0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι αποσπασμενοι σε γραφεια ή ΓΑΚ, Βιβλιοθηκες κτλ θα αξιολογηθουν? ή θα αξιολογηθουν όταν επιστρεψουν στο σχολειο τους?
Προφανώς εννοούν απλούστευση της διαδικασίας γιατί καθυστερεί πολύ η διαδικασία. Θα έρθει η ώρα να πάρουμε σύνταξη και ο Σύμβουλος δεν θα έχει προλάβει να μας δει όλους...
Μια χαρά γρήγορα γίνονταν η διαδικασία. Η καθυστέρηση οφείλονταν στις εκλογές, στην καθυστέρηση επιλογής συμβούλων. Κατα τα άλλα την έτρεχαν γρήγορα για να πάρουν και τα λεφτά. Αυτό με την πλατφόρμα δεν κατάλαβα
https://www.esos.gr/arthra/84915/exaggelies-proedroy-iep-gia-allages-se-trapeza-thematon-axiologisi-pollaplo-vivlio"Αξιολόγηση: Τα 63 κριτήρια που έχουν τεθεί στην αξιολόγηση του εκπαιδευτικού χρειάζεται εκ νέου να το δούμε. Ακούμε την εκπαιδευτική κοινότητα και τους συμβούλους εκπαίδευσης. Ο σχεδιασμός είναι να υπάρχει πάλι μια πλατφόρμα στο ΙΕΠ που θα συγκεντρώνει, τις σκέψεις, τις προτάσεις και τις ατέλειες που έχει το σύστημα, ώστε να μπορέσουμε να το βελτιώσουμε. Χάρη σε αυτό θα επικαιροποιηθεί η όλη η διαδικασία στο κομμάτι της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών"
Με λίγα λόγια θα περάσουν αλλα 3χρόνια μεχρι να ξεκινήσει η διαδικασια με εμας δοκιμους
Εμμέσως σχετικό με την αξιολόγηση... Έχω το εξής πρόβλημα: θέλω να επικοινωνήσω με την σύμβουλο για θέμα της ειδικότητάς μου και ο διευθυντής είναι αρνητικός. Αν επικοινωνήσω, θεωρείται παράβαση ιεραρχίας;