Σύνολο ψηφοφόρων: 62
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστω για την απαντηση.Μηπως θυμασαι αυτες οι 60 ωρες σε ποσες μερες ηταν μοιρασμενες; Περιπου ποσες ωρες κανατε τη μερα;
ειρηνη εδω ειναι 2 βδομαδες δηλ 10 μερες απο 6 ωρουλες τη μερα2. Χρόνος υλοποίησης και διάρκεια της Α' Φάσης: α) Η Α' Φάση του Προγράμματος για τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς διαρκεί 60 ώρες αρχίζει στις 24 Αυγούστου του 2009 και ολοκληρώνεται στις 04 Σεπτεμβρίου του 2009. Για το χρονικό διάστημα υλοποίησης της Α' Φάσης του Προγράμματος, οι επιμορφούμενοι εκπαιδευτικοί απαλλάσσονται της υποχρέωσης παρουσίας στο σχολείο που τοποθετήθηκαν.
Παράθεση από: irene.a στις Αυγούστου 17, 2009, 02:58:27 pmΕυχαριστω για την απαντηση.Μηπως θυμασαι αυτες οι 60 ωρες σε ποσες μερες ηταν μοιρασμενες; Περιπου ποσες ωρες κανατε τη μερα;Δεν θυμάμαι ακριβώς...Έχω την εντύπωση πως ήταν 12 μέρες 5ωρα και κάναμε 4-9 το βράδυ καπάκι μετά το σχολείο!!!!Μη μου θυμίζετε αυτό τον εφιάλτη
Παρουσιάστηκα σήμερα στην π.ε ανατολικής αττικής και μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά τους έδωσα και θεωρημένο αντίγραφο παρακολούθησης της πρώτης φάσης των πεκ που παρακολούθησα πέρυσι. Χθες που τους πήρα τηλέφωνο για να ρωτήσω αν χρειάζεται να παρακολούθησω τα πεκ μου είπαν πως αν προσκομίσω το χαρτί θα απαλλαγώ. Σήμερα που πήγα μου είπαν πως δεν ξέρουν και οτι μπορεί να τα κάνουν όλοι! Πλάκα μας κάνουν? Ας αποφασίστει επιτέλους τι θα γίνει για να ξέρουμε. Αν και το πιο σωστό ειναι να μην ξαναπεράσουμε την ίδια φάση όσοι την έχουμε περάσει. Άντε να δούμε!
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΑΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ