Σύνολο ψηφοφόρων: 62
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΓΙΑ ΠΕΚ Επιλέξιμες δαπάνες αναφορικά με το πρόγραμμα της Εισαγωγικής Επιμόρφωσης θεωρούνται οι ακόλουθες:α) Αμοιβή επιμορφωτών κατά διδακτική ώρα, δαπάνες μετακίνησης, διανυκτέρευσης και ημερήσιας αποζημίωσης, όπως ορίζει ο νόμος.β) Δαπάνες μετακίνησης, διανυκτέρευσης και ημερήσιας αποζημίωσης των επιμορφουμένων, όπως ορίζει ο νόμος για όσους καλούνται να παρακολουθήσουν το Πρόγραμμα Επιμόρφωσης.γ) Έντυπα και γραφική ύλη. Προμήθεια έντυπου υλικού ( χαρτιά, τετράδια, κ.λπ.), γραφικής ύλης, δισκετών, C.Ds, αναλώσιμων υλικών φωτοτυπικών μηχανημάτων ή εκτυπωτών. Έξοδα πολλαπλών εκτυπώσεων.δ) Υλικά άμεσης ανάλωσης (Υλικά θέρμανσης, καθαριότητας, φαρμακείου). ε) Υπηρεσίες καθαρισμού των χώρων επιμόρφωσης.στ) Ταχυδρομικά έξοδα.ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ!ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ...
Πάντως έμαθα ότι τα ΠΕΚ για τους νεοδιόριστους της Εύβοιας θα γίνουν στο Λύκειο ΚΑνήθου, στη Χαλκίδα. Πάλι καλά, όρεξη είχαμε να πάμε Λαμία όπως είχε ακουστεί αρχικά... Κι αυτό το έμαθα από την "Πηγή"... Είμαστε και πολλοί στην Εύβοια.
Ερώτηση κρίσεως: ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ τίποτα στα ΠΕΚ;Το σημερινό εισηγητή (έχω την τύχη ή την ατυχία τους περισσότερους να τους γνωρίζω ήδη από ΙΕΚ και ΤΕΙ που έχω δουλέψει, ως ντόπιο στοιχείο που είμαι ) δεν θα ήθελα ποτέ να τον έχω καθηγητή, αν ήμουν μαθήτρια (συνάδελφος ΠΕ19 είναι). Συνεχώς έπεφτε σε αντιφάσεις, και ανάθεμα κι αν ήξερε ο ίδιος τι ήθελε να μας πει...Το μόνο χρήσιμο που έκανε, είναι που μας μοίρασε φωτοτυπίες με κανονισμούς, ΦΕΚ, προγράμματα σπουδών, ύλη του βιβλίου γυμνασίου που πρέπει να "βγει" ανά τάξη, οπότε δεν πήγε χαμένο το τετράωρο...