0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προσπάθησα να κάνω αίτηση,αλλά για το Νομό Λάρισας δεν υπάρχουν διαθέσιμα προγράμματα!Δε θα βγάλουν προγράμματα για όλους τους νομούς;
Έχω αποσπασθεί για τη φετινή σχολική χρονιά και έχω παρακολουθήσει την 1η φάση αυτής της επιμόρφωσης. Γνωρίζει κανείς σας, εάν μπορώ να παρακολουθήσω τη 2η φάση στον τόπο που πήρα την απόσπαση;
Παράθεση από: Amarilis23 στις Αυγούστου 19, 2008, 11:27:52 amΈχω αποσπασθεί για τη φετινή σχολική χρονιά και έχω παρακολουθήσει την 1η φάση αυτής της επιμόρφωσης. Γνωρίζει κανείς σας, εάν μπορώ να παρακολουθήσω τη 2η φάση στον τόπο που πήρα την απόσπαση; amarilis αξίζει να παρακολουθησουμε? ποιες ειναι οι εντυπώσεις σου?
Μα η 2η φάση δεν είναι συνέχεια της πρώτης.Δεν νομίζω να έχει νόημα να την παρακολουθήσεις. Τα ίδια θα πουν με πριν
Αυτό που το άκουσες πάλι;;;;Εγω δεν είδα πουθενά ότι πρέπει να παρακολουθήσουμε και τις 2 φάσεις για να συμμετέχουμε στις εξετάσεις.Απεναντίας οι επιμορφωτές μας έλεγαν ότι η δεύτερη φάση είναι για όσους δεν παρακολούθησαν την πρώτη και έπειτα όλοι μαζί τον Νοέμβριο εξέταση.Αλλωστε το πρόγραμμα λέει ότι τα ίδια θα διδαχθούν στην