0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Δεκεμβρίου 09, 2009, 12:42:50 amλοιπον κοριτσια....ερχομαι σε σενα πρωτα καρχαρια λογω παλαιοτερης γνωριμιας μην τα βαζεις με δρακο...ρε συ οποια σχολη και να τελειωσεις πριν το μαθημα κανεις προετοιμασια....σιγουρα γνωριζετε εις βαθος καποια πραγματα αλλα αυτα δεν χρειαζονται στο σχολειο...ΦΩΤΩ τιποτα δεν υπαρχει που να μην μπορει να καταφερει ο ανθρωπος αλλωστε το συμπαν θα συνομωτησει για να το πετυχει... Υ.Γ τι φρουτο ακριβως;;;;;;;; ; προσεξε γιατι τα περισσοτερα ειναι εποχιακα..... διαβάζεις koelo βλέπω, τώρα αν δεν έχεις διδαχθεί τα αρχαία του κλασικου αθηνων με τον ΓΕΩΡΓΑΝΖτΟΓΛΟΥ, πως να γράψεις αδίδακτο στον ασεπ; όχι ότι έγραψα κανένα τρελο βαθμό, αλλά έχουμε μεγαλύτερη εξοικείωση, αφου διδαχθήκαμε 2 αρχαία σε κάθε εξάμηνο. σημέιωση οι καθηγητές στην αθήνα ήταν πόλυ αυστηροι και κομπλεξικόι , μιλαω για κλασικό αθηνων1992-1994, καμία σχέση με φπψ. χωρίς να υποτιμάω καμία σχολή.
λοιπον κοριτσια....ερχομαι σε σενα πρωτα καρχαρια λογω παλαιοτερης γνωριμιας μην τα βαζεις με δρακο...ρε συ οποια σχολη και να τελειωσεις πριν το μαθημα κανεις προετοιμασια....σιγουρα γνωριζετε εις βαθος καποια πραγματα αλλα αυτα δεν χρειαζονται στο σχολειο...ΦΩΤΩ τιποτα δεν υπαρχει που να μην μπορει να καταφερει ο ανθρωπος αλλωστε το συμπαν θα συνομωτησει για να το πετυχει... Υ.Γ τι φρουτο ακριβως;;;;;;;; ; προσεξε γιατι τα περισσοτερα ειναι εποχιακα.....
Να διευκρινίσω. Δεν εννοούσα ότι μαθαίνεις καλύτερα τα αρχαία στο κλασικό (εγώ αντιθέτως τα ξέχασα κιόλας), απλώς ότι λόγω του γνωστικού είναι πολύ πιο δύσκολη σχολή, γιατί έχει πολλούς πυροβολημένους καθηγητές που σου έκαναν ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΗ στο αρχαίο κείμενο. Ξέρεις τι είναι να γράφεις πχ Λυρική με υπαγόρευση; ΦΩΤΩ...... ναιιιιιιιιιιιιιιιι ρε συ, ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΟΓΛΟΥ..... που τον θυμήθηκες τον... αλήστου μνήμης; Να συμπληρώσω;.....
ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑ.. διορθώνει ; τωρα εξηγούνται οι βαθμόι μου διδακτικη 84,64 και τρίτος 70 ΄έπαθες; απόκλιση 20 μονάδες και πήγα σε τρίτο βαθμολογητή που μου έβαλε 70, αλλα μου χάλασε τα μόρια.αχχχχχχχ.....
Παράθεση από: karxarias29 στις Δεκεμβρίου 09, 2009, 01:05:18 amΝα διευκρινίσω. Δεν εννοούσα ότι μαθαίνεις καλύτερα τα αρχαία στο κλασικό (εγώ αντιθέτως τα ξέχασα κιόλας), απλώς ότι λόγω του γνωστικού είναι πολύ πιο δύσκολη σχολή, γιατί έχει πολλούς πυροβολημένους καθηγητές που σου έκαναν ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΗ στο αρχαίο κείμενο. Ξέρεις τι είναι να γράφεις πχ Λυρική με υπαγόρευση; ΦΩΤΩ...... ναιιιιιιιιιιιιιιιι ρε συ, ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΟΓΛΟΥ..... που τον θυμήθηκες τον... αλήστου μνήμης; Να συμπληρώσω;.....
μας φόρτωσε και το γιο να μας κάνει επιτήρηση
ωραια και μια που ηρθατε και οι δυο στο επιπεδο που ηθελα..... επανερχομαι στο θεμα και ερωτω κυριες και κυριοι γιατι να μην μπουμε στα σχολεια σαν ψυχολογοι εμεις του ψ;;;; εεεε ;;;; ολοι μας εχετε αναγκη... ;Dνα σας γιατρευουμε τα ....παν/μιακα τραυματα που εχετε απωθησει στο υποσυνειδητο....καλοοοοοοοοοο;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Δεκεμβρίου 09, 2009, 01:19:51 amωραια και μια που ηρθατε και οι δυο στο επιπεδο που ηθελα..... επανερχομαι στο θεμα και ερωτω κυριες και κυριοι γιατι να μην μπουμε στα σχολεια σαν ψυχολογοι εμεις του ψ;;;; εεεε ;;;; ολοι μας εχετε αναγκη... ;Dνα σας γιατρευουμε τα ....παν/μιακα τραυματα που εχετε απωθησει στο υποσυνειδητο....καλοοοοοοοοοο;;;;;;;;;;;;;;;;;; ναι , θέλω ψυχανάλυση τώρααααα , πάντως ο ο δικός σας παρασκευόπουλος πολύ καλός.