραίτητο φέτος για τη μονιμποίησή μου...Μάλιστα,μας λένε από τη Διεύθυνση ότι μονιμοποιούμαστε και άνευ παρακολούθησης ΠΕΚ!Όποιος γνωρίζει, ας μου απαντήσει,παρακαλώ...Thanks!
Όσοι έχουν παιδαγωγική κατάρτιση παρακολουθούν μόνο την Γ' φάση.Απορία - Είσαι Εβρίτης/τισσα ?
Και τεκμηριώνω για να μην το αφήσω μισό και υπάρχει παρεξήγηση.....Από Αρ. Πρωτ. 99754/Δ3 (28-9-2006) απόφαση του ΥΠΕΠΘ (την έχω μπροστά μου αλλά δεν μπορώ να την σκανάρω) παραθέτω το εξής ......να ενημερώσουν όλους τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς ότι οφείλουν να παρακολουθήσουν όλοι ανεξαιρέτως το ....ΠΕΚ.... ακόμα και κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος, μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης, πτυχίου ΠΑΤΕΣ-ΑΣΕΤΕΜ ΣΕΛΕΤΕ διότι βάσει νόμου ..... η παρακολούθηση του είναι απαραίτητη προυπόθεση για την μονιμοποίηση τους....