Σύνολο ψηφοφόρων: 62
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: anemovroxis στις Αυγούστου 21, 2009, 05:48:47 pmβρε θηρίο ,κατάφερες και τα έκανες όλα αυτά σε μια μέρα?εγώ είμαι από τις 7.οο στο πόδι και μόνο την ακτινογραφία κατόρθωσα να βγαλω Δεν είναι πολλά. Στο Γεννηματά είχα πάει και με εξυπηρέτησαν αμέσως μόλις τους έλεγα οτι το θέλω για διορισμό.Παράθεση από: dimdimel στις Αυγούστου 20, 2009, 03:01:53 pmστο γεννηματά δεν με εξυπηρέτησαν και με παρέπεμψαν στα νοσοκομεία του κέντρου ,γιατί λέει ανήκω εκεί αυτοί εξυπηρετούν από χολαργό ως λαύριο ,εμένα που τους είπα ότι είμαι από ζωγράφου (που είναι δίπλα ) δεν μπορούσαν να με εξυπηρετήσουν....και αφού έκανα φασαρία μου λέει η γραμματεία για τον ψυχίατρο ότι έχει ραντεβού στις 17 σεπτεμβρίου!!!!!!!!
βρε θηρίο ,κατάφερες και τα έκανες όλα αυτά σε μια μέρα?εγώ είμαι από τις 7.οο στο πόδι και μόνο την ακτινογραφία κατόρθωσα να βγαλω
στο γεννηματά δεν με εξυπηρέτησαν και με παρέπεμψαν στα νοσοκομεία του κέντρου ,γιατί λέει ανήκω εκεί αυτοί εξυπηρετούν από χολαργό ως λαύριο ,εμένα που τους είπα ότι είμαι από ζωγράφου (που είναι δίπλα ) δεν μπορούσαν να με εξυπηρετήσουν....και αφού έκανα φασαρία μου λέει η γραμματεία για τον ψυχίατρο ότι έχει ραντεβού στις 17 σεπτεμβρίου!!!!!!!!
Φέτος να τελειώνουμε....
το θέμα είναι ότι κάποιοι από εμάς θα πηγαινοερχόμαστε καθημερινά από τον τόπο διαμονής μας στον τόπο που γίνονται τα ΠΕΚ και νομίζω ότι δεν δικαιούμαστε αποζημίωση. πάντως είμαι σίγουρη ότι έχουμε 2 χρόνια περιθώριο για να τα κάνουμε
συναδελφοι ,σε μας (ΠΕ06) ,τους τελευταιους και καταιδρωμενους που καθε μερα ειναι ετοιμοι οι διορισμοι μας και καθε μερα ειναι αφαντοι,που μας υπολογιζαν στα πεκ αλλα τελικα δεν πηγαμε εφοσον δεν βγηκαν οι διορισμοι εντωμεταξυ, εγινε καμμια αναφορα;ακουστηκε τιποτα; γιατι στο περιμενε ειμαστε εδω και μερες και επισημη ανακοινωση δεν εχουμε δει .Σκοταδι...
Να το ρωτησω κι εδω... ΠΕ06 τελικα τι θα γινει, θα κανουμε πεκ;